هزینه اش چقدر میشه؟اصلا" درست شدنی هست؟شما باید بدیش بیرون تعمیرش کنن کار خودتون نیست
هزینه اش چقدر میشه؟اصلا" درست شدنی هست؟شما باید بدیش بیرون تعمیرش کنن کار خودتون نیست
دوستان ps3 من خاموش شده ( چراغش قرمزه ) وقتی روشن می کنمش (پاورو میزنم ) چراغ سبز 3 ثانیه روشنه بعد خاموش کامل میشه ( حتی چراغ قرمزشم خاموش میشه) بعد که دکمه پاورو می زنم چراغ قرمزه دوباره روشن می شه . مشکلش چیه راهنمای کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چيش نيم سوز شده ؟؟؟ اگر از پاورش هست خودم عوض كنم .دستگاهتون نیم سوز شده باید ببریش تعمییر گاه تا درستش کنند
به احتمال زیاد از پاور دستگاه هست.دوستان ps3 من خاموش شده ( چراغش قرمزه ) وقتی روشن می کنمش (پاورو میزنم ) چراغ سبز 3 ثانیه روشنه بعد خاموش کامل میشه ( حتی چراغ قرمزشم خاموش میشه) بعد که دکمه پاورو می زنم چراغ قرمزه دوباره روشن می شه . مشکلش چیه راهنمای کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رد اسکرین درست میشه .بستگی داره کدوم قسمت نور اطلاعات ناقص رایت شده باشه.سلام دوستان من یه 320g اسلیم دارم که وقتی روشنش میکنم یه صفحه ی قرمز رنگ میاد بالا که شنیدم بهش میگن رد اسکرین شدن میخواستم بدونم میشه درستش کرد و چند درصد احتمال خرابیه کامل داره واگه میشه درستش کرد خودم میتونم انجامش بدم یا نه و اینکه هزینه اش اگه بدم بیرون چجوریاس
در ضمن دستگاه من 3.55 هست و کپی خوره اگه بشه درستش کرد کپیخوریش میپره؟
فقط توروخدا نا امیدم نکنید ... بدجوری حالم گرفته شده
دوستان یه مشکل.؟
مولتی من هارد اکسترنال رو نمیشناسه چی کار کنم. چه جوری بازی بریزم؟
هارد رو وصل میکنم به دستگاه میرم تو مولتی من , آیکن هارد میاد اون پایین ولی عکس بازی ای که توی هارد هستش نشون نمیده مولتی من.
سلام
یه ps3 فت 40 دارم . داشتم بازی می کردم ناگهان وسط بازی دستگاه خاموش شد (دوتا بوق زد و چراغ قرمز چشمک زد) . بعداز چند ساعت روشنش کردم دستگاه بالا اومد یه پیغام داد که دستگاه رو خاموش کنید خاموش کردم بعد از جند ساعت روشن کردم رفتم توی بازی وسط بازی دوباره همون مشکل پیش اومد . دستگاه سابقه ylod هم داشته . مرسی
شما دستگاهت overheat شده و خمیر سیلیکون روی چیپ cpu و گرافیکش سوخته به خاطر همین زود داغ میکنه باید بدی بیرون برات ردیفش کنن