بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

بچه ها اصلا نگرانی نداره این مشکلیه که توی هر وسیله ای پیش میاد چه روز اول عمرش و چه روز اخر عمرش
فقط استفاده صحیح خیلی مهمه .اصلا تا حالا به این فکر کردین چرا تولید کننده ها میان محصولاتشونو گارانتی میکنن ؟ واسه همین موقع هاس دیگه ولی متاسفانه چونکه اینجا ایرانه ما چیزی به اسم گارانتی نداریم مطمئن باشید که توی تعداد بالای ps3 که کمپانی تولید میکنه 10 ،20 تاشم اینجوری در میاد دیگه به شانس ربط داره
فقط این دوستمون که لنزش سوخته بگه مدل دستگاهش چیه ؟

کنسول من هم یک بار سوخته و دلیل سوختن کنسول ps3 گذاشتن هر نوع سی دی هست
من دستگاه مو دبی درست کردم و خرجش 88000 تومان هست
تو تهرانم مغازه کیش تو پاساز کیش تجریش تعمیر میکنن

با سلام.
قربان يه سوالي داشتم.اين از كار افتادن لنز توي لنز ps3 80gig ديده شده.
چون من مي خوام يه 80gig بگيرم.:(
نه عزیز من سوختن لنز ربطی به مدل نداره
همه کسایی که لنز سوزوندن هر چی CD یا DVD خش دار و کثیفی که دم دستشون بود میگذاشتن تو PS3 !!! که این کار باعث میشه به لنز فشار بیاد
اگه دست کاریش نکنی و بهش ور نری اصلا لنز هیچیش نمیشه

همه کسایی که لنز سوزوندن هر چی CD یا DVD خش دار و کثیفی که دم دستشون بود میگذاشتن تو PS3 !!! که این کار باعث میشه به لنز فشار بیاد
همچنم نیست من کلا 2 تا dvd غیر بازی گزاشتم تو دستگاه یکیش یه فیلم بود که با سرعت 4 زده شده بود و هیچ خطی نداشت که اون رو کامل دیدم یک فیلم هم بود که 10 دقیقه اش رو دیدم که اون یه ذره خش داشت البته 2 ما بعد از اینکه این dvd خش دار رو تو دستگاه گذاشتم لنز سوخت... .
قربان يه سوالي داشتم.اين از كار افتادن لنز توي لنز ps3 80gig ديده شده.
ببین دوست من , کلا خرابی ps3 خیلی کم فقط به شانس بستگی داره نه به مدل ایشالا که هیچی نمیشه... .
من دستگاه مو دبی درست کردم و خرجش 88000 تومان هست
من دادم west game اقای حقیقت که 95 تومن ازم گرفت ادم خوبیه دستگاه هم که الحمدولله فعلا خوب کار میکنه!!!!(( 2هفته ست ))
کلا من فک میکنم خاک بیشترین تاثیر رو داره بعدش جابه جایی زیاد!!!!

اگه دست کاریش نکنی و بهش ور نری اصلا لنز هیچیش نمیشه
من که اصلا سرجمع 3 روز هم باهاش بازی نکردم:( هیچ چیزی هم به جز بازی خودش توش نذاشتم.ولی لنزش سوخت:((.فقکر کنم حدود 8 ساعت فقط دستگاه روشن بود.در ضمن دستگاهم نو بود.

من به اين فروشندها شك دارم كه ممكنه لنزو دستكاري ميكنند بعد ميفروشن.پلمبم كه يه چيزي هستش كه هزازانتا ازشون دارن حالا از كجا ميارن نميدونم.
البته چون اين ليبل پلمبو ديدم ميگم.(توپ خونه)

من به اين فروشندها شك دارم كه ممكنه لنزو دستكاري ميكنند بعد ميفروشن.پلمبم كه يه چيزي هستش كه هزازانتا ازشون دارن حالا از كجا ميارن نميدونم.
البته چون اين ليبل پلمبو ديدم ميگم.(توپ خونه)
اون چسبی که به عنوان پلمپ روی کنسول هست ( بالای هارد ) هیچ رقمه نمیشه کاریش کرد. اگر کنده بشه دیگه مثل روز اول نمیشه به هیچ عنوان. این مشکل میتونه از ضربه های شدید باشه که زمان حمل و نقل وارد امده به کنسول ;).

پ.ن. کنسول های سونی کلا لنز ضعیفی دارن ( از Ps1 گرفته تا همین ps3 ) ولی نه دیگه اینطوری که مثلا در 7 8 ساعت خراب بشه :biggrin1:.

اون چسبی که به عنوان پلمپ روی کنسول هست ( بالای هارد ) هیچ رقمه نمیشه کاریش کرد. اگر کنده بشه دیگه مثل روز اول نمیشه به هیچ عنوان. این مشکل میتونه از ضربه های شدید باشه که زمان حمل و نقل وارد امده به کنسول ;).

پ.ن. کنسول های سونی کلا لنز ضعیفی دارن ( از Ps1 گرفته تا همین ps3 ) ولی نه دیگه اینطوری که مثلا در 7 8 ساعت خراب بشه :biggrin1:.

آقا فریدون حالا یکی اومدگفت لنزش سوخته شما چرا باز جو گیر شدی کل کنسول های سونی رو بردی زیر سوال:biggrin1:

من که اصلا سرجمع 3 روز هم باهاش بازی نکردم:( هیچ چیزی هم به جز بازی خودش توش نذاشتم.ولی لنزش سوخت:((.فقکر کنم حدود 8 ساعت فقط دستگاه روشن بود.در ضمن دستگاهم نو بود.
اون PS3 که به شما فروختن احتمالا موقع جابجایی ضربه خورده یا اصلا دست دوم بوده
یا کلا از همون اول موقع ساختش مشکل داشته
در محصولات الکتریکی چند درصد خرابی حتما هست و متاسفانه کنسول شما هم جزو اون چند درصد خرابی هست
دوست عزیز شما بد شانسی آوردی از اینکه لنزت سوخته متاسفم غم آخرت باشه:(:biggrin1:

هر کنسولی مشکلاتی داره.360 سه چراغ میشه و پی اس 3 لنزش می سوزه.اگه این لنز سوختنا ادامه پیدا کنه آبرو سونی و کنسولش میره.منم یه کنسول از دبی اورده بودم که لنزش سوخت و به غیر از بازی هیچی توش نذاشته بودم البته با گارانتی تعویض شد ولی می ترسم این یکی هم خراب بشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or