سلام ... آقا ما یه مشکل اساسی با DNS داشتیم صبح، از روش ها و کلیپ های یوتیــــوپ استفاده کردم که خراب تر کرد ...
الان علاوه بر ارور DNS که قبلش می داد، میرم تو PSN می گه A Connection to the network can not be established
Connection Test هم می گه : a connection to access point could not be established , check the security settings for the wireless LAN
کمکم کنید.
مودمم خاموش روشن کردم، اینترنت کنسول رو صد بار خاموش روشن کردم، 30 بار کانکشن تست گرفتم، مودم 2,3 بار خاموش روشن کردم ... نشد!!!
سلام بر تو
اخه چرا اینکارو کردی؟؟!!
اروری که میده میگه تنظیمات بیسم رو درست کن ..... شما بطور بی سیم وصل میشید درسته؟
خوب داداش شما DNC مودم رو دستکاری کردی درسته؟؟
vampirekain عزیز اینکارم انجام دادم نشد فایلو می یاره تو مولتی من میزنم نصب میکنه بعد مثلث و میزنم میره تو منوی اصلی دستگاه اونجاکه میرم نصب کنم توو 13 درصد اروور میده . ( دمت گرم دادش که به تنهای این تایپیکو جواب میدی)
درود بر گلم
خواهش میکنم وظیفه هستش
خوب یه بازی دیگه رو اگر میتونی اسپلیت کن ببین شاید مشکل از بازی باشه مگر نه نباید همچین مشکلی داشته باشه؟؟؟
نه بعضی بازی ها هیچ مشکلی نداره.مثلا تو heavy rain اینطوری میشه تو assassin creed میشه تو بازی های سوم شخص.ولی مثلا mortal kombat
هیچ مشکلی نداره.البته gta v رو بازی کردم اصلا مشکل نداشت.ریبیلد دیتابیس انجام دادم نشده ریستور فایل سیستم انجام دادم نشده.
ممکنه از چه کابلی باشه؟کابل hdmi ؟
درود
اره کابلتو عوض کن ببین بازم اینطوری میشه یا نه که اگر نشد بهم بگو تا بت بگم چیکارکنی؟
سلام بر دوستان.
هارد اينترنال ps3 را چجوري بايد به pc وصل كنم؟
آخه براي هاردم مشكل پيش اومده، اونم اين كه وقتي به ps3 وصلش ميكنم يه پيغام مياد كه ميگه بايد فرمت بشه، ولي وقتي فرمت تموم ميشه، كنسول خاموش و روشن ميشه و بازم همين پيغام مياد.
گفتم از طريق كامپيوتر فرمت كنم شايد درست بشه ولي نميدونم چجوري بايد هارد را به كامپيوتر وصل كنم.
دوستان خواهشا يه آموزش دقيق بهم بگيد ممنون ميشم. خيلي واجبه. هاردم 320 گيگ هستش و خيلي لازمش دارم.
اخ اخ گفتی !!!
درود فراوان
شما باید بعد از اینکه هاردتون رو در آوردید با استفاده از کابل ساتا و دیتا اونو به کامپیوتر وصل کنید به عبارت ساده همون کابلهایی که DVD رایترت متصل هست رو در بیار و انو به هاردت بزن و فرمت کن ..... بلدی که فرمت کنی؟؟
به هیچ عنوان وقتی کامپیوتر رشن هست اینکارو نکن که هاردت رو می سورنه ........ اول خاموش کن و بعد دکمه پاور یا همون OFF رو بزن و بعد وصل کن برای در آوردن هم اینکارو بکن
آخرین ویرایش: