بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

1. کنسول شما اگه 80 گیگ هستش؛ NTSC U/C ـه. اصلا NTSC J که 80 گیگ هارد داشته باشه نداریم.

2. عدد 1 ، توی طبقه بندی بازی های PlayStation ؛ یعنی ریجن آمریکا یا همون U/C. پس بازی شما هم U/C هستش... ;)
نه بابا مال من 80 ntsc/j هستش.کور دیگه نیستم که خواستین عکس جعبشو میزارم.

یه سوال از اونایی که لنزشون سوخته:
شما دستگاهتون رو عمودی می گذاشتید یا افقی؟!
عزیز من با اینکه خداروشکر پستت بهم ربطی نداشت ولی باید بگم که تو تمام دنیا میگن هیچ فرقی نمیکنه.
از نظر زیبایی عمودی قشنگه ولی از نظر کارایی به دلی مکش هوای بیشتر به نظر من افقی خیلی بهتره و لنز هم به راحتی کارش رو انجام میده و جاذبه ی زمین روش تاثیر نمیزاره.
ولی به هیچ وجه من الوجود در بازی یا کار با دستگاه حتی در استند بای،دستگاه رو به هیچ طرف تکون نده حتی یه ذره(از ما گفتن،حالا هر جور صلاح میدونید کار کنید)
M.A

یک سوال فنی از دوستان
این دستگاههایی که میگن دچار مشکل لنز شدن از کدوم مدلهای اون بودند
منظورم اینه که دوستان یه امار گیری کنند ببینند بیشتر کدوم مدل مثلا 40 گیگ یا 60 گیگ یا 80 گیگ دچار این مشکل شدند که اگر کسی این کار رو انجام بده واقعا کمک بزرگی به بقیه برای خرید داده

یک سوال فنی از دوستان
این دستگاههایی که میگن دچار مشکل لنز شدن از کدوم مدلهای اون بودند
منظورم اینه که دوستان یه امار گیری کنند ببینند بیشتر کدوم مدل مثلا 40 گیگ یا 60 گیگ یا 80 گیگ دچار این مشکل شدند که اگر کسی این کار رو انجام بده واقعا کمک بزرگی به بقیه برای خرید داده

از کار افتادن لنز PS3 هیچ ربطی به رجیون یا مدل اون نداره . در کل PS3 یه مدل لنز داره که در همه مدل ها از اون استفاده شده . البته من داخل مدل 40 رو ندیدم . شاید لنزش فرق کنه ، چون جدیدتره .
به هر حال لنز های Sony همیشه و همواره جزء لنزهای مطرح بودن . البته قبلا ژاپن و غیر ژاپن داشتن ، ولی حالا همه لنزهای blu-ray کنسول PS3 چین هستن .

عواملی که در عمر لنز PS3 تاثیر دارن :
1. استفاده از دیسک های تمیز (بدون اثر انگشت ، گرد و غبار) و بدون خط و خش.
2. استفاده نکردن از DVD های کپی . در صورت تمایل به استفاده فیلم های DVD حتی الامکان از DVD های خام درجه یک استفاده و با سرعت پایین رایت شود .
3. عمودی گذاشتن کنسول (مهم)
4. اگر برای مدت زیادی از PS3 استفاده نمیکنید ، یک دیسک درون آن باشد و کاور را روی آن بکشید تا گرد و غبار وارد دستگاه نشود .
5. به ازای هر 2-3 ساعت بازی نیم تا یک ساعت دستگاه رو خاموش کنید تا خنک شود .
6. Install بازیهایی که این قابلیت رو دارن . (این کار باعث میشه که در هنگام بازی فایلهایی که زیاد از آنها استفاده میشوند ، از روی هارد خوانده شوند و به لنز کمتر فشار آید .)

یه توضیح نیمه مختصر تا تمام مختصر در مورد:"3. عمودی گذاشتن کنسول (مهم)"بده ممنون چون برای من خیلی مهمه.میگن چون دیسک در حال گردش هست عمودی رووش تاثیر میزاره(جاذبه ی زمین)و بهتره که افقی گذاشته بشه ولی شما عکس این رو قبول دارید،یکم راهنمایی کنید.
متشکر
M.a

فکر کنم منظورشون این بوده که عمودی گذاشتن بده
درباره اون نکته که گفتین اگه برای مدت طولانی از اون استفاده نمیکینین یه دیسک درونش باشه دلیلش چیه؟
همین طور با ازای هر دو سه ساعت چرا باید خاموش بشه ؟فکر نکنم اصلا داغ کنه که احتیاج به خنک شدن داشته باشه
ممنون

یه توضیح نیمه مختصر تا تمام مختصر در مورد:"3. عمودی گذاشتن کنسول (مهم)"بده ممنون چون برای من خیلی مهمه.میگن چون دیسک در حال گردش هست عمودی رووش تاثیر میزاره(جاذبه ی زمین)و بهتره که افقی گذاشته بشه ولی شما عکس این رو قبول دارید،یکم راهنمایی کنید.
متشکر
M.a
نخیر . جاذبه زمین مانع گردش صحیح دیسک نمیشه . چند سالی هست که DVD Player ها طوری طراحی میشن که در حالت عمودی هم به خوبی کار میکنن. عمودی گذاشتن دستگاه (چه 360 چه PS3 ) دو مزیت مهم داره : 1. خاک و گرد و غبار روی لنز نمیشنه.
2. تهویه بهتری صورت میگیره و دستگاه کمتر گرم میکنه .
رضا یعنی‌ شما میگی‌ که بهتر هست دستگاه عمودی گذاشته شود یا افقی‌ ؟!
گفتم عمودی
فکر کنم منظورشون این بوده که عمودی گذاشتن بده
درباره اون نکته که گفتین اگه برای مدت طولانی از اون استفاده نمیکینین یه دیسک درونش باشه دلیلش چیه؟
همین طور با ازای هر دو سه ساعت چرا باید خاموش بشه ؟فکر نکنم اصلا داغ کنه که احتیاج به خنک شدن داشته باشه
ممنون
چرا یه دیسک همیشه داخل دستگاه باشه ؟
شما وقتی پی در پی از دستگاه استفاده میکنی ، همون گردش دیسک باعث میشه که گرد و غبار کمی که داخل دستگاه میشه از روی لنز پراکنده بشه . وقتی مدت زمان زیادی از دستگاه استفاده نمیکنی ، این گرد و غبار به مرور زمان هی زیاد و زیاد تر میشه به طوری که دیگه با گردش دیسک از بین نمیره و دستگاه باید باز بشه . وقتی دیسک درون دستگاه باشه تا حد زیادی روی لنز رو میپوشونه . البته بهتر اینه که دستگاه رو داخل کاور و داخل جعبه اش بذاریم .

من ps3 40 گیگ رو باز کردم لنزش مثل قبلی ولی مدل برد درایو جدیدتر

قبل از 2006 BMD001

2007 BMD004

40 BMD006

این مدل برد هستش تا حالا بیشترین خرابی که من تعمیر کردم مربوط به BMD001 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or