فکر کنم تو بازی های مختلف این صدا تفاوت داره مال من تو fall of man در لود صدا میده ولی تو uncharted وسط بازی هم صدا میدهبروبکس واسه من اون صدایی رو که قبلا فقط موقع Load میداد و الان همش میده :cheesygri
بعد یه صدای اضافی دیگه ام میده که دقیقا نمیتونم معادل تایپی واسش بسازم ! :cheesygri
اگه کسی میدونه بگه دقیقا چند ساعت دیگه لنزش شربت ُ میخوره؟!
مشکل اینه که وقتی بازی اصلا تو دستگاه نیستم این صدارو میده :cheesygriفکر کنم تو بازی های مختلف این صدا تفاوت داره مال من تو fall of man در لود صدا میده ولی تو uncharted وسط بازی هم صدا میده
امروز داشتم pes می زدم یهیباره دستگاه فیریز شد بعده 3-4 دقیقه دیدم درست نمیشه دکمه ps رو زدم دستگاه هنگید بعد خاموش کردم دوباره که روشن کردم bd رو که گذاشتم دیدم اون بالا داره لود میشه ولی از icon ه بازی هیچ خبری نیست bd drive م سوخته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه مشکلی نیست این صدا عادیه . وقتی که PS3 رو روشن میکنید ، به علت ایجاد گرما قاب و بقیه قطعات پلاستیکی دستگاه منبسط شده و یه همیچین صدایی شنیده میشه .فک کنم صداش شبیه تلنگر زدن به ناخن باشه ! تیک تک!!!:cheesygri
این همونیه که مشکلی نداره ؟!:dancing::cheesygri
یه بار دستگاهتو Restore کن . اگه درست نشد ، امکانش هست که نرم افزار دستگاه قاط زده باشه و درایو رو نشناسه .امروز داشتم pes می زدم یهیباره دستگاه فیریز شد بعده 3-4 دقیقه دیدم درست نمیشه دکمه ps رو زدم دستگاه هنگید بعد خاموش کردم دوباره که روشن کردم bd رو که گذاشتم دیدم اون بالا داره لود میشه ولی از icon ه بازی هیچ خبری نیست bd drive م سوخته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد از حدود 6 7 ساعت که وقت گذاشتم برای restore کردن بازم هیچ فرقی نکرد
100% لنزو سوخته؟!!!!!!!!!!