بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام دذوستان ÷لی 3 من 40 گیگ قدیمی داشتم بازی میکردم یدفعه 3 تا سوت زد دستگاه خاموش شد الان که روشن میکنم همین اول 3 تا سوت میزنه چراغ زرد میشه یه لحظه بعد پشت سر هم چراغ قرمز چشمک میزنه گفتم شاید از هارد باشه عوض کردم با یه دستگاه دیگم دیدم ربطی نداره مشکل از چیه به نظرتون

داداش دستگاهت چراغ زرد شده با عرض معذرت به فنا رفته بهتره بدی iccenter واست ردیف کنه

سلام
من یه ps3 40 gig fat دارم که خود به خود وقتی روشنش می کنم چراغ سبزمی شه بعد سریع قرمز می شه و شروع به چشمک زدن می کنه و توی همین حالت می مونه تا دوباره دکمه پاور رو بزنم ممنون می شم کمک کنید

دوستان یه سوال داشتم دستگاه من الان یه چند روزیه مشکل اورهیتینگ پیدا کرده بعد از چند دقیقه دور فن ها میره بالا و بعد از 20 دقیقه پیغام گرمای بیش از حد و خاموش میشه مشکلش چیه راه حلی داره درست شه؟

آخرین ویرایش:
:d:d:d:d:d:d

---------- نوشته در 01:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:27 AM ارسال شده بود ----------

دوستان یه سوال داشتم دستگاه من الان یه چند روزیه مشکل اورهیتینگ پیدا کرده بعد از چند دقیقه دور فن ها میره بالا و بعد از 20 دقیقه پیغام گرمای بیش از حد و خاموش میشه مشکلش چیه راه حلی داره درست شه؟

یه خمیر سیلیکو ن tuniq tx4 از نمایندگی گرین بگیر 13 تومن هستش بد ps3 ببر یه شرکت معتبر خمیر سیلیکونش واست عوض کنه . این کارو کنی دستگاهت عین روز اولش میشه . ps3 چند سال داری مدلش چیه؟

آخرین ویرایش:
:d:d:d:d:d:d

---------- نوشته در 01:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:27 AM ارسال شده بود ----------

یه خمیر سیلیکو ن tuniq tx4 از نمایندگی گرین بگیر 13 تومن هستش بد ps3 ببر یه شرکت معتبر خمیر سیلیکونش واست عوض کنه . این کارو کنی دستگاهت عین روز اولش میشه . ps3 چند سال داری مدلش چیه؟
اگه کارش با سیلیکون راه میوفته خودم میتونم ردیفش کنم
اخه توی پستای قبلی بعضیا گفته بودن مشکلش خیلی جدیه و قابل درست شدن نیست میخوام اینو بدونم
دستگاه هم فت یه 5 سالی کار کرده

اگه کارش با سیلیکون راه میوفته خودم میتونم ردیفش کنم
اخه توی پستای قبلی بعضیا گفته بودن مشکلش خیلی جدیه و قابل درست شدن نیست میخوام اینو بدونم
دستگاه هم فت یه 5 سالی کار کرده

اگه خمیر سیلیکون فضای هم بود تا الان خشک شده بود
5 سال احتمال زیاد از خمیر چون بیشتر اونای که PS3 مال سال 2007 بود بد 3 تا 4 سال این مشکل گرما و YLOD داشتن با تحقیقات من الان داد PS3 SLIM ها هم در امده دارن ردیفی میرن تمیرگاه .

i355226_submerged002.jpg
[/IMG]
i355228_img-2210-1280x1024.jpg
[/IMG]

---------- نوشته در 06:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:55 PM ارسال شده بود ----------

روغن نباتی سریع فاسد میشه .
بباید قاب ps3 جدا کنی و هاردشم همینطور چون اگه به هارد هوا نرسه از کار میفته .
هیت سینگ هم روش باشه.
میتونی از اکواریم استفاده کنی و از پمپ هوا برای خنک کردن روغن
:d

آخرین ویرایش:
i355226_submerged002.jpg
[/IMG]
i355228_img-2210-1280x1024.jpg
[/IMG]

---------- نوشته در 06:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:55 PM ارسال شده بود ----------

روغن نباتی سریع فاسد میشه .
بباید قاب ps3 جدا منی و هاردشم همینطور چون اگه به هارد هوا نرسه از کار میفته .
هیت سینگ هم روش باشه.
میتونی از اکواریم استفاده کنی و از پمپ هوا برای خنک کردن روغن
:d
میذاریم توی فریزر تازه ماندگاریشم 10 الی 100000سال زیاد میشه و این همه دنگ فنگ نداره=))

دوستان عزیز من دارم Ps3 با دسته می دم رفیقم به صورت فیبر کربنی در بیاره خیلی خفن میشه همچنین همراه با تغییر رنگ Led هاش .. ;)

گرفتمش ازش عکس می اندازم !

مزایای oil cooling یا همون روغن معدنی .

خنک کنندگی بسیار بالا به اندازه water cooling .

بی صدا بودن دستگاه .

بشین 24 ساعته با دستگاه بازی کن هیچ مرگی نمیزنش.

هزینه کم برای راه اندازی oil cooling

معایب oil cooling

غیر قابل استفاده شدن blu ray drive اگه بتونی فلتشو بلند کنی این مشکل حل میشه.

غیر قابل استفاده شدن هارد داخلی . اگه ssd باشه میتونی استفاده کنی.

---------- نوشته در 01:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:46 AM ارسال شده بود ----------

بجاش می تونیم از روغن نباتی استفاده کنیم :))شوخی می کنی نه!

جیگر این قد نخند شوخی نمیکنم.

آخرین ویرایش:
کمک کمک
دوستان ps3 من خاموش شده ( چراغش قرمزه ) وقتی روشن می کنمش (پاورو میزنم ) چراغ سبز 3 ثانیه روشنه بعد خاموش کامل میشه ( حتی چراغ قرمزشم خاموش میشه) بعد که دکمه پاورو می زنم چراغ قرمزه دوباره روشن می شه . مشکلش چیه راهنمای کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من یه 320g اسلیم دارم که وقتی روشنش میکنم یه صفحه ی قرمز رنگ میاد بالا که شنیدم بهش میگن رد اسکرین شدن میخواستم بدونم میشه درستش کرد و چند درصد احتمال خرابیه کامل داره واگه میشه درستش کرد خودم میتونم انجامش بدم یا نه و اینکه هزینه اش اگه بدم بیرون چجوریاس
در ضمن دستگاه من 3.55 هست و کپی خوره اگه بشه درستش کرد کپیخوریش میپره؟
فقط توروخدا نا امیدم نکنید ... بدجوری حالم گرفته شده

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من یه 320g اسلیم دارم که وقتی روشنش میکنم یه صفحه ی قرمز رنگ میاد بالا که شنیدم بهش میگن رد اسکرین شدن میخواستم بدونم میشه درستش کرد و چند درصد احتمال خرابیه کامل داره واگه میشه درستش کرد خودم میتونم انجامش بدم یا نه و اینکه هزینه اش اگه بدم بیرون چجوریاس
در ضمن دستگاه من 3.55 هست و کپی خوره اگه بشه درستش کرد کپیخوریش میپره؟
فقط توروخدا نا امیدم نکنید ... بدجوری حالم گرفته شده

شما باید بدیش بیرون تعمیرش کنن کار خودتون نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or