بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

آقایون ببخشید یه سوال داشتم:قیمت دقیق لنز PS3 که اصل هست چنده؟
از آقای PlayStation 3 دوست عزیزم،به دلیل آن نوشته ی سودمند تشکر می کنم!!!
دیگه حرفی ندارم فقط آقای Ali-360 شما که "نیان تو تاپیک ماها و اونجا رو به *** بکشن" رو گفتی زیاد حرفت به دلم نچسبید،یعنی از شما چنین صحبتی بعید بود،آقا من که گفتم با کسی دوئل ندارم،وقتی هم میگم توی تاپیک های PS3 فلان چیز رو ننویسید به خاطر اینکه واقعاً روی PS3 حساسم.
به هر حال ببخشید اگه کسی رو ناراحت کردم.
آقای ALI-360 شما از من ناراحت نشو،یعنی به صحبت های حساسیه من زیاد توجه نکن چون همه رو برای خنده و شوخی بینتون میندازم که یکم شاد بشین پس ازم ناراحت نشین.
کریسمس تو و همه ی بچه های بازی سنتر به خصوص دوستای گلم،مبارک باشه و عید غدیر بهتون خوش گذشته باشه.
M.A

تا اونجای که من میدونم و همچنین تحقیق هم کردم بیشترین خرابی برای لنز برای کنسول های J بوده.
چون 90 درصد كنسولهاي بازار هم j هست;) هميشه در اكثريت تناقض پيدا ميشه نسبت به اقليت

من تا حالا 23 تا بازی رو کنسولم اجرا کردم حدود 15 تاش هم تموم کردم هیچ مشکلی هم نداشتم البته کنسول من سری اول هست سال 2006 j و هیچ مشکلی هم نداشتم و با نظر سعید هم موافق هستم:laughing:

ایراد داشتن یه کنسول اون رو زیر سئوال نمیبره بلکه نشون میده که تکنولوزی هم حساس شده واین دیسک
بلوری به تازه گی اومده وتا جا بیفته یه کم طول میکشه همین 360هم تازه یه 5-6 ماهی هست که با نصب مادربوردهای فالکون این ایراد رو برطرف کرده در هر صورت یه مدت که بگذره این ایرادات(PS3) هم برطرف میشه این
شکه شدن ها هم به خاطر اینه که تلقی ما ازپی اس1و2 چیز دیگری بود ولی الان با ورود کنسولهای نسل جدید به دلیل بکارگرفتن ماکسیمم قدرت ازکارت گرافیکی یه سری مشکلات رو بوجود اومد(البته ایرادی که توی
این تاپیک مطرح شده مشکل گرافیکی نیست ومن کلی میگم):love:

من هم تو پستای قبلی به همین امر اشاره کردم.متشکر.دمت گرم.
من هم Ntsc/j دارم که تا حالا خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم تو هیچ چیزی.
البته Pal که مال انگلیس هست(اگه اشتباه نکنم) و J هم چون تو آسیا زندگی میکنیم و چون خدماتش برای آسیا بهتر هست،مفید تره.
M.a

از اونهايي كه متآسفانه لنزشون از كار افتاده يه سوال داشتم:
آيا Cd يا Dvd هاي كپي رو با Ps3شون اجرا كردن يا نه؟ يعني در واقع اگه Cd يا Dvd با Ps3 نميبينيم احتمال خرابي لنز از بين ميره يا نه؟

دوستان چند بار باید گفت ؟ استفاده از CD و DVD های کپی یکی از عوامل موثر در ضعیف شدن Optic PS3 هستش . همچنین استفاده از دیسک های خش دار و کثیف .

دوستانی که برای PS3 شان مشکلی پیش آمده بنده میتونم در رفع اون مشکل کمکشون کنم . اگه PS3 شون به تعمیر احتیاج داشته باشه ، خودم اینکارو انجام میدم . قطعات PS3 رو هم دارم مثل Optic .
هر کسی احتیاج به کمک برای تعمیر PS3 داشت ، PM بد ه .

بس بیخیال کبی خور شدن بشیم دیه;)
PS3 اگه کپی خور بشه ، به احتمال خیلی زیاد به شیوه ISO Loader خواهد بود ، همانند PSP.
در کل اگه کسی هم میخواد از DVD های کپی استفاده کنه ، بهتر اینه که از DVD درجه یک و با سرعت رایت پایین استفاده کنه تا عمر PS3 بیشتر بشه .

دوستان هر گونه مشكل در مورد ps3 دارند بنده در خدمتم.

تعويض برد . تعويض لنز . تعويض قاب دستگاه . تعويض HDD . و تعميرات كلي پذيرفته ميشود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or