بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

خیلی مسخرس ، سونی اینهمه روی پخش بلوری این کنسول تبلیغ کرد و به نوعی این کنسول رو تنها مختص بازی کردن معرفی نکرد ولی دقیقا همین بخش آسیب پذیرترین قسمت کنسوله . یا سونی واسه ایجاد این امکان عجله کرده ( البته اگه دیرتر کنسولو میداد بیرون رسما از 360 شکست میخورد) و یا میخواسته از 360 واسه وجود مشکلات کنسول عقب نمونه ( که خداییش داره خودشو میرسونه) .شایدم این یه ترفنده واسه فروش سریهای بعدی کنسول که ملت به هوای کیفیت بهتر هی ps3 بخرن و جیب سونی رو حسابی پر کنن . ولی بهر حال از کمپانی مثل سونی این حرکات بعید بود چون مثلا رو دست این شرکت از لحاظ سخت افزار پیدا نمیشه .
ولی مشکلش به فراگیری 360 نیست و اگر خوب برخورد بشه خیلی بیشتر عمر می کنه:-"

.
---------------------------
ولی خداوکیلی 360 اگه همه جاش ایراد باشه درایو و لنزش خداس . بیشتر از یک ساله که انواع سی دی های نامرغوب از استمپری گرفته تا خش دارو ... به حلق این 360 دادم ولی تا بحال آخ نگفته . حالا اگه اورجینال به خوردش میدادم فکر کنم واسم بندری هم میزد :punk::lol::dancing::guitar::excited::clap:

اقا مهدی جالبی اینجاست .... من یه X360 Premium داشتم درایو ( Lg-Hitachi ) دستگاه

اورجینال ولی ظرف 5 ماه درایو مشکل پیدا کرد ....;)

اقا مهدی جالبی اینجاست .... من یه X360 Premium داشتم درایو ( Lg-Hitachi ) دستگاه

اورجینال ولی ظرف 5 ماه درایو مشکل پیدا کرد ....;)

رسول جان حالا نمیشد ما رو ضایع نکنی /:)
ولی جدا میگم 360 از لحاظ درایو مشکلی نداره با توجه به اینکه همه جور دیسک بهش میخورونن .البته استثنا هایی هم وجود داره مثل آقا رسول گل ;)

رسول جان حالا نمیشد ما رو ضایع نکنی /:)
ولی جدا میگم 360 از لحاظ درایو مشکلی نداره با توجه به اینکه همه جور دیسک بهش میخورونن .البته استثنا هایی هم وجود داره مثل آقا رسول گل ;)

این مشکل رو 360 بیشتره به خاطر کپی خور شدن . چون هر سی دی که همون تور گفتین نامرغوب میزارند توش . من یکی از دوستانم گیم نت داره که بعد از 6 ماه لنزش ضعیف شد تا این که از کار افتاد و الانم 1ماه درایوش یا لنزش رو عوض کرده .
اینم عکس گیم نتش با xbox :
mork5.jpg

سلام به همگی
من یه پی اس 3 داشتم که لنزش خراب شد ولی با گارانتی تعمیر کردم(تو دبی)وبعد فروختم.بجز بازی هم هیچی توش نگذاشتم ولی لنز خراب شد.حالا میخوام یکی دیگه بگیرم به نظر شما 80 گیگ پال خوبه؟
تا سال 2009 سونی مدل جدیدتری از پی اس 3 رو بیرون نمیده؟

سلام به همگی
من یه پی اس 3 داشتم که لنزش خراب شد ولی با گارانتی تعمیر کردم(تو دبی)وبعد فروختم.بجز بازی هم هیچی توش نگذاشتم ولی لنز خراب شد.حالا میخوام یکی دیگه بگیرم به نظر شما 80 گیگ پال خوبه؟
تا سال 2009 سونی مدل جدیدتری از پی اس 3 رو بیرون نمیده؟
تا سال 2009 شاید مدل های جدیدتری بیاد ولی فقط از لحاظ ظرفیت و هارد نسبت به مدل های قبلی بیشتر یا کمتر هستند و زیاد فرقی نمیکنند
در مورد 80 گیگ هم با توجه به اینکه بعضی از بازی های PS3 فضایی رو برای install کردن روی هارد اشغال میکنند (معمولا 1 یا حداکثر 3 گیگ) پس 80 گیگ مناسبتره
ولی PS3 40 GB هم به خاطر استفاده از فناوری 65 نانومتری باعث میشه که کنسول کمتر داغ بکنه ولی بدیش اینه که فقط 40 گیگه (البته میشه هارد PS3 رو عوض کرد و مثلا یک هارد 300 گیگ گذاشت)
به هر حال من PS3 80 GB ریجن UC رو پیشنهاد میکنم

اقا اين مشكلي كه شما ميگيد من داشتم فقط بازي من gta4 بود . مي خواستم بپرسم من يه كابل كامپوننت بگيرم مشكلم حله.اين tv ما ورودي hdmi نداره ولي كامپوننت داره. اخه من از فروشنده پرسيدم گفت فقط با كابل hdmi كار مي كنه!.. براي اجراي gta4 اين كابله جواب ميده؟

mer3000

اگه tv شما فقط 480p را ساپورت ميكنه حتما باز هم مشكل خواهي داشت (چون خودم امتحان كردم ميگم حتما)
تا اونجايي كه من ميدونم اگه بالاتر از 480 باشه مشكل حل ميشه
اينم بگم من يه tv دارم كه 1080i را هم ساپورت ميكنه ولي وقتي كابل كامپوننت بهش وصل ميكنم چه 360 چه ps3 بيشتر از 480 صفحه ميپره

با عرض سلام خدمت دوستان
چند تا سوال داشتم:
اين قضيه كه ميگن 80 گيگ ديگه توليد نميشه از چه قراره؟!
چرا تو بازار اصلا 80 گيگ گير نمياد؟ ميگن حتي دبي هم نيست!
يكي هم بهم ميگفت 40 گيگ پال بازي پي اس 2 اجرا ميكنه...

با تشكر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or