بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام
دکمه ریست پشته دسته رو بزن ببین درست میشه یا نه اگه درست نشد..... ریست دیفالت ستینگش رو بزن اخوی ببین درست میشه یا نه ....
بعد اطلاعش رو بهم بدین ...

داداش دستم فک کنم از تنظیم در اومده بود....از اول به کنسول شناسوندمش.دمت گرم

مشکل در اجرای بازی مکس پین 3 و مورتال کمبت

سلام اخوی های گلم
فریمور دستگام روجیرو 4.5 هست ، تو اجرا بعضی بازی ها مثل مکس پین 3 و مورتال کمبت کامپلت مشکل دارم . :(=((
واسه کمبت لوگوش میاد ولی بعد اون هیچی نمیاد و واسه مکس پین هم بعد لوگو راک استار هیچی نمیاد . :(:((
بقیه بازی های قشنگ بالا میان ولی این دو تا اعضاب نذاشتن واسه ما . :( :-s

با سلام . دوستان یه مشکلی واسه یکی از دستگاهام پیش اومده مربوط به صداش میشه داخل منو صدا داره ولی داخل بازی نه .. با کابل HDMI وصلش میکنم .؟؟؟!!

با سلام . دوستان یه مشکلی واسه یکی از دستگاهام پیش اومده مربوط به صداش میشه داخل منو صدا داره ولی داخل بازی نه .. با کابل HDMI وصلش میکنم .؟؟؟!!

یکبار دیگه تنظیمات صدا رو تنظیم کن
البته اول تنیظمات تصویر رو درست کن بعد برو سراغ صدا
بعد درست میشه
منم معمولا وقتی عوض میکنم و میارم میزنم به LED تنظیمش کلا عوض میشه که اونو باید دوباره درست کنم

سلام خسته نباشید
من وقتی می خوام بازی DMC HD collection رو بازی کنم ارور 80010017 رو می ده چیکارش باید بکنم؟!؟
و یه سوال دیگه ام داشتم من بازی Batman Arkham asylum رو از روی هارد اکسترنال می تونم انجام بدم ولی وقتی میریزمش روی هارد داخلی دستگاه صفحه سیاه میمونه (BD miror رو هم تیکشو فعال کرد) می شه لطف کنید بگید مشکل کجاست؟!؟!
با تشکر

سلام خسته نباشید
من وقتی می خوام بازی DMC HD collection رو بازی کنم ارور 80010017 رو می ده چیکارش باید بکنم؟!؟
و یه سوال دیگه ام داشتم من بازی Batman Arkham asylum رو از روی هارد اکسترنال می تونم انجام بدم ولی وقتی میریزمش روی هارد داخلی دستگاه صفحه سیاه میمونه (BD miror رو هم تیکشو فعال کرد) می شه لطف کنید بگید مشکل کجاست؟!؟!
با تشکر

این ارور مربوط به این میشه که میگه دستگاه نمیتونه دیسک اورجینال رو بخونه .......
خوب داش ببن که شما باید تیک مربوط به بازی رو بزنی که میری رو بازی (داخل مولتیمن) دکمه ی مربع رو میزنی و bid morror و Internal یا External رو حالا اگر بازی روی هارد یا روی هارد خارجی بستگی داره اجرا میکنی و بازی میاد .....

دوستان من هر بازی رو که مثلا استارت میزنم بین بازی بعد یه 7 8 دقیقه دیگه میخوام بازی کنم دیگه بازی اجرا نمیشه گیر میکنه
باید بیام بیرون از بازی دوباره برم.چیکار کنم؟

سلام خسته نباشید
بچه ها من کنسولم yold شده بعد طبق فیلمهایی که در یوتیوب بود کنسول رو باز کردیم و به cpu و gpu الکل مالیدیم و اون خمیر قبلی رو پاک کردیم و خمیر سیلیکون به مقدار لازم مالیدیم.کنسول رو با دقت بستیم ولی هنوز چراغش زرده.البته بگم ما سشوار صنعتی نداشتیم از سشوار خونگی استفاده کردیم .حرارت به 350 درجه نمیرسید ولی ما بیشتر گرفتیم.
خب الان هنوز چراغش زرده.حالا داداشم میگه شاید قطعه داره که باید عوض شه کسی خبر داره؟
این سی دی توشم گیر کرده چطوری وقتی خاموشه دربیاریم؟

سلام خسته نباشید
بچه ها من کنسولم yold شده بعد طبق فیلمهایی که در یوتیوب بود کنسول رو باز کردیم و به cpu و gpu الکل مالیدیم و اون خمیر قبلی رو پاک کردیم و خمیر سیلیکون به مقدار لازم مالیدیم.کنسول رو با دقت بستیم ولی هنوز چراغش زرده.البته بگم ما سشوار صنعتی نداشتیم از سشوار خونگی استفاده کردیم .حرارت به 350 درجه نمیرسید ولی ما بیشتر گرفتیم.
خب الان هنوز چراغش زرده.حالا داداشم میگه شاید قطعه داره که باید عوض شه کسی خبر داره؟

روشش درس رفتی چرا درس نشده سشوار صعنتی بزن ماده مخصوص داره نظر منو بخوای بری بدی بیرون بهتر چو چراغ زرد کار هر کسی نیست

سلام خسته نباشید
عزیزم روش تعمیر چراغ زرد که با دیدن فیلم قابل اجرا نیست.بعد حداقل سعی کن یه سشوار صنعتی از نزدیک ببینی بعد فکر کنی که میشه از سشوار خونگی استفاده کرد یا نه :دی میدونی چقد دما میخواد تو چقد دادی ؟ به یه تعمیرکار معتبر بده ردیف کنه برات .البته نظر من اینه که فت دیگه بعد چراغ زرد چه هزینه اش چه کارش و عمرش، بیخیال شی بهتره. بازم در آخر تصمیم خوده.

عزیزم روش تعمیر چراغ زرد که با دیدن فیلم قابل اجرا نیست.بعد حداقل سعی کن یه سشوار صنعتی از نزدیک ببینی بعد فکر کنی که میشه از سشوار خونگی استفاده کرد یا نه :دی میدونی چقد دما میخواد تو چقد دادی ؟ به یه تعمیرکار معتبر بده ردیف کنه برات .البته نظر من اینه که فت دیگه بعد چراغ زرد چه هزینه اش چه کارش و عمرش، بیخیال شی بهتره. بازم در آخر تصمیم خوده.

من پول نمیدم به کسی خیلی گدام:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or