بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام
یکبار دیگه این روش رو امتحان کن ببین درست میشه یا نه
وقتی کنسول روشن هست فیش hdmi رو که پشت کنسول هست در بیار و دوباره بزن باشه و وقتی زدی دکمه ضربدر رو بزن ببین تصویر میاد یا نه
این تعمییرکار حتما حتما یه کاری کرده دهنش سرویس یه کار خرابی کرده توی کنسولت که این طوری خراب شده
برای سوپر اسلیم صدردصد شک نکن خیلی ارزش داره اگر میخواهی به جمع ما اروجینال بازها بیایی

فقط یه نکته به حسین اضافه کنم که .....

ممکنه IC مربوط به تصویر از بین رفته باشه در حین درست کردن چراغ زرد انو با heat گرفتن آبش کرده باشه که اشکال میشه گفت از اینجا هست ...... شما یه امتحانی بکن ...
منظورم این هست آیا شما با کابل AV امتحان کردید؟؟
برای کپی خور بودن بهترین گزینه اسلیم هستش اما اگر میخوای با سوپر اسلیم اینکارو بکنی بهتره که بازی کردن رو فراموش بکنی ....
اره برای اورجینال هیچ مشکلی نداره و واقعا بهینه سازی شده .... اما قبل از انتخاب بهتره ببینی بازی مورد علاقت رو فروشگاهایی که از اونها خرید میکنی به موقع میارن یا نه ....

دوستان داشتم با پسر دایم mortal kombat بازی میکردم و بعده نیم ساعت دستگاه خاموش کردم و بعد 10 دقیق اومدم روشنش کنم دستگاه روشن نشد.تا الان 100 بار اومدم روشنش کمنم ولی نشد.
چراغ دستگاه قرمز هست و وقتی میخوام روشنش کنم برای یک صدم ثانیه چراغش سبز میشه و یه صدای بیپ که مربوط به روشن شدن دستکاه هست میده و سریع خاموش میشه و دیگه کلا برق دستگاه میره و حتی چراغ قرمزشم خاموش میشه.دستگاه در واقع اصلا روشن نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
دستگاه اسلیم هست

آخرین ویرایش:
فقط یه نکته به حسین اضافه کنم که .....

ممکنه IC مربوط به تصویر از بین رفته باشه در حین درست کردن چراغ زرد انو با heat گرفتن آبش کرده باشه که اشکال میشه گفت از اینجا هست ...... شما یه امتحانی بکن ...
منظورم این هست آیا شما با کابل AV امتحان کردید؟؟
برای کپی خور بودن بهترین گزینه اسلیم هستش اما اگر میخوای با سوپر اسلیم اینکارو بکنی بهتره که بازی کردن رو فراموش بکنی ....
اره برای اورجینال هیچ مشکلی نداره و واقعا بهینه سازی شده .... اما قبل از انتخاب بهتره ببینی بازی مورد علاقت رو فروشگاهایی که از اونها خرید میکنی به موقع میارن یا نه ....

والله کاری رو که حسین آقا گفتن انجام دادم ولی تغیری صورت نگرفت ...
امشب میرم خونه av رو هم تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
در ضمن سوپر اسلیم رو میخام بگیرم واسه همون اوریج بازی ...
بنظرم پایروت خوری یه جورایی تو همون xbox360 موند و مرد ... لا اقل تا دو سه سال آینده نباید انتظار هک رو کشید
الان دو ساله وی یو اومده و نه سخت افزارش و نه امنیتش در حد این دوتا کنسول دیگس هنوز هک نشده اینا که دیگه ...
خیلی دنبال بازیای جدید نیستم که لنگشون بمونم
کلا سلیقم اینجوریه که ترجیح میدم یه بازی رو 20 بار انجام بدم و لذت ببرم تا 20 تا بازی مختلفو انجام بدم و حال نکنم !
فک کنم طرز فکرم به اوریج بازی میخوره .. نه ؟!!
از شما دوستان خوبم ممنونم

دوستان داشتم با پسر دایم mortal kombat بازی میکردم و بعده نیم ساعت دستگاه خاموش کردم و بعد 10 دقیق اومدم روشنش کنم دستگاه روشن نشد.تا الان 100 بار اومدم روشنش کمنم ولی نشد.
چراغ دستگاه قرمز هست و وقتی میخوام روشنش کنم برای یک صدم ثانیه چراغش سبز میشه و یه صدای بیپ که مربوط به روشن شدن دستکاه هست میده و سریع خاموش میشه و دیگه کلا برق دستگاه میره و حتی چراغ قرمزشم خاموش میشه.دستگاه در واقع اصلا روشن نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
دستگاه اسلیم هست

کاری که میگم رو انجام بدید ... شما یکم بزارید دستگاه خنک بشه و اگر میتونید یه نیم ساعتی زیر کولر بزاریدش ....
بعد از این کارهایی که گفتم رو ..... دستگاه رو روشن کنید و اگر دید دستگاه روشن نمیشه ...... خوب پایین واستون توضیح میدم و اگر روشن شد بدونید که کنسول بر اساس داغ کردن اینطوری شده .....

خوب اگر روشن نمیشه به احتمال 100% مشکل از پاور شما هست و پاورتون مشکل دار شده .....
و اگر دید روشن شد و دوباره بعد از همین یه مدت باز هم اینطوری شد ..... بدونید که در اثر داغ کردن پاوری که نیمسوز شده ..... باعث میشه که برق رو خوب نرسونه و دستگاه رو خاموش کنه ... و باید پاورتون رو عوض کنید ..

موفق باشید

والله کاری رو که حسین آقا گفتن انجام دادم ولی تغیری صورت نگرفت ...
امشب میرم خونه av رو هم تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
در ضمن سوپر اسلیم رو میخام بگیرم واسه همون اوریج بازی ...
بنظرم پایروت خوری یه جورایی تو همون xbox360 موند و مرد ... لا اقل تا دو سه سال آینده نباید انتظار هک رو کشید
الان دو ساله وی یو اومده و نه سخت افزارش و نه امنیتش در حد این دوتا کنسول دیگس هنوز هک نشده اینا که دیگه ...
خیلی دنبال بازیای جدید نیستم که لنگشون بمونم
کلا سلیقم اینجوریه که ترجیح میدم یه بازی رو 20 بار انجام بدم و لذت ببرم تا 20 تا بازی مختلفو انجام بدم و حال نکنم !
فک کنم طرز فکرم به اوریج بازی میخوره .. نه ؟!!
از شما دوستان خوبم ممنونم

خواهش میکنم

دستگاه رو گذاشتم زیر کولر و دوباره الآن زدم به برق وصل کردم ولی باز روشن نشد. هزینه تعمیرش چقدر میشه به نظر شما دوست عزیز؟

بعنی چراغ قرمز هم روشن نبود درسته ...
اگر از پاورش باشه و تعویض بخواد هزینش ... بین 80 تا 140 تومن شاید باشه ...

بعنی چراغ قرمز هم روشن نبود درسته ...
اگر از پاورش باشه و تعویض بخواد هزینش ... بین 80 تا 140 تومن شاید باشه ...
وقتی دستگاه از برق کامل درش میارم و دوباره وصلش میکنم چراغ دستگاه قرمز میشه و مثل قبل یه لحظه چراغ سبز روشن میشه و یه بیپ میزنه بعدش کلا برق دستگاه میره و باید دوباره از برق درش بیارم و دوباره وصلش کنم که چراغ قرمزش روشن بشه

وقتی دستگاه از برق کامل درش میارم و دوباره وصلش میکنم چراغ دستگاه قرمز میشه و مثل قبل یه لحظه چراغ سبز روشن میشه و یه بیپ میزنه بعدش کلا برق دستگاه میره و باید دوباره از برق درش بیارم و دوباره وصلش کنم که چراغ قرمزش روشن بشه

اره همینه .... مشکل باید از پاور باشه به احتمال زیاد .... و اگر هم نباشه که که کلا برد یا هر قطعه ایی که روش هست مشکل داره .... که نمیزاره برق کامل و تمام به دستگاه برسه ....
اما من احتمال بیشتر رو میدم به پاور ...
ببر پیش تعمیر گاه ببن چی بهت میگه و خبرش رو هم بهم بده ...

سلام دوستان میبخشید ما یه پلی 3 فت 80 گیگ داریم که بعضی وقتها قاطی میکنه مثلا تو مولتی من که میری صفحه هی میره میاد تیک میزنه بعضی اوقات تو بازی هم که هستی. گیر میکنه وتصویر نگاتیو میده وگیر میکنه باید خاموش زوشنش. کنی تا درست شه به نظرتون ایراد از چیه؟

سلام دوستان میبخشید ما یه پلی 3 فت 80 گیگ داریم که بعضی وقتها قاطی میکنه مثلا تو مولتی من که میری صفحه هی میره میاد تیک میزنه بعضی اوقات تو بازی هم که هستی. گیر میکنه وتصویر نگاتیو میده وگیر میکنه باید خاموش زوشنش. کنی تا درست شه به نظرتون ایراد از چیه؟
اگه تصویر تا حد نگاتیو !!! شدن هم پیش رفته و اتصالاتت مشکل نداره به احتمال زیاد چیپ گرافیکه کنسوله.

داخل صفحه ی اصلی هم اینطوری میشه یا نه ...؟؟؟

اگه تصویر تا حد نگاتیو !!! شدن هم پیش رفته و اتصالاتت مشکل نداره به احتمال زیاد چیپ گرافیکه کنسوله.
نه داداش اونقدر هم که میفرمایید بد نیست فقط گاهی اوقات اینجوری میشه دستگاه بسازیه بدبخت خودم فکر میکنم نرم افزاری باشه هاردش رو مرتب سازی کردم تا حالا دیگه اینجوری نشد خداروشکر

نه داداش اونقدر هم که میفرمایید بد نیست فقط گاهی اوقات اینجوری میشه دستگاه بسازیه بدبخت خودم فکر میکنم نرم افزاری باشه هاردش رو مرتب سازی کردم تا حالا دیگه اینجوری نشد خداروشکر

هر شیش ماه یه مدت باید اینکارو انجام بدید ....

يه سوال ديگه دستگاه روجرو 4.55 بود آپديت كردم به حبيب 4.60 الان گيرش بيشتر شده اصلا اجرا نميكنه بازي چجوري برگردونم به 4.55 روجرو ؟ تو رو خدا زود بگيد

من چند تا کار روی PS3 کردم که احساس می کنم همونا باعث خراب شدن

کنسولم شده پس اگه در زمینه کپی خور کردن مهارت و تجربه دارید با دقت تا آخر بخونید شاید مشکل خیلی ها رفع بشه:

اول اینکه من برای بازی کردن بتای Destiny برنامه react psn ورژن 3.14 رو نصب کردم اون موقع ورژن CFW ام 4.55 روجیرو بود مولتیمن

هم 4.55 بعد چند روز اشتباهی دستم خورد و وارد برنامه react psn شدم چند تا چیز پر شدن و به XMB برگشتم دیدم که 1 عکس سی

دی شده 4 5 تا که من اضافی ها رو DEL کردم خود برنامه که قبلا 5 6 خط نوشته داشت حالا میومدی روش فقط 1 خط نوشته بود اونم پاک

کردم یوزر react psn رو هم پاک کردم اما وقتی می رفتم تو مولتیمن و بازی لود میکردم و میومدم به XMB و روی بازی میزدم صفحه

همینطوری سیاه میموندو مجبور بودم PS3 رو خاموش کنم دیدم که مشکلش حل شدنی نیست اومدم 4.60 حبیب ریختم و مولتی من

4.60 حالا وقتی برنامه مولتی من رو اجرا میکنم هر طوری که بخوام ازش خارج شم صفحه سیاه میمونه چه با exit to xmb چه با لود بازی

و اصلا انتخاب یه فایل PKG تویه منینجر کنسول کلا صفحه که سیاه شد دیگه XMB نمیاد گفتم با irish manager امتحان کنم با اون هم بازیو

لود می کنم اما روی عکس سی دی که میزنم ارور می ده که عدد ارورش هم (FFFFFFFFF) هست که تا حالا ندیدم اصلا" .

لطفا" اگه کسی می دونه مشکل چیه از کمک دریغ نکنه الان کنسولم با یه کنسوله بریک تفاوتی نداره دگه گفتم بیام تو فروم استاد های PS3 سوال کنم شاید مشکلم حل بشه
دوستان يكي جواب اين سوالو بده من هم همين مشكل رو دارم به 460 حبيب آپديت كردم حالا بعد مولتي من صفحه سياه ميمونه چجوري برگردم به روجرو 4.55؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or