بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

GamerSpidy
یا کلا از همون اول موقع ساختش مشکل داشته
از اون حرفها بود ها... خط تولید مرحله تست داره و بعد از Ok شدن میره برای بسته بندی :).
Vsst2007
این خرابی لنز ها در چه مدل هایی زیاد بوده؟؟؟؟
من شنیدم 20 و 60 گیگ قوی ترین لنزها رو دارن. درسته؟؟؟؟
این خبرا نیست. فرق این مدلها تنها در هارد و Wi-Fi ( که دیگه یا تعطیل شدن 20 گیگی همه باندل ها این گذینه رو دارن ) و Reader کارت حافظه ( مدل 40 نداره ) ست. خلاصه BD Rom همه شون یکی هست.

هر کنسولی مشکلاتی داره.360 سه چراغ میشه و پی اس 3 لنزش می سوزه.اگه این لنز سوختنا ادامه پیدا کنه آبرو سونی و کنسولش میره.منم یه کنسول از دبی اورده بودم که لنزش سوخت و به غیر از بازی هیچی توش نذاشته بودم البته با گارانتی تعویض شد ولی می ترسم این یکی هم خراب بشه...

این خرابی لنز ها در چه مدل هایی زیاد بوده؟؟؟؟
من شنیدم 20 و 60 گیگ قوی ترین لنزها رو دارن. درسته؟؟؟؟

این حرفای شما باعث نمیشه که PS3 لنزش مشکل دار بشه
بی خود هم شایعه درست نکنید لطفا

ببخشید من یه سوال دارم میشه یه مهندس لطف کنه به من بگه که چجوری به این نتیجه میرسید دستگاهی که دیسک رو نمی خونه پس لنزش سوخته؟

جدی می خوام بدونم خیلی برام جالبه با شنیدن چند تا صدا سری نسخه پیچیده میشه ، می خوام بدونم چند نفر واقعاَ از این قضیه سر در میارن و به چه صورت این فرضیه سوختن لنز رو بیان می کنن و مهمتر از اون لنز ps3 رو از کجا میارن و تعویض می کنن ؟ (دست یه چند تا کلاه بردار بازاری رو بشه خیلی ثواب داره :-")

اقا با اجازه منم یه سوال دارم ....
ps3 من dvd نمیخونه (قبل" خیلی باهاش dvd میدیدم ) به این فروشنده ها هم اطمینان ندارم که بدم درستش کنن کسی میدونه چجوری درست میشه ؟

مشخصات کنسولم : ps3 60 gb ntcs/j

آخرین ویرایش:
من موقع بازي pes2008 دستگاهم هنگ كرد دستگاه رو خاموش روشن كردم ديگه بازي بالا نيومد هركاري كردم بازي رو اجرا نكرد منو مياد ولي بازي لود نميشه اگر لنزم سوخته چقدر خرجشه

به احتمال زیاد متاسفانه لنز دستگاهتون سوخته.قیمت لنزم ثابت نیست از 70 هست تا 120 بستگی به انصاف فروشنده داره.تو تو پخونه با قیمت خوب پیدا میشه.

بچه ها اين دستگاهه منم لنزش همين مشكلو پيدا كرد 100 چوق كه ريختم تو حلقش با آمادگي كامل به ميادين بازگشت:cheesygriگويا اين لنز به ضربه و زياد تكون خوردن خيلي حساسه پس مراقب باشين.;)

میگم ای کاش یه آمار گیری میکردیم مثل اینکه داره همه گیر میشه...

هنوزم میگم: واقعا عجیبه!! احتمالا فقط هوای ایران به PS3 نمیسازه!!

فکر نکنم مشکلش این قدر هم جدی باشه . آخه دوست من شما اومدی تو قسمتی که داره میگه مشکلات ps3 که اونم اگه کل صفحات رو بخونی به جز چند نفر همه از پیشگیری دارند حرف میزنند .

خیلی مسخرس ، سونی اینهمه روی پخش بلوری این کنسول تبلیغ کرد و به نوعی این کنسول رو تنها مختص بازی کردن معرفی نکرد ولی دقیقا همین بخش آسیب پذیرترین قسمت کنسوله . یا سونی واسه ایجاد این امکان عجله کرده ( البته اگه دیرتر کنسولو میداد بیرون رسما از 360 شکست میخورد) و یا میخواسته از 360 واسه وجود مشکلات کنسول عقب نمونه ( که خداییش داره خودشو میرسونه) .شایدم این یه ترفنده واسه فروش سریهای بعدی کنسول که ملت به هوای کیفیت بهتر هی ps3 بخرن و جیب سونی رو حسابی پر کنن . ولی بهر حال از کمپانی مثل سونی این حرکات بعید بود چون مثلا رو دست این شرکت از لحاظ سخت افزار پیدا نمیشه .
---------------------------
ولی خداوکیلی 360 اگه همه جاش ایراد باشه درایو و لنزش خداس . بیشتر از یک ساله که انواع سی دی های نامرغوب از استمپری گرفته تا خش دارو ... به حلق این 360 دادم ولی تا بحال آخ نگفته . حالا اگه اورجینال به خوردش میدادم فکر کنم واسم بندری هم میزد :punk::lol::dancing::guitar::excited::clap:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or