DoppelGang3rX1
کاربر سایت
اقا اگه وسط بازي freeze كرد...(دو حالت داره1.دكمهpsكار ميكنه2.دكمه ps كار نميكنه) چيكار كنيم ؟؟؟؟!!!!
شما لنز دستگاهت سوخته؟اگه من رو منظورت هست که مدل دستگاهم 80 uc motor storm pack هست... .
تو تهرانم مغازه کیش تو پاساز کیش تجریش تعمیر میکنن
نه عزیز من سوختن لنز ربطی به مدل ندارهبا سلام.
قربان يه سوالي داشتم.اين از كار افتادن لنز توي لنز ps3 80gig ديده شده.
چون من مي خوام يه 80gig بگيرم.
همچنم نیست من کلا 2 تا dvd غیر بازی گزاشتم تو دستگاه یکیش یه فیلم بود که با سرعت 4 زده شده بود و هیچ خطی نداشت که اون رو کامل دیدم یک فیلم هم بود که 10 دقیقه اش رو دیدم که اون یه ذره خش داشت البته 2 ما بعد از اینکه این dvd خش دار رو تو دستگاه گذاشتم لنز سوخت... .همه کسایی که لنز سوزوندن هر چی CD یا DVD خش دار و کثیفی که دم دستشون بود میگذاشتن تو PS3 !!! که این کار باعث میشه به لنز فشار بیاد
ببین دوست من , کلا خرابی ps3 خیلی کم فقط به شانس بستگی داره نه به مدل ایشالا که هیچی نمیشه... .قربان يه سوالي داشتم.اين از كار افتادن لنز توي لنز ps3 80gig ديده شده.
من دادم west game اقای حقیقت که 95 تومن ازم گرفت ادم خوبیه دستگاه هم که الحمدولله فعلا خوب کار میکنه!!!!(( 2هفته ست ))من دستگاه مو دبی درست کردم و خرجش 88000 تومان هست
من که اصلا سرجمع 3 روز هم باهاش بازی نکردم هیچ چیزی هم به جز بازی خودش توش نذاشتم.ولی لنزش سوخت.فقکر کنم حدود 8 ساعت فقط دستگاه روشن بود.در ضمن دستگاهم نو بود.همه کسایی که لنز سوزوندن هر چی CD یا DVD خش دار و کثیفی که دم دستشون بود میگذاشتن تو PS3 !!! که این کار باعث میشه به لنز فشار بیاد
اگه دست کاریش نکنی و بهش ور نری اصلا لنز هیچیش نمیشه
اون چسبی که به عنوان پلمپ روی کنسول هست ( بالای هارد ) هیچ رقمه نمیشه کاریش کرد. اگر کنده بشه دیگه مثل روز اول نمیشه به هیچ عنوان. این مشکل میتونه از ضربه های شدید باشه که زمان حمل و نقل وارد امده به کنسول .من به اين فروشندها شك دارم كه ممكنه لنزو دستكاري ميكنند بعد ميفروشن.پلمبم كه يه چيزي هستش كه هزازانتا ازشون دارن حالا از كجا ميارن نميدونم.
البته چون اين ليبل پلمبو ديدم ميگم.(توپ خونه)
اون چسبی که به عنوان پلمپ روی کنسول هست ( بالای هارد ) هیچ رقمه نمیشه کاریش کرد. اگر کنده بشه دیگه مثل روز اول نمیشه به هیچ عنوان. این مشکل میتونه از ضربه های شدید باشه که زمان حمل و نقل وارد امده به کنسول .
پ.ن. کنسول های سونی کلا لنز ضعیفی دارن ( از Ps1 گرفته تا همین ps3 ) ولی نه دیگه اینطوری که مثلا در 7 8 ساعت خراب بشه :biggrin1:.
اون PS3 که به شما فروختن احتمالا موقع جابجایی ضربه خورده یا اصلا دست دوم بودهمن که اصلا سرجمع 3 روز هم باهاش بازی نکردم هیچ چیزی هم به جز بازی خودش توش نذاشتم.ولی لنزش سوخت.فقکر کنم حدود 8 ساعت فقط دستگاه روشن بود.در ضمن دستگاهم نو بود.