بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

دوستان يكي جواب اين سوالو بده من هم همين مشكل رو دارم به 460 حبيب آپديت كردم حالا بعد مولتي من صفحه سياه ميمونه چجوري برگردم به روجرو 4.55؟

رود
اخه دوست عزیز شما چرا چیزی که نمیدنید روی اون کلیک میکنید ......
برای برگردوندن به ورژن قبل شما باید دانگرد کنید ...... برای دانگرد کردن باید به این تایپک برید .... و پست اول اونو با دقت بخونید و اگر متوجه نشدید ...... بگید تا براتون مشکل رو حل کنم ...

رود
اخه دوست عزیز شما چرا چیزی که نمیدنید روی اون کلیک میکنید ......
برای برگردوندن به ورژن قبل شما باید دانگرد کنید ...... برای دانگرد کردن باید به این تایپک برید .... و پست اول اونو با دقت بخونید و اگر متوجه نشدید ...... بگید تا براتون مشکل رو حل کنم ...
داداش اين تاپيك براي روجرو هست ؟ من الان حبيب 460 دارم جواب ميده ؟

درود
بله برای همه جواب میده .... دیسک داخل دستگاه هم حتما در بیار
داداش من دانگريدر روجرو كه تو پست اول هست رو نصب كردم ولي اين qa flag كه تو مرحله دوم بايد انجام بديم نصب ميكنم complete هم ميشه ولي دوتا بيپ نمياد صدا وتو نتورك هم كه ميرم اون رمز رو ميزنم عمل نميكنه!! دقيقا كجا بايد اون رمز رو بزنم تا مطمئن شم ؟ اصلا واجبه ؟

دوستان خواهشا راهنمايي كنيد دستگاه پلي 3فت ما وقتي روشنش ميكني بعد چند دقيقه تصوير قاطي ميكنه وگير ميكنه مثل برفك يا نگاتيو ميشه وبايد دستگاه رو خاموش كنم تا درست شه به نظرتون ايراد از چيه ؟ سخت افزاريه ؟ خودم فك كنم سخت افزاريه چون هارد رو مرتب سازي كردم و ريست تنظيمات هم زدم و حتي ورژن هم عوض كردم درست نشد. به نظرتون ايراد از چيه ؟ داغ كردنه ؟ ممنون

دوستان اینجا psn رایگان میده PSNBoss - Free $20 PSN Codes for Everyone!

همشون فیک هستن .....

دوستان خواهشا راهنمايي كنيد دستگاه پلي 3فت ما وقتي روشنش ميكني بعد چند دقيقه تصوير قاطي ميكنه وگير ميكنه مثل برفك يا نگاتيو ميشه وبايد دستگاه رو خاموش كنم تا درست شه به نظرتون ايراد از چيه ؟ سخت افزاريه ؟ خودم فك كنم سخت افزاريه چون هارد رو مرتب سازي كردم و ريست تنظيمات هم زدم و حتي ورژن هم عوض كردم درست نشد. به نظرتون ايراد از چيه ؟ داغ كردنه ؟ ممنون

دوست عزیز اول شما بگید تونستید دانگرد کنید یا نه ...؟؟؟
دوم اینکه از چه ورژنی استفاده کردید و سوم اینکه از قبل هم همین مشکلی رو داشتید یا بعد از دانگرد اینطوری شده ....؟؟

همشون فیک هستن .....

دوست عزیز اول شما بگید تونستید دانگرد کنید یا نه ...؟؟؟
دوم اینکه از چه ورژنی استفاده کردید و سوم اینکه از قبل هم همین مشکلی رو داشتید یا بعد از دانگرد اینطوری شده ....؟؟

بله دانگرید کردم به روجرو 4.55 از قبل هم بود به نظرتون با ریست سیستمی چیزی حل نمیشه ؟
هاردش رو چجوري فرمت كنم داداش به نظرت حل نميشه چون احساس ميكنم ويروسي چيزي داره چون تو مولتي من هم كه ميرم قاطي ميكنه خودش اينور اونور ميشه بدون اين كه من به دسته كار داشته باشم

آخرین ویرایش:
بله دانگرید کردم به روجرو 4.55 از قبل هم بود به نظرتون با ریست سیستمی چیزی حل نمیشه ؟
هاردش رو چجوري فرمت كنم داداش به نظرت حل نميشه چون احساس ميكنم ويروسي چيزي داره چون تو مولتي من هم كه ميرم قاطي ميكنه خودش اينور اونور ميشه بدون اين كه من به دسته كار داشته باشم

برادر من قاطی کردن داخل مولتیمن شاید شاید ایراد از دستت باشه که باید سرویس شه ......
نه ممکنه که از سخت افزاری نباشه .........
اول قبل از اینکه فرمت کنی ........ به حالت ریکاوری برو و ریبولد دیتا بیس رو بزن ببین درست میشه یا نه ......!!!
نتیجه رو بهم بگو تا بهت بگم چیکار کنی ...

برادر من قاطی کردن داخل مولتیمن شاید شاید ایراد از دستت باشه که باید سرویس شه ......
نه ممکنه که از سخت افزاری نباشه .........
اول قبل از اینکه فرمت کنی ........ به حالت ریکاوری برو و ریبولد دیتا بیس رو بزن ببین درست میشه یا نه ......!!!
نتیجه رو بهم بگو تا بهت بگم چیکار کنی ...
داداش زدم ديتا بيس رو درست نشد ! فقط اون قاطي كردن نيست كه تصوير گير ميكنه برفكي ميشه چي ؟ حتي تو صفحه اصلي! داداش ريست سيستم بزنم كپيخورم ميپره ؟

داداش زدم ديتا بيس رو درست نشد ! فقط اون قاطي كردن نيست كه تصوير گير ميكنه برفكي ميشه چي ؟ حتي تو صفحه اصلي! داداش ريست سيستم بزنم كپيخورم ميپره ؟

حتما به منوی ریکاوری رفتی ......؟؟
دقیقا چه جوری اینطوری شد ... یعنی چیزی نصب کردی یا کار خاصی انجام دادی یا نه ....؟؟؟
اگر زدی درست شد با ریست کردن هم درست نمیشه ..... توی منو یه گزینه است به نان ریستارت دیفولت اونو بزنه .... ببین چی مشه ...
کابلت رو حتما چک کن و یا با کابل AV یا HDMI دیگه امتحان کن .... شاید از کابلت باشه ....
اگر نشد ... دوباره دانگرد کن و بر گرد به OFW 3.55 و همون فرمور بمون و ببین باز هم اینطوری میشه یا نه ..... اگر نشد که مشکل نرم افزاری هستش و اگر شد که سخت افزاری هست ...

حتما به منوی ریکاوری رفتی ......؟؟
دقیقا چه جوری اینطوری شد ... یعنی چیزی نصب کردی یا کار خاصی انجام دادی یا نه ....؟؟؟
اگر زدی درست شد با ریست کردن هم درست نمیشه ..... توی منو یه گزینه است به نان ریستارت دیفولت اونو بزنه .... ببین چی مشه ...
کابلت رو حتما چک کن و یا با کابل AV یا HDMI دیگه امتحان کن .... شاید از کابلت باشه ....
اگر نشد ... دوباره دانگرد کن و بر گرد به OFW 3.55 و همون فرمور بمون و ببین باز هم اینطوری میشه یا نه ..... اگر نشد که مشکل نرم افزاری هستش و اگر شد که سخت افزاری هست ...

داداش دانگرد کردم رو 3.55 هم اونجوری شد خواهشا بگید هاردش رو چجوری فرمت کنم این راه هم امتحان کنیم

داداش دانگرد کردم رو 3.55 هم اونجوری شد خواهشا بگید هاردش رو چجوری فرمت کنم این راه هم امتحان کنیم

نگاه کن میخوای از داخل ps3 اینکارو بکنی یا با کامپیوتر ...
اگر با ps3 میخوای اینکارو بکنی ... داخل سیستم ستینگ برو و ریستارت ستینگ رو بدن و بعد کوویک رو انتخاب کن .....
اگر درست نشد ایراد از GPU میتونه باشه ....

ستینگ و بعد وارد سیستم ستینگ میشد و 4 گزینه تقریبا مونده به اخر اونجا ریستور دیفالت ستینگ رو میزنی .....

1_ فقط توی این بازی ها اینطوری هستش یا نه دیگر بازی ها هم اینطوری هستن ؟؟؟ اگر توی همه بازی ها اینطور هستش شاید مشکل از کابلتون باشه ....
2_ شما وارد حالت ریکاوری بشید و یکبار گزینه ریبولت دیتا بیس روبزنید ببینید درست میشه یا نه !!! که اگر درست نشد میشه گفت مشکل از بازی هستش ....

کابل رو عوض کردم نشد.بازی هم عوض کردم درست نشد.ممکنه از هارد کنسول باشه؟ولی من بازیو از هارد خارجی اجرا میکنم باز مشکل داره.

کابل رو عوض کردم نشد.بازی هم عوض کردم درست نشد.ممکنه از هارد کنسول باشه؟ولی من بازیو از هارد خارجی اجرا میکنم باز مشکل داره.

یکبار دقیقا بگید مشکلتون چی بود ..... چون هرچی دنبال پستت میگردم پیدا نمیکنم ...؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or