اگه 2ساعت پشت سر هم باهاش بازی کنم مشکلی پیش نمیاد؟
نه عزیز اساس کار همین هستش هر 2 ساعت بازی کردن یه نیم ساعتی بهش استراحت بده ....... انشاا... مشکلی پیش نمیاد
یاد حساس هم نشو
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
اگه 2ساعت پشت سر هم باهاش بازی کنم مشکلی پیش نمیاد؟
سلام
من یه ps3 تازه ازیکی از بچه سایت خریدم
وقتی دکمه پاورش رو میزنم اول چراغ سبز میشه و بعد قرمز صدای کار کردن فنشم یه لحظه میاد
میشه یکی بگه مشکلش چی هست ؟
نه چراغ زرد نمیشه
فقط موقعی که پاور رو میزنم اول چراغ سبز میشه و بعد از یک دو ثانیه کلا خاموش میشه دستگاه و اصلا تصویر ندارم
نه به ریکاوری نمیره یعنی اصلا تصویر نمیدهببینید به حالت ریکاوری میریه؟؟؟
از اونجا ریستارت دیفولت دتا بیس رو بزنید ببینید مشکل حل میشه یا نه؟؟؟
اگر نشد اطلاع بدین تا به شما بگم چیکار کنید ......
چون پستی خرید کردم گفتم شاید در اثر ضربه وارد شده خمیر سیلیکونش ایراد پیدا کرده چون قبلا داخل کامپیوتر و لپ تاپ از مسائل داشتمنه به ریکاوری نمیره یعنی اصلا تصویر نمیده
میشه خواهشان یه بار بگین از اول چیکار کنم
یه ویدو پیدا کردم که دقیقا مشکل منو داره
http://fs2.filegir.com/white/PS3_Sl...ndby_Light_Shut_Off_[n1q0ERzr0UU]_[tag22].mp4
نه به ریکاوری نمیره یعنی اصلا تصویر نمیده
میشه خواهشان یه بار بگین از اول چیکار کنم
یه ویدو پیدا کردم که دقیقا مشکل منو داره
http://fs2.filegir.com/white/PS3_Sl...ndby_Light_Shut_Off_[n1q0ERzr0UU]_[tag22].mp4
چون پستی خرید کردم گفتم شاید در اثر ضربه وارد شده خمیر سیلیکونش ایراد پیدا کرده چون قبلا داخل کامپیوتر و لپ تاپ از مسائل داشتم
درضمن هزینه تعویض خمیر سیلیکون چقدر هست ؟
اول وارد تنظیمات میشی وارد تنظیمات تصویر بعد از ست کردن رزولیشن اگه تلوزیون 3 بعدی باشه ازت سوال میکنه تلوزیون چند اینچ هست ست میکنی و وارد بازی میشیچه جوری میتونم بازی هایی مثل uncharted 3 رو به صورت سه بعدی بازی کنم؟
اول وارد تنظیمات میشی وارد تنظیمات تصویر بعد از ست کردن رزولیشن اگه تلوزیون 3 بعدی باشه ازت سوال میکنه تلوزیون چند اینچ هست ست میکنی و وارد بازی میشی
تو منو بازی مربع رو میزنی که بره تو تنظیمات تو بخش display اول نور هست بعد 3 بعدی اون رو از حالت خاموش به حالت روشن درمیاری و بعد تلوزیون اوتومات 3بعدی میشه و تنظیمات عمق و تلوزیون رو انجام میدی و بعد وارد بازی میشی .
اول بازی اون قسمت که شیشه ها میشکنه عالیه :d
دوستان دستگاه من (فت)چراغ زرد شده بود بردم 60 تومان دادم درستش کرد الان دقیقا بعد از 1 ماه دوباره شده تو این یک ماه سرجمع 5 ساعتم بازی نکردم باهاش
امروز بردم پیش خودش صبح دادم بعدظهر گفت خیلی ور رفتم باهاش درست نشد بزار بمونه 2 روز ببینم چی کار میشه کرد ولی احتمالش خیلی کمه درست بشه باید بندازیش دور...
میخواستم ببینم اینا فقط 1 بار درست میشن؟؟؟؟و امیدی بهش هست ببرم جای دیگه یا نه؟توپخونه بردم
ممنون
![]()