BLACK CAT
کاربر سایت
اول ممنون از پاسخگویی سریع شما.شما وارد حالت ریکاوری بشید و گزینه ی ریبولد دیتا بیس رو بزنید ببینید درست میشه یا نه
بعد اینکه این حرکت چیکار میکنه؟ سیو بازی هام نمیپره یه وقت؟
اول ممنون از پاسخگویی سریع شما.شما وارد حالت ریکاوری بشید و گزینه ی ریبولد دیتا بیس رو بزنید ببینید درست میشه یا نه
اول ممنون از پاسخگویی سریع شما.
بعد اینکه این حرکت چیکار میکنه؟ سیو بازی هام نمیپره یه وقت؟
من یه ps3 120گیگ اسلیم گرفتم دسته دوم
مشکلی که داره اینه که رو همه بازیها فریز دارم تصویر قطع وصل میشه با پورت اچ دی ام ای به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟
با سلا این از موقعی که دادم کلوپ برام بازی بریزن خودش سرخود اپدیت کرده و install pakeg رو که باز میکنم توش خالی هست هیچی نمیشه نصب کرد فقط میشه بازی کرد ورژن قبلیم rebug 4.46 بود و راحت همه چیز نصب میشد ولی الان regero 4.55 رو نصب کرده کلا هیچی نمیشه نصب کرد مثلا موقعی که اپدیت میخام بکنم این ارور رو مید 8002f169 خواهشا کمکم کنید
من تو فریمور قبلی 4.46 هر چی میخاستم نصب کنم بدون درست کردن هیچ پوشه ای در فلش میرختم و از install pakeg سه گزینه می اومد نصبش میکردم اما الان هرچی تو فلش میریزم تو install pakeg که میرم سه تا گزینه ای که تو فریمور قبلی بود رو نشون نمیده کلا خالی نشون میده بعد مثلث رو رو istall pakeg که میزنم این ارور رو میده 8002ae32
قضیه ای روت رو نفهمیدم میشه یکم بیشتر توضیح بدی
- - -ویرایش - - -
یکی جوابمو بده
داداش کدوم مدل از پی اس سه عالیه اینکه فت باشه یا از اون یکی ها باشه و چیزای دیگه همه رو در نظر بگیر قیمت بدون دوربین سیاه و کپی خور شده و نشده رو همه توضح بده ممنون
امکانش هست مشکل از gpu دستگاه باشه؟درود
فرمور کنسولتون چی هست ؟؟
به حالت ریکاوری برید و گزینه ی ریبولد دیتا بیس رو بزنید .......
امکانش هست مشکل از gpu دستگاه باشه؟
تو قسمت تنظیمات hdmi 1080i.p رو برداشتم الان کمی بهتر شده!!
رو حالت AVI اینجوری نیست فعلا اون ویرایشی که تو قسمت تنظیمات اچ دی ام ای انجام دادم مثل اینکه جواب داده!کابل HDMI رو عوض کن ببین درست میشه ...
اینطوری نمیشه گفت باید تست انجام بشه ...
ببین روی حالت AVI هم ایطوری هستش ....
شما ریستور دیفولت ستینگ رو بزن ببین درست میشه ....
من مشکلم اینه هیچی نصب نمیشه
ps3 تقلبی هم وجود داره؟
یعنی هیچی نصب نمیشه ...
تقلبی نه اما رییفر وجود داره ...
فرق ریفر با اصلی چیه؟
از کجا باید فهمیدم ریفره یا اصل؟
ممنون
چشمک زدن چراغ زرد موقع بازی عادیه؟