بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

بروبکس واسه من اون صدایی رو که قبلا فقط موقع Load میداد و الان همش میده :cheesygri

بعد یه صدای اضافی دیگه ام میده که دقیقا نمیتونم معادل تایپی واسش بسازم ! :cheesygri

اگه کسی میدونه بگه دقیقا چند ساعت دیگه لنزش شربت ُ میخوره؟!:-"

بروبکس واسه من اون صدایی رو که قبلا فقط موقع Load میداد و الان همش میده :cheesygri

بعد یه صدای اضافی دیگه ام میده که دقیقا نمیتونم معادل تایپی واسش بسازم ! :cheesygri

اگه کسی میدونه بگه دقیقا چند ساعت دیگه لنزش شربت ُ میخوره؟!:-"
فکر کنم تو بازی های مختلف این صدا تفاوت داره مال من تو fall of man در لود صدا میده ولی تو uncharted وسط بازی هم صدا میده :-"

این صدا چن تا علت میده البته از نظر من:
یکیش که به وضوح معلومه که میتونه از هارد باشه و کاملاً عادّی هست.
یکی دیگه میتونه از صدای تکان خوردن لنز باشه که باید وجود داشته باشه و گر نه دیسک خونده نمیشه.صدایی شبیه به بیس داره یه چیزی تو مایه های:
"ق" و "گ" رو با هم قاطی کنید و از ته زبان صدا رو دربیارید میشه عین خودش که کاملاً عادی هست و مشکلی به وجود نمیاره و باید هم باشه.
اگه صدا تو مایه های "خ" و "گ" باشه حالت خش میده و اینگار دیسک داره به لنز ضربه میزنه که باید سریع درش بیارین و توی دیسکهای دی وی دی و سی دی که زیاد آب خورده باشن و یا درست ساخته نشده باشن،و کمی انحراف دارن یعنی اگه از لبه ی تیزش نگاه میکنید،این دیسک های خراب،کمی قوس دارن و توی هیچ دستگاه پخش کننده ای هم قرارش ندید.
با تشکر از دوستان گووووول.
M.a

آره درسته همینطوری،اصلاً به جز صدای خش هیچ صدایی اشکال نداره و اصلاً خودتون رو نترسونید چون تمام دیسک های بلو ری استاندارد هستند.(حد اقل مال بازی ها که اینطوریه)
M.A

امروز داشتم pes می زدم :(( یهیباره دستگاه فیریز شد :(( بعده 3-4 دقیقه دیدم درست نمیشه دکمه ps رو زدم :(( دستگاه هنگید :(( بعد خاموش کردم دوباره که روشن کردم :((:((:(( bd رو که گذاشتم دیدم اون بالا داره لود میشه ولی از icon ه بازی هیچ خبری نیست bd drive م سوخته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:((:((:((

امروز داشتم pes می زدم :(( یهیباره دستگاه فیریز شد :(( بعده 3-4 دقیقه دیدم درست نمیشه دکمه ps رو زدم :(( دستگاه هنگید :(( بعد خاموش کردم دوباره که روشن کردم :((:((:(( bd رو که گذاشتم دیدم اون بالا داره لود میشه ولی از icon ه بازی هیچ خبری نیست bd drive م سوخته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:((:((:((

متاسفانه........

یا لنز دستگاه یا برد درایو دستگاه شما سوخته. ولی بیشتر خرابی ها از لنز که اونم با تعویض

لنز حل میشه.

فک کنم صداش شبیه تلنگر زدن به ناخن باشه ! تیک تک!!!:cheesygri
این همونیه که مشکلی نداره ؟!:dancing::cheesygri
نه مشکلی نیست این صدا عادیه . وقتی که PS3 رو روشن میکنید ، به علت ایجاد گرما قاب و بقیه قطعات پلاستیکی دستگاه منبسط شده و یه همیچین صدایی شنیده میشه .
یه بار دستگاهتو Restore کن . اگه درست نشد ، امکانش هست که نرم افزار دستگاه قاط زده باشه و درایو رو نشناسه .
گوشت رو روی PS3 بذار ، وقتی که دیسک رو وارد دستگاه میکنی ، دقت کن صدای خوندن دیسک رو چه مدت میشنوی ؟ اگه برای 10-20 ثانیه میشنوی بعد صدا قطع میشه یا اینکه تق تق های غیر عادی میکنه و روی صفحه آیکون لود بازی میاد ولی بازی رو نمیخونه ، به احتمال 70 % لنز دستگاهت سوخته . یه DVD معمولی غیر از blu-ray بزار تو دستگاه ، ببین اونا رو میخونه .

1- اقا رضا دستگاه من قبل اینکه اینجوری بشه هیچ صدای غیر عادی ای نمیداد .

2- وقتی اینجوری شد دستگاه رو خاموش کردم بعد روشن کردم چند ثانیه نگه داشتم بوق دوم رو که زد اومد بالا با تنظیمات اولیه ی تصویر (( restor )) همینه دیگه؟!!! ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
3- من bd رو که میزارم هیچ صدایی نمیده حتی اون ق و گ که عادی رو هم نمیده dvd معمولی هم که میزارو جز لود اون بالا هیچ اتفاقی نمیفته!!!!

ویرایش :
اقا رضا من الان نرم افزاری خواستم restor کنم full restor دو ساعته رو درصد 1 مونده چیکار کنم؟!!!++

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or