داداش hen رو به راحتی میشه از کنسول پاک کرد فک کنم با اپدیت کردن کنسول با فریمور رسمی hen پاک بشه و کله کنسولای fat هم میشه cfw خور کرد در کل هم cfw از hen بهتره ولی خیلی هم فرقی ندارن اگر بعد از هر بار فعال کردن hen کنسولت هنگ نمیکنه به نظر دستکاریش نکن در مورد cfw کردن هم اینجا یه مشکلی هست کنسولی که شما خریدی احتمال زیاد اوریج باز بوده صاحاب قبلیش بنابراین دستگاه رو همیشه به اخرین فریمور رسمی اپدیت میکرده و یا اشتباهی کنسولو به فریمور رسمی بالایی اپدیت کرده تو همچین حالتی بازم میشه کنسولو هک cfw کرد ولی برای این کار قبل از هک cfw کردن باید کنسول به فریمور 3.55 دانگرید بشه که این کارش کاره دردسر داریه کاره خودت که اصلا نیست و تازه یه دستگاه مخصوص هم میخواد حالا نمیدونم تو پشت شهرداری تعمیرکارا همچین دستگاهی رو دارن یا نه میتونی یه روز بری بپرسی ببینی برات انجام میدن یا نه کنسولو باز میکنن و اون دستگاه رو با دو تا سیم به برد کنسول لحیم میکنن و بعد هم دانگریدش میکنن به 3.55 که دیگه میشه هک cfw کردش بعدم سیمای لحیم شده رو جدا میکنن و کنسول رو میبندن تحویلت میدن این دیگه جواب کامل سوال شما بود اگر نظره منو بخوای این کنسولو برو زودتر بفروش یا تو همین حالت ازش استفاده کن نمیخوام تو ذوقت بزنم ولی ps3 fat معروفه به سرطان خیلی زیاد میسوزه یا به عبارتی چراغ زرد میشه من خودم دو تا از این مدل داشتم هر دو چراغ زرد شدن چراغ زردم بشن دیگه نمیشه کاره خاصی براشون کرد و دیگه بدرد نخور میشن البته اگر کنسول شما تا حالا چراغ زرد و تعمیر نشده باشه میشه با هر 6 ماه سرویس و عوض کردن خمیر سیلیکونش و تمیز کردنش کاری کرد سال ها کار کنه ولی این کارم نیاز به صرف وقت و تا حدودی پول زیاد داره تازه اگر کنسولت تعمیر و چراغ زرد شده نباشه سواله دیگه ای داشتی بپرس در خدمتم