Captain Mitchell
کاربر سایت
دوستان ایکونهای دشبورد کنسولم چرخیدنش متوقف نمیشه چیکار کنم؟!
restore کردم درست نشد.
Factory Reset هم کردی ؟
دوستان ایکونهای دشبورد کنسولم چرخیدنش متوقف نمیشه چیکار کنم؟!
restore کردم درست نشد.
نه,چه جوری انجام بدم؟Factory Reset هم کردی ؟
به به يعني هيچ كس نيست جواب منو بده
عجب.......................
دوسته عزیز شما چه طوری از صحفه قرمز درستش کردید یعنی چه کار کردیدسلام بر همه اقایون اقا دست همتون درد نکنه دستگاه من با کمک شماها از red screen در اومد اما یک سوال دارم از شماها من بازی نیدفور اسپید جدیدش را روی دستگاهم کپی کردم اما وقتی اجرا می کنم فقط یک صفحه سیاه می یاد چی کار کنم حتی تو چند تا بازی دیگه هم فقط صفحه سیاه می یاد مثل(fear-tomb raider-...)
دانگل اصل ps3 break چون این سایت مال دانلود نرم افزار های ps3break استمن رفتم دانگل اصل گرفتم ps3 و بعد کاری بود که اپدیت 3:50 را به 3:41 تبدیل می کنه روی دستگاهم اجرا کردم و جواب داد اقایون یک چیزی این کاری که گفتم صد در صد red screen درست میشه بلاخره یک راه حل درست حسابی براش پیدا شد اینم لینک اموزش و برنامه های مورد نیازش هست فقط باید دانگل اصل داشته باشید نمی دونم با دانگل معمولی میشه یا نه
http://www.gogsoftware.com/
من رفتم دانگل اصل گرفتم ps3 و بعد کاری بود که اپدیت 3:50 را به 3:41 تبدیل می کنه روی دستگاهم اجرا کردم و جواب داد اقایون یک چیزی این کاری که گفتم صد در صد red screen درست میشه بلاخره یک راه حل درست حسابی براش پیدا شد اینم لینک اموزش و برنامه های مورد نیازش هست فقط باید دانگل اصل داشته باشید نمی دونم با دانگل معمولی میشه یا نه
http://www.gogsoftware.com/
ای بابا تو هم مثله من من هم چراغ زرد داد ای باباشانست بوده من که با دانگل اصلی که نشد هیچ بعد از دوبار چراغ زرد هم داد کلا رفت به فنا !!
حالا از درایوش یا جای دیگش نمیشه تو سیستم استفاده کرد؟
ای بابا تو هم مثله من من هم چراغ زرد داد ای بابا
نمیدونم امتجان نکردمه و همیندرایوش و یا جای دیگش قابل استفاده رو سیستم نیست؟
كسي نبود به من كمك كنه؟؟؟؟اقا تستش كردم فقط تو PS3 نويز دارم و مشكل از HD TV نيستآقا يه سوال فني كسي از بچه هاي سايت تا حالا از خرابي كنسول هاي اسليم خبري داده؟؟؟
يعني تا حالا برا كسي پيش اومده؟؟؟
يه سوال ديگه
من PS3 SLIM دارم كه با HDMI به HDTV مارك LG وصله البته به همين تلوزيون XBOX360 هم وصل دارم
وقتي Xbox360 روشن اصلا نويز و لرزشي تو تلوزيون ندارم خيلي وقت هر دو وصل هستند ولي وقتي PS3 روشنه (اگه خيلي از نزديك به تلوزيون نگاه كنم در حد 10 سانتي متر ) نوشته ها يه نويز خيلي ريزي دارند
البته اينو اتفاقي ديدم از 1 متري اصلا معلوم نيست
حالا مي خواستم بپرسم TV مشكل نداره؟؟؟ يا PS 3 ؟؟؟؟
بعد يه سوال ديگه وقتي بازي هاي مختلف ميزارم تو كنسول لحظه اجراي بازي صفحه يكبار ميره و مياد انگار داره دوباره روشن ميشه اين چي مشكلي نداره؟
نكته : كنسول اسليم 250 گيگ همرا با PS EYE هستش و كپي خور نيست و ورژن دستگاه 3.50 هستش
ممنون ميشم كامل كامل توضيح بديد؟؟؟
ممنونb-)
يادم رفت بگه PS3 رو 1080P هستش و Xbox360 رو 1080i هستش
و روي بدنه TV هم نوشته كه HD و تو دفترچش هم خوندم نوشته بود تو حالت HDMI 1080P ساپورت ميكنه
حالا كسي ميدونه اين نويز چرا فقط تو PS3 اتفاق مي افته
ببينيد آيكونهام نويز دارن و يه لرزش ريزي توشون هست
وجدانن يكي جواب بده
مگه اينجا كسي نيست :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
من درست متوجه نمیشم یعنی چی که نویز داره منظورتان از اینه که تصویر تار هست یا نه چیزه دیگهكسي نبود به من كمك كنه؟؟؟؟
يكي جواب بده نويز تو همه كنسول ها هستش يا نه؟؟؟
2- كسي از بچه هاي سايت تا حالا PS3 SLIM خرابي داشته؟؟؟