سلام ... مدتیه که وقتی بازی میکنم بخصوص تو بتل 3 دکمه R3 رو که فشار میدم برای دویدن علاوه بر دویدن میپره و تفنگ عوض میکنه و غیره میخواستم بدونم اون دکمه تعمیر شدنی هست یا نه ؟
بله اخوی
سلام ... مدتیه که وقتی بازی میکنم بخصوص تو بتل 3 دکمه R3 رو که فشار میدم برای دویدن علاوه بر دویدن میپره و تفنگ عوض میکنه و غیره میخواستم بدونم اون دکمه تعمیر شدنی هست یا نه ؟
دوستان من اخیراً به یه مشکلی خوردم !
داشتم بازی می کردم که PS3 دوبار توی 2 تا بازی مختلف پشت سر هم فریز کرد !!! (تا حالا سابقه نداشته) یه بار یه ساعتی بازی کردم و فریز کرد ، خاموشش کردم و بهش استراحت دادم بعد از اون یه بازی دیگه گذاشتم و اونم یه ساعتی بازی کردم ولی باز فریز کرد !!! PS3 ـم اسلیم هست و یکی دو سالی از خریدش بیشتر نمیگذره ، جاشم خنکه و پنکه بهش میزنه می خواستم ببینم این فریز ها یعنی کارش تمومه و YLOD میشه یا طبیعیه ؟ چون تا حالا اینجوری نشده بود !
نه ربطی به چراغ زرد نداره شما فکر کنم خیلی وقته که هاردتو مرتب سازی نکردی با روش زیر برو و هاردتو مرتب کن ببین درست میشه یا نه خبرشو بهمون بده
شما این عمل رو انجام بده خطر پاک کردنش نداره فقط تنها چیزی رو که پاک میکنه مسیج ها هستن که میرن
Rebuild Database
برای رفتن به Recovery Menu باید وقتی کنسول رو روشن میکنید دستتون رو روی دکمه Power نگه دارید همینطور نگه دارید تا کنسول خاموش بشه باز دوباره دستتون رو روی دکمه Power نگه دارید تا صدای 2 تا بوق پشت سر هم بشنوید دستتون رو از روی دکمه پاور بردارید .
سومی گزینه هستش
خب حداقل خیالم راحت شد
نه راستش ! اسلیم 320 ـه از وقتی هم که خریدم همینحوری فقط پُرش کردم
یعنی الان کنسول رو روشن کنم بعد دستم رو همینجوری روی دکمه ی پاور نگه دارم تا خاموش بشه بعد همینجوری باز دکمه رو نگه دارم تا دو تا بوق بزنه ؟
گرفتم ! الان انجامش میدماره امکان داره بار اول نشه بعد راستی دسته رو با سیم وصل کن به کنسول یکمی فکر کنم یه سه یا چهار باری باید انجام بدی تا بره توی منوی ریکاوری
سلامذ خسته نباشید ps3 slim بعد از یک ساعت کار کردن دمای cpu 75 , rsx 79 هست طبیعی هست یا خیر بازی هم خیلی بازی سنگین نست
need for speed rivals هست
به نظر شما لازمه که فنش سرویس بشه چون دستگاه پلمب هست اگه راهی وجود داره که بدون باز کردن بشه فنش رو تمیز کرد بگید لطفا
جسارتا اگه ار اسپر روغن خشک استفاده بشه یعنی داخل خروجی هوا اسپری بشه مشکلی پیش نمیاد ؟
یه ماه میشه دسته دو البته کسی ازش خرید کردم یکی دوستانم بود و گفته بود خیلی کم کار کرده و کاملا بهش اطمینان دارم سریال کنسول هم CECH-2504B هستاز کی کنسول رو خریداری کردی
بعد کنسول رو نو خریدی یا دسته دوم
یه ماه میشه دسته دو
- - -ویرایش - - -
یه ماه میشه دسته دو البته کسی ازش خرید کردم یکی دوستانم بود و گفته بود خیلی کم کار کرده و کاملا بهش اطمینان دارم سریال کنسول هم CECH-2504B هست
سلام..من مشکلی دارم بادسته..gta v که بازی میکنم دقیق کارمیکنه..اما توgow3- همه چراغای دسته روشن خاموش میشه....تازه اینطوری شده...قبلش هم همبشه gow3بازی میکردم...دستمم اورجینال نیس....یه ویبره میزنه 4چراغ دسته چشمک میزنه