بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

دوستان ps3 من خاموش شده ( چراغش قرمزه ) وقتی روشن می کنمش (پاورو میزنم ) چراغ سبز 3 ثانیه روشنه بعد خاموش کامل میشه ( حتی چراغ قرمزشم خاموش میشه) بعد که دکمه پاورو می زنم چراغ قرمزه دوباره روشن می شه . مشکلش چیه راهنمای کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان ps3 من خاموش شده ( چراغش قرمزه ) وقتی روشن می کنمش (پاورو میزنم ) چراغ سبز 3 ثانیه روشنه بعد خاموش کامل میشه ( حتی چراغ قرمزشم خاموش میشه) بعد که دکمه پاورو می زنم چراغ قرمزه دوباره روشن می شه . مشکلش چیه راهنمای کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دستگاهتون نیم سوز شده باید ببریش تعمییر گاه تا درستش کنند

به احتمال زیاد از پاور دستگاه هست.
پاور پلی3 هم مدلهای مختلفی داره.
اگه طرف از الکترونیک خوب سر در بیاره میتونه خود پاور رو قطعه خرابش رو عوض کنه.
اگرم میخوای بخری باید پاور خراب رو همراهت ببری که حتما مدل خودش رو بگیری.

---------- نوشته در 06:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:53 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان من یه 320g اسلیم دارم که وقتی روشنش میکنم یه صفحه ی قرمز رنگ میاد بالا که شنیدم بهش میگن رد اسکرین شدن میخواستم بدونم میشه درستش کرد و چند درصد احتمال خرابیه کامل داره واگه میشه درستش کرد خودم میتونم انجامش بدم یا نه و اینکه هزینه اش اگه بدم بیرون چجوریاس
در ضمن دستگاه من 3.55 هست و کپی خوره اگه بشه درستش کرد کپیخوریش میپره؟
فقط توروخدا نا امیدم نکنید ... بدجوری حالم گرفته شده
رد اسکرین درست میشه .بستگی داره کدوم قسمت نور اطلاعات ناقص رایت شده باشه.
ادرس بهت میدم میتونی فایل رو دانلود کن که فقط پلی3 رو میتونی بووت کنی اگر مشکل حاد نباشه :
توضیحات کامل رو هم اونجا بخون :

فایل باید همون اسمی باشه که خواسته شده کپی میکنی تو یه فلش یا هارد اکسترنال میزنی به درگاه usbسمت راستی همونی که نزدیکه درایوه.

اگر هم نمیتونی بده بیرون درستش کنن:
RSOD Fix - PS3 Development Wiki

دوستان من با یه مشکل عمده برخورد کردم.صدای پلی استیشن میخام از سینمای خانگی بگیرم با کابل اپتیکال،وصل که میکنه صدای منو از سینمای خانگی میاد ولی تو بازی که میرم یا فیلم که میبینم صدا نمیاد از سینما خانگی!:(کلافم کرده.کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟مرسی
پلی استیشنم فت 80 گیگ،سینما خانگیم پاناسونیک.مرسی

سلام من میخوام PS3 رو اپدیت کنم بعضی موقع ها تا 12 درصد میره قطع میشه بعضی موقع ها هم که تا 100 درصد میره میاد اپدیت شه این ارور رو میزنه the data is corrupted
8002f157

دوستان یه مشکل.؟:-/
مولتی من هارد اکسترنال رو نمیشناسه چی کار کنم. چه جوری بازی بریزم؟

هارد رو وصل میکنم به دستگاه میرم تو مولتی من , آیکن هارد میاد اون پایین ولی عکس بازی ای که توی هارد هستش نشون نمیده مولتی من.

آخرین ویرایش:
دوستان یه مشکل.؟:-/
مولتی من هارد اکسترنال رو نمیشناسه چی کار کنم. چه جوری بازی بریزم؟

هارد رو وصل میکنم به دستگاه میرم تو مولتی من , آیکن هارد میاد اون پایین ولی عکس بازی ای که توی هارد هستش نشون نمیده مولتی من.

بهتر دوسته من بری توی بخش هک بپرسی دوستان اونجا بهتر بلدند جواب بدن ممنون
PS3 Jailbreak

آخرین ویرایش:
خاموش شدن ناگهانی

سلام
یه ps3 فت 40 دارم . داشتم بازی می کردم ناگهان وسط بازی دستگاه خاموش شد (دوتا بوق زد و چراغ قرمز چشمک زد) . بعداز چند ساعت روشنش کردم دستگاه بالا اومد یه پیغام داد که دستگاه رو خاموش کنید خاموش کردم بعد از جند ساعت روشن کردم رفتم توی بازی وسط بازی دوباره همون مشکل پیش اومد . دستگاه سابقه ylod هم داشته . مرسی

سلام
یه ps3 فت 40 دارم . داشتم بازی می کردم ناگهان وسط بازی دستگاه خاموش شد (دوتا بوق زد و چراغ قرمز چشمک زد) . بعداز چند ساعت روشنش کردم دستگاه بالا اومد یه پیغام داد که دستگاه رو خاموش کنید خاموش کردم بعد از جند ساعت روشن کردم رفتم توی بازی وسط بازی دوباره همون مشکل پیش اومد . دستگاه سابقه ylod هم داشته . مرسی

شما دستگاهت overheat شده و خمیر سیلیکون روی چیپ cpu و گرافیکش سوخته به خاطر همین زود داغ میکنه باید بدی بیرون برات ردیفش کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or