بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام ببخشید
یکی اومده توی PS3 ام خرابکاری کرده و یه User جدید ساخته الان هر وقت دستگاه رو روشن میکنم میگه میخوای تو کدوم user بری این اعصلبم رو خورد کرده چجوری user رو پاک کرد

خیلی ممنون:love:

سلام ببخشید
یکی اومده توی PS3 ام خرابکاری کرده و یه User جدید ساخته الان هر وقت دستگاه رو روشن میکنم میگه میخوای تو کدوم user بری این اعصلبم رو خورد کرده چجوری user رو پاک کرد

خیلی ممنون
خوب میتونی بری داخل همون یوزری که میخایی پاک بشه بعدش هم پاکش کنی !

میشه یکی بگه که hdmi چه شکلیه من نمیدونم که تلویزیونم میخونه یا نه
HDMI_port_big.jpg

این شکلیه !

اینم یه مطلب در مورده کابل hdmi گفتم شاید به دردتون بخوره

HDMI با پهنای باند و سرعت بالا می تواند علاوه بر تصاویر تا 8 کانال مجزای صوت را برای صداهای مجزای فراگیر انتقال دهد. در حالی که رابط‌های پیشین تصاویر برای انتقال صوت نیاز به کابل‌های مجزایی داشتند و بسیاری از مردم از کابل‌های صوت RCA L/R استفاده می‌کردند(RCA L/R کابل‌های قرمز و سفیدی هستند که جهت انتقال صدای استریو – چپ و راست - استفاده می‌شوند). کابل HDMI جایگزین تمامی کابل‌های درهم و برهم پشت دستگاه‌ها می‌شود.
HDMI استاندارد یعنی Type A، 19 سیم دارد و Type B آن 29 سیم. Type B در کابردهای حرفه‌ای نظیر صنعت تصاویر متحرک یا انیمشن سازی استفاده می شود. با توجه به قابلیت داخلی HDMI، هر دو نوع هوشمند هستند؛ دستگاه‌ها می‌توانند از طریق این رابط با هم در ارتباط باشند و با اطلاعات کمکی عملکرد مجزایی را به صورت یکپارچه آماده کنند. این مشخصه (کارکرد متقابل) در تکنولوژی های پیشین وجود نداشت.
HDMI تمامی فرمت‌های استاندارد تصویر را پشتیبانی می کند از جمله تصاویر پیشرفته (بهبود یافته) و کیفیت بالا را.
همچنین با رابط های مشابه دیجیتالی از طریق کابل های DVI / HDMI سازگار است. کابل DVI / HDMI شامل یک کابل است که در یک سر آن کانکتورDVI (Digital Video Interface) و سر دیگر یک کانکتور HDMI قرار دارد و به همین روش کارت‌های گرافیکی جدید که پورت DVI دارند می توانند از طریق پورت HDMI به دستگاه متصل شوند.
از سال 2005 تعدادی از تلویزیون‌های جدید با حداقل یک رابط HDMI به فروش رسیده‌اند. بعضی از کارشناسان معتقدند که 2 رابط HDMI قابلیت انعطاف و مورد استفاده‌ی بیشتری را برای مشتری ایجاد می‌کند و حتی برای کسانی که می‌خواهند دستگاه‌های بازی حرفه‌ای را به سیستم‌شان وصل کنند داشتن 3 رابط HDMI مناسب‌تر است.
رابط‌های چندگانه بیشتر همراه تلویزیون‌های دیجیتالی به بازار عرضه خواهند شد که البته پیشرفت تکنولوژی این رابط‌ها را بر روی دستگاه‌های بیشتری نصب خواهد کرد. هم اکنون این نوع رابط ها بر روی تمامی تلویزیون‌های پلاسما و LCD سری جدید ال‌جی و همچنین DVD Recorder‌های مدل RH250 و RH251 ال‌جی نصب شده و امکان بهره‌گیری از قابلیت‌های بی‌نظیر HDMIرا برای مصرف‌کنندگان این دستگاه‌ها فراهم ساخته است

صدای درایو PS3

بچه ها من یه PS3 از یکی از اعضا گرفتم وقتی دیسک بازی تو درایوش میزام موقع خوندن دیسک درایوش صدای کلیک کلیک زیادی می کنه می خواستم بدونم طبیعی یا نه ؟

erorre 80023110

سلام به همه
من يه مشكل اساسى تو ps3 دارم اونم اينه كه وقتى ميخوام وارد stor بشم يه ارور ميده كه زيرش اين عدد نوشته:
80023110
يكي كمكم كنه....

بچه ها من یه PS3 از یکی از اعضا گرفتم وقتی دیسک بازی تو درایوش میزام موقع خوندن دیسک درایوش صدای کلیک کلیک زیادی می کنه می خواستم بدونم طبیعی یا نه ؟
بابا منم وقتی دیسک رو میزاشتم 3 4 روز اول اینطوری نبود.... از روز 5م دقیقا همین صدا رو میداد به مدت 5 6 دقیقه..... بعد دو هفته که یعنی دیروز باشه لنز پلی3 سوخت....
من پلی3 گان متال رجین J داشتم و از مجید خریدم.....
==============
حالا یکی بگه دلیل سوختن لنز پلی3 چیه؟؟؟؟
هیچ راهی بجز باز کردن کنسول باسه تعمیرش نیست؟؟؟؟

حاجی لنز من بعد 20 روز سوخت........... من همین رو فقط میدونم. بعد میان میگن لنز ها باهم فرق ندارن... زنگ زدم نکست جن میگه خیلی گرون بشه (هزینه تعویض لنز) 150 تومنه.

بچه ها یکی از دوستام ps3 رو باز کرده واشتباهی فیش باتری رو زده حالا کنسول رو لگوی اول هنگ میکنه به نظر شما عیب از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or