به این مربوط میشه که توی پوشه آهنگهات غیر از آهنگ فایل دیگه ای هم هست مثل عکس متن و....
من همین قضیه رو توی psp هم دارم
خوب چارش چیه:confused:به این مربوط میشه که توی پوشه آهنگهات غیر از آهنگ فایل دیگه ای هم هست مثل عکس متن و....
خوب اگه توی فلشه که با pc میشه پاکش کنیخوب چارش چیه:confused:
شما یکبار کنسول ریست کن ! کنسول از روی کلید power روشن کن و دستت و همینطور نگه دار تا کنسول 3 تا بوق میزنه و خاموش میشه وقتی خاموش شد دباره روشن کن ! ببین تصویر میاد دباره یا نه ! برای اینکه دسته هم چشمک میزد اصلا نمیشناخت دسته و با کابل به ps3 وصل بعدش دسته روشن کن !سلام دوستان
برای من یه مشکل پیش امده البته نمیدونم اسمش مشکل بزارم یا نه؟ من یه دسته دوئل شوک3 باسه دستگاه گرفتم یه مدت ازش دارم استفاده میکنم مشکلیم باهاش نداشتم تا یه هفته پیش که خواستم دستگاه روشن کنم دکمهps دسته زدم دستگاه روشن شد چراغ سبزش روشن شد اما تصویر روی تلویزیون نبود نوشته بود سیگنال موجود نیست(روی تلویزیون) من دستگاه با کابل hdmi به تلویزیون وصل کردم به دسته نگاه کردم دیدم چراغش خاموش بعد هر کار کردم دسته روشن نشد دسته اصلیش روشن کردم چراغای سرچش میچرخید اما دستگاه نمیشناخت حتی من بلوری داخلش گذاشتم شروع به کار کردن کرد داخل درایو اما نه تصویر داشت نه صدا دکمه روشن خاموش دستگاه زدم خاموش شد دوباره روشن کردم شروع به کار کرد با خودم گفتم شاید قاطی کرده الان دوباره این جوری شد( بعد از یه هفته) بازم تصویر موجود نیست زده همون قاطای قبلی دسته چراغاش خاموش شد و روشن نشد دوباره خاموشش کردم با خود دستگاه روشن کردم باز امد بالا میخواستم ببینم دلیلش چی میتونه باشه؟ خطرناکه؟ اخه من زیادم باهاش بازی نمیکنم
مدل دستگاهم 60 گیگ ریجن j از اون ps3 اولیست خیلی وقت دارمش اما اصلا زیاد ازش استفاده نشده که بخوام بگم به دلیل استفاده زیاد خراب شده؟ اصلا خراب شده یا نه یه سری قاط که میزنه بعد دوباره کار میکنه؟ ممنون میشم اگه به سوالاتم جواب بدید راهنماییم کنید
موفق باشید
چشم اینکارم میکنم فقط یه نکته من مشکلی ندارم امروزم بعد از اون قضیه چندبار دیگه هم روشن کردم بازی کردم مشکلی نبود من خیلی وقت که دستگاه دارم توی این مدت اصلا هیچ مشکلی نداشته زیادم باهاش بازی نمیکنم امروزم بعد ار یه هفته روشن کردم اینجوری شد کلا دوباره که اینجوری شده حالا این وضع عادیه یا نه؟میشه پیشگیری کرد؟شما یکبار کنسول ریست کن ! کنسول از روی کلید power روشن کن و دستت و همینطور نگه دار تا کنسول 3 تا بوق میزنه و خاموش میشه وقتی خاموش شد دباره روشن کن ! ببین تصویر میاد دباره یا نه ! برای اینکه دسته هم چشمک میزد اصلا نمیشناخت دسته و با کابل به ps3 وصل بعدش دسته روشن کن !
دوست عزیز شما بازیهای دیگروهم امتحان کردید یا فقط همین بازی داریدسلام دوستان.يه مشكل عجيبي برام اتفاق افتاده.من يه مدتي هست كه بازي Dead space رو گرفتم و بازي كردم همه چيز ok بود تا اينكه چند روز پيش كه دوباره مي خواستم بازي كنم ديدم بازي افت كيفيت عجيبي پيدا كرده.مثلا سايه خودم بر روي زمين يا ديوارها كاملا شكسته و درب و داغونه در صورتي كه اصلا اينجموري نبود.اين در حالي كه اصلا ps3 دست نخورده حتي يه بارم دستگاه رو ريست كردم ولي بازم درست نشد والا من موندم كه مشكل چيه .نكنه مثلا يه بخشي از سخت افزار دستگاه آسيب ديده باشه مثلا Gpu.من كه گيج شدم اگه كسي فكري به ذهنش مياد لطفا منو راهنمايي كنه.
دوست عزیز شما بازیهای دیگروهم امتحان کردید یا فقط همین بازی دارید
اینجوریش دیگه ندیده بودیم؟ میشه قسمتی از دستگاه کارش خوب انجام نده بعد کار کنه؟
این تفاویت که کرده خیلی محسوس ؟
سلام دوست منبله تفاوت کاملا محسوسه اصلا تو بازی کله سایه ها شکسته هستند.منم موندم آخه چرا یک دفعه اینجوری شده.حتی سیستمو Restore هم کردم کل تنظیماتو دوباره انجام دادم بازم همینه سایه ها شکسته و با لبه های مربع مربع هستند.من امروز burn out رو بازی کردم والا مساله ای نداشت.ولی آخه چرا این اینجوری شده.نکنه مثلا نوسان برق این بلا رو سر دستگاهم آورده باشه؟آخه دلیلش چیه؟
برای رفع این مشکل باید یک سیم Earth درست کنی ... از اونجایی که پریز های ایران مستقیماً ارث نداره، باید یا یک تبدیل بگیری که 3 تا شاخه بره توش که یکیش میشه ارث و سیم خودِ PS3 هم 3 شاخه هست ولی اگر نمیخوای این کارو بکنی، میتونی یک سیم معمولی رو 2 سرش رو لخت کنی و یک سرش رو بزنی به لوله ی شوفاژی جایی و یک سرِ دیگش رو هم به قسمت فلزی PS3 ...دوستان چیز جالب یک روزی من وقتی به بدنه دستگاهم دست میزنم برق با ولتاژ خیلی ضعیف میگرفت البته برای جالب بود ولی نمی دونم چرا برق میگرفتم یا شاید بدنه من ولتاژ منفی میزنه نمی دونم آخه قبلا یا همین الانم من دست به هر چی بزنم برق میگره منه نمیدونم چرا اینجوری میشه ولی در کل جالبه من که حال کردم:biggrin1: