بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

من دستگاهم ylod شده قبلاً .
مشکل به نظرت برقی نیست . چون هم گرد وغبار بود هم هوا گرم بود هم برق نوسان پیدا کرد .
بازی بالا میاد ولی یه دفعه قطع میشه . چراغ چشمک زن قرمز کار می کنه

من چنتا بازي واسه ps 3 خريدم كه بعد از كپي كردن اونا اول كار كه خواستم بازي ها رو اجرا كنم يه ارور ميده ميگه بايد و‍‍‍رژن رو ارتقا بدي يه بار yes روزدم كلا ps3 هنگ كرد no رو هم كه ميزنم از بازي مياد بيرون بگيد چيكار كنم؟

کنسول هک بوده الان میخوام اپدیت کنم از طریق فلش به ورژن 4.11 از 3.41

2 انتخاب داری

هارد دیسک ps3 به کامپوتر وصل کن و فرمتش کن و دوباره به ps3 وصل کن و دوباره از شا میخواهد فر متش کنی
یه یو اس بی مموری را فر مت 32 کن جدید ترین ofw ps3 اپدیکن بر روی مموری کپی کن و آن را اجرا کن

روش 2
یکبار اورجینال ofw 3.41 را اجرا کن

من چنتا بازي واسه ps 3 خريدم كه بعد از كپي كردن اونا اول كار كه خواستم بازي ها رو اجرا كنم يه ارور ميده ميگه بايد و‍‍‍رژن رو ارتقا بدي يه بار yes روزدم كلا ps3 هنگ كرد no رو هم كه ميزنم از بازي مياد بيرون بگيد چيكار كنم؟تورو خدا زود جواب بدين كارم گيره؟:(

دوستان اگه ps3 ylod بشه,کلا یعنی دیگه تمومه؟یعنی نمیشه درستش کرد؟اصلا کسی میخرش؟
نه تمام تمام که نه ولی بعد که درستش کردی هی خراب میشه
بله کسی ازت میخره مثلا قابش و یا لنز و جیزهای دیگش بدرد بخور هستند من خودم کنسول قبلیمو این طوری و زیر قیمت از مجبوری دادم رفت چون دیگه بدردم نمیخورد

سلام به همه
فت 40 دارم برای هک مجبور شدم دستگام باز بشه وبا tb بازی هارو اجرا میکنم
نزدیک 5سال میشه دارمش و تقریبا همیشه بازی میکنم ولی اخیرا بعداز یک ربع صدای فن در 2 مرحله بالا میره انگار سوزه کشان میشه
ولی از بازی که میام بیرون بعضی وقتها کم میشه صداش ولی کلا دور فنش میره بال تو بازی و قبل از هک اینجوری نبود
تو بازیم اصلا مشکلی پیش نمیاد
حلا چکار کنم دور فنش بیاد پایین؟؟
تمیز کاری لازمه؟؟؟هر کاری لازمه انجام بدم بگید ممنون
راستی هاردشم 500 WD بادور 5400 گذاشتم

سلام به همه
فت 40 دارم برای هک مجبور شدم دستگام باز بشه وبا tb بازی هارو اجرا میکنم
نزدیک 5سال میشه دارمش و تقریبا همیشه بازی میکنم ولی اخیرا بعداز یک ربع صدای فن در 2 مرحله بالا میره انگار سوزه کشان میشه
ولی از بازی که میام بیرون بعضی وقتها کم میشه صداش ولی کلا دور فنش میره بال تو بازی و قبل از هک اینجوری نبود
تو بازیم اصلا مشکلی پیش نمیاد
حلا چکار کنم دور فنش بیاد پایین؟؟
تمیز کاری لازمه؟؟؟هر کاری لازمه انجام بدم بگید ممنون
راستی هاردشم 500 WD بادور 5400 گذاشتم

دوست عزیز راهی نداره صدای فن بالا بره دیگه بالا میمونه اون شخصی که بازش کرده نتونسته خوب ببنده و خمیر سیلیکونش یا پاک شده یا قابل استفاده نیست
بهتره برید خمیرشو عوض کنید یا کلا تصمیم به تعویض دستگاه با مدل اسلیم بگیرید

دوست عزیز راهی نداره صدای فن بالا بره دیگه بالا میمونه اون شخصی که بازش کرده نتونسته خوب ببنده و خمیر سیلیکونش یا پاک شده یا قابل استفاده نیست
بهتره برید خمیرشو عوض کنید یا کلا تصمیم به تعویض دستگاه با مدل اسلیم بگیرید

اره راست میگی خودم هم شک کرده بودم ایطوری شده که میگی
نزدیک 5 سال انلاین بازی میکردم مثل بنز کار میکرد
امروز میرم ببینم واسه تعویض یا خرید و فروش چکار میتونم بکنم8-|

چه خاطرااتی داشتم با این دستگاه
میتونم خمیرشوخودم عوض کنم کنم؟؟؟شبیه تعویض خمیر سیلسکن های فنهای cpu کامپیوتر ه دیگه ها ؟؟؟؟یه جنس خوب بخرم خمیرشو ترو تازه کنم ها؟؟؟
میشه ؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان من یه مشکل اساسی دارم.وقتی ps3( کپی خور) رو با کابل HDMI خود سونی یعنی اصل وصل میکنم,موقعی که وارد multiman میشم تلوزیون میگه خروجی صدا قعطه!در صورتی که قبل از ورود به مولتی من صدا داره!لطفا راهنمایی کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or