بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

نه کاملا عادی بود
دیگه والا چیزی به نظر ایراد دار به نظر نمیرسه دماش که خوبه هاردتم که خوبه و فنت هک که عادی کار میکنه فقط میمونه دیتای بازیت که پست بالاتر توضیح دادم که اگر بازیت دیتاش هم سالم باشه بنا به دلایل دیگه ای ممکنه ایراد دار اجرا بشه و یا کلا اجرا نشه ببین بازیه red dead اورجینال در دسترست نیست؟ یه امتحان کنی ببینی با دیسک اصلی چطور اجرا میشه بازی با بازیه red dead فقط مشکل داشتی دیگه؟

• Like
Reactions: Mohamadmoeinhhh@gm
دیگه والا چیزی به نظر ایراد دار به نظر نمیرسه دماش که خوبه هاردتم که خوبه و فنت هک که عادی کار میکنه فقط میمونه دیتای بازیت که پست بالاتر توضیح دادم که اگر بازیت دیتاش هم سالم باشه بنا به دلایل دیگه ای ممکنه ایراد دار اجرا بشه و یا کلا اجرا نشه ببین بازیه red dead اورجینال در دسترست نیست؟ یه امتحان کنی ببینی با دیسک اصلی چطور اجرا میشه بازی با بازیه red dead فقط مشکل داشتی دیگه؟
اره رد دد بود فقط
جی تی ای آی وی هم کمی افت فریم داره ولی با چیزی که تو یوتیوب و سایتای خارجی دیدم انگار طبیعیه این

کسی که نیست جواب بده ولی اپدیت کنم
فریمور رو هم عوض کردم و همچنان مشکل پا برجاست
واقعا مورد عجیبیه تو این 10 سالی که با این دستگاه سر و کار دارم این شکلی شو ندیدم
دوستان کسی نظری نداره؟؟؟؟؟
راستی یه موردی هم با هارد اکسترنال دارم 126 گیگ خالیه ولی تو مننجر میزنه 29 گیگ خالی داری
منتظر نظرات هستیم
سلام شما مشکلت حل شد ؟

سلام دوستان
من یه ps3 slim 320
دارم 4.87forrex این فریمور نصبه
موقعی که میرم تو بازی لگ باگ میزنه فقط لحظه های دمو اینطوری لگ میزنه و گیم پلی روان هست و مشکلی نداره .اول فک کردم هارد داخلیم بدسکتور شده اما وقتی از روی فلش هم بازی رو انجام میدم دوباری لگ باگ تو حالت دمو بازی هستش
من برای اطمینان دوبار هم همین فریمور رو نصب کردم اما درست نشد
خاهش میکنم اگه کسی میدونه مشکلش چیه ممنون میشم وقت بزاره دقیق توضیح بده ممنون
مشکلم اینه بازی رو هم سه بار با سه فرمت متفاوت زدم بازم لگ داشت هرچی هست مشکل از بازی نیس bayern_vahid

مشکلم اینه بازی رو هم سه بار با سه فرمت متفاوت زدم بازم لگ داشت هرچی هست مشکل از بازی نیس bayern_vahid
حالا یادم افتاد رزولوشن دستگاهو بذار رو ۷۲۰ تست کن اگر نشد هارد دستگاهو تست سلامتی بگیر اگر مشکل داشت عوض کن

لست اف اس
لست اف اس رو من رو ps3 قبلیم داشتم که فت بود
مشکلی نداشت یادمه ،گیم پلی روون بود، فقط دستگاهم دور فن میگیرفت تو این بازی اگه کولر روشن نبود ، من پیشنهاد میکنم ورژن اخر کاستوم فریمورو بریز ترجیحا اور کلاک شده ،بعد یه ریست کامل بکن،بعد یه ریبیلد دیتا بیس هم بزن

restore system هم کردم اما درست نشد موند یبارم هارد دربیارم کلا فرمت کنم ببینم درست میشه یا نه
داداش به نظره من این کارو نکن منم یه بار موقعی که میخواستم کنسولم رو به حالت اوریج برگردونم و برای این که مطمین شم در اینده بن نمیشه تصمیم گرفتم هاردشو دربیارم و دادم بیرون برام به fat 32 فرمت کردن ولی هر کاری کردم بنا به دلایلی که نمیدونم نتونستم دیگه از اون هارد رو ps3 استفاده کنم و مجبور شدم یه هارد 500 گیگ به مبلغ 700 تومن بخرم تا درست شه اگر میخوای اینکارو کنی مطمین شو که در صورت بروز مشکل میتونی هارد جدید بخری و هزینه و زمانشو داری برای تعویض هارد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or