بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام دوستان
من چند ماهی یمشه دستگهم چراغ زرد داده و دیگه بیخیال شدم
تازه فهمیدم که میگن اگه دستگاه رو داری روشن میکنی و صدای فن زیاد نیمشه و چراغ زرد میده یعنی اینکه پاور یا همون منبع تغذیه دستگاه سوخته و باید تعویض بشه
چطوری میشه فهمید یا این منبع تغذیه رو از کجا میشه تهیه کرد ..ممنون میشم ..
منبع تغذیه کامپیوتر رو نیمشه بهش زد تا ببینیم کار میکنه با نه ؟؟؟
راه حلی دارید بگید ممنون یمشم

سلام دوستان
من چند ماهی یمشه دستگهم چراغ زرد داده و دیگه بیخیال شدم
تازه فهمیدم که میگن اگه دستگاه رو داری روشن میکنی و صدای فن زیاد نیمشه و چراغ زرد میده یعنی اینکه پاور یا همون منبع تغذیه دستگاه سوخته و باید تعویض بشه
چطوری میشه فهمید یا این منبع تغذیه رو از کجا میشه تهیه کرد ..ممنون میشم ..
منبع تغذیه کامپیوتر رو نیمشه بهش زد تا ببینیم کار میکنه با نه ؟؟؟
راه حلی دارید بگید ممنون یمشم
شما کنسولتو یا ببر بیرون منبع تغذیشو عوض کنن یا بفرست تهران من یا امثال من از بازار برات ردیفش کنیم
قربونت برم منبع تغذیه کامپیوتر داری میگی چه ربطی داره به کنسول؟

شما کنسولتو یا ببر بیرون منبع تغذیشو عوض کنن یا بفرست تهران من یا امثال من از بازار برات ردیفش کنیم
قربونت برم منبع تغذیه کامپیوتر داری میگی چه ربطی داره به کنسول؟

ممنون از راهنماییت ، این مبنع تغذیه قیمتش چنده و ایا نو و اکبند هست یا دست دوم هست ...؟؟؟

ممنون از راهنماییت ، این مبنع تغذیه قیمتش چنده و ایا نو و اکبند هست یا دست دوم هست ...؟؟؟

آکبندش بعید میدونم پیدا بشه از رو کنسول بر میدارن مثلا یه کنسول درایوش سوخته منبعشو بر میدارن میدن بهتون
قیمت فتشو ندارم اسلیمش 60 تومن بود باید بازارو بگردم برات قیمت کنم

سلام دوستان
مدتی هست که وقتی از طریق ftp یا hard external می خوام بازی کپی کنم خیلی طول میکشه مثلا 10gb حدودا 130 دقیقه !
قبلا اینطور نبود
از طریق ftp هم که سرعت حدود 300-400 kb هست
3ماهه که دستگاه رو خریدم
واقعا نمیدونم چیکار باید کرد
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

دوستان یه کنسول اسلیم 160 گیگ هست احساس میکنم پشت کنسول خیلی بیش از حد داغ میشه طبیعی هست یا مشکل داره بعدش دستمو که میذارم پشتش هیچ جریان هوایی رو احساس نمیکنم
اخه من یه فت داشتم هیچکدوم از این مشکلارو نداشت

اینا مشکل نیست دوست گرامی باید باد گرم بده بیرون به صورت جزئی باد میده بیرون

با سلام

مشکل red screen پیدا کردم فکر کنم هاردم خراب شده بهترین جا برا تعمیر کجاس تو تهران کسی میدونه ممنون میشم بگه ..

هرینه تعمیرش 150 تومنه تو جمهوری پاساژ مستوفی زاده طبقه دوم فروشگاه دنیای بازی;)

---------- نوشته در 08:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:14 PM ارسال شده بود ----------

دوستان سلام
میخاستم بدونم چطوری میشه ارور 80022d90 (ترافی و سیو نکردن) دستگاه دانگرید شدرو از بین برد ممنون

Max-Payne-3-PS3-true-blue.jpg

هرینه تعمیرش 150 تومنه تو جمهوری پاساژ مستوفی زاده طبقه دوم فروشگاه دنیای بازی;)

---------- نوشته در 08:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:14 PM ارسال شده بود ----------

دوستان سلام
میخاستم بدونم چطوری میشه ارور 80022d90 (ترافی و سیو نکردن) دستگاه دانگرید شدرو از بین برد ممنون

Max-Payne-3-PS3-true-blue.jpg

. Turn off Playstation®3.
2. Hold the power button down; the system will turn on and turn off once again.
3. Once the System has been shutdown, re-press you finger until you hear 2 consecutive beeps
4. When you hear the 2 beeps take finger off power button.
5. You will be prompted to plug in your controller via USB and then hit the PS button
6. The Recovery menu will pop up.

The current Recovery Menu supports:
• Restart System: Restarts the PLAYSTATION®3 System.
• Restore Default Settings: Reset all system settings back to default.
• Restore File System: Checks for corrupt/missing system files.
• Rebuild Database: Rebuilds the OS for the PLAYSTATION®3.
• Restore PS3 System: Fresh restore; Deletes everything and starts from Scratch.
• System Update: Update the PLAYSTATION®3 System

If the above steps still does not solve the problem, then I think will have to update your Ps3.

Update your PS3 (in the settings menu the 1st option).

Go on the internet browser on the PS3 then go on the menu press triangle then on one of them there are delete cookies and the delete the others as
well as cookies.

You could also try this as well: put the PS3 on then press the eject button (with no disc in) then hold it and switch the PS3 off at the back with your finger on the eject button still holding it, then put it back on and the fan test should be working this may cool it down. It might be over heating.

سلام به همگی اقا مشکل من ماله اینترنت ps3 هست هر موقعی دستگاهو خاموش میکنم چراغ وایرلس روشن میشه و نمیره روی سرعت انلاینم هم تاثیر گذاشته همون چراغ سبزه خاموش نمیشه چکار کنم

کسی نیست؟
تنظیمات وایرلس داخل کنسول رو از نو بزن.اگر بازم نشد وایرلس رو قطع کن از طریق کابل شبکه وصل شو.
تا حالا همچین موردی ندیده بودم.

سلام
من دو روزه PS3م چراغ زرد شده
وقتی روشنش میکنم صدای فنش زیاد میشه ولی سریع خاموش میشه
تعمیر میشه؟

تعمیر که میشه ولی مهم اینه که تعمیر اساسی بشه . حرارت تنها دادن فایده نداره چون بعد از یه مدت دوباره برمیگرده.باید با دستگاه مخصوص چیپ رو از روی برد جدا کنن از نو لحیم کاری کنن.

اگه ممکنه این مشکل منم حل کنید من یه فت 80 ورژن3.55 دارم که رد اسکرین شد ازمنوی ریکاوری از رد اسکرین در اوردم وبی جهت بعد از خاموش شدن 30ثانیه بعد روشن میشد من دستگارو از قسمت ستینگ ریستور کدم به تنضیمات کارخانه ومشکل روشن شدن بی جهت درست شد ولی بعد برای اجرای بازی ارور تروفی داد ریباگ و کمیو رو خواستم نصب کنم قسمت از اپدیت ستینگ ارور80029c78داد از منوی ریکاوری رفتم نصب کنم ارور 8002f2f0 رو داد دیگه هیچ اپیدتی رو نمیذاره بزم pkgومولتی من نصب میشه اگه میشه یه راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or