بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

ببخشید حامد جان کی گفته که مرگ ندارن ؟؟؟؟ من یه دستگاه اسلیم دارم اصلا روشن نمیشه به کام مرگ رفت به همین سادگی:((
دادمش به یه تعمیرکاره خوب ببینم میتونه درستش کنه
من منظورم ازش کار کشیدن بود وگرنه یهو نوسان برق بزنه ضربه بخوره و ... مشخصه میمیره منظورم این بود که اگه یه جای ثابت باشه و صبح تا شب هم ازش کار بکشی عین یه تراکتور کار میکنن :d

من منظورم ازش کار کشیدن بود وگرنه یهو نوسان برق بزنه ضربه بخوره و ... مشخصه میمیره منظورم این بود که اگه یه جای ثابت باشه و صبح تا شب هم ازش کار بکشی عین یه تراکتور کار میکنن :d

درسته منظورت رو متوجه نشدم. کاملا درسته ps3 اسلیم از فت ها بهترند

دوستان ارور 8002291b رو میدونین چجوری میشه فیکس کرد؟؟؟
ارور تروفی هستش ظاهرا

والا تا بحال من به مشکل و ارور تروفی بر نخوردم همیشه مشکلشون براحتی حل شده با یه آپ دیت جدید همه تروفی ها دوباره sync میشن البته بعضی اوقات به خاطر اینترنتهای بسیار عالی ما هم هست....!!!!!سعی کن همیشه آخر شب یا روهای تعطیل که ترافیک کمتره sync کنی به احتمال 99% راحت sync میشه.

:crying1::crying1:بررسی و رفع ERROR:8002AD36 در PSN

سلام دوستان ,آقا یکی کمک کنه این ارور 8002AD36 اشکمو دراورده , به psn که وصل میشم بعد از 5 دقیقه Sign out میشم , DNS رو هم 100 جور عوض کردم نشد که نشد:(( خواهشآ اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه , تو FIFA12 یه دونه باخت نداشتم اما بعد از این ERROR 8002AD36 باختام شده 17 تا, همش Sign out میشه , نتم پارس آنلاین 512

بازی homefrontرو از اینترنت dlکردم بد نصب کردم بازی رو توmultiman loadکردم ید اپدیت خواست داشته اپ میشود سیستم خاموش روشن شدبد multi man این پیغام رو می گه(an erro occurred during the start operation.(80010017

آخرین ویرایش:
بازی homefrontرو از اینترنت dlکردم بد نصب کردم بازی رو توmultiman loadکردم ید اپدیت خواست داشته اپ میشود سیستم خاموش روشن شدبد multi man این پیغام رو می گه(an erro occurred during the start operation.(80010017

بهتره دیگه سیستم رو بندازی دور
چون به نظر میرسه بریک شده باشه

من تخصص خاصی ندارم ولی اینو میدنم اگر وسط آپدیت خاموش بشه به فا.. میره. :x

سلام به همگی چند روز پیش داشتم بازی میکردم صدای فن بالا رفت فک کنم لول2یا 3 رفت چند ساعت بعدشم باز امتحان کردم ولی باز همونطوری بود 2بار بازش کردم تمیزش کردم خمیر سلیکونشم عوض کردم ولی بازلول فن بالا میره مدل فت 80 گیگ رفری نیست 3یا4 ساله دارم فریز هم نمی کنه فقط لول خیلی بالا میره لطفا راهنمایی کنید؟

سلام به همگی چند روز پیش داشتم بازی میکردم صدای فن بالا رفت فک کنم لول2یا 3 رفت چند ساعت بعدشم باز امتحان کردم ولی باز همونطوری بود 2بار بازش کردم تمیزش کردم خمیر سلیکونشم عوض کردم ولی بازلول فن بالا میره مدل فت 80 گیگ رفری نیست 3یا4 ساله دارم فریز هم نمی کنه فقط لول خیلی بالا میره لطفا راهنمایی کنید؟

داداش من هم مثل شما بودم تعمیر کردم فایده نداشت تا دیر نشده از من میشنوی اگر می خوای مثل مئن 2 تا ps3 ضرر نخوری سریعآ بفروشش و یه slim بخر برو فضا..!!! مثل خر کار میکنه هیچ طوریشم نمیشه فقط تا دیر نشده بفروشش چون کلا کنسولی که heat بشه دیگه نمیشه بهش اعتماد کرد یه جورایی درست بشو نیست..!!!این از تجربه ی من هست حالا خودتون بهتر میدونید.موفق باشید.

داداش من هم مثل شما بودم تعمیر کردم فایده نداشت تا دیر نشده از من میشنوی اگر می خوای مثل مئن 2 تا ps3 ضرر نخوری سریعآ بفروشش و یه slim بخر برو فضا..!!! مثل خر کار میکنه هیچ طوریشم نمیشه فقط تا دیر نشده بفروشش چون کلا کنسولی که heat بشه دیگه نمیشه بهش اعتماد کرد یه جورایی درست بشو نیست..!!!این از تجربه ی من هست حالا خودتون بهتر میدونید.موفق باشید.
پی اس تری هیت یعنی چی؟ مثلا جی پی یو سوخته یا قطعه یی دیگه...

سلام دذوستان ÷لی 3 من 40 گیگ قدیمی داشتم بازی میکردم یدفعه 3 تا سوت زد دستگاه خاموش شد الان که روشن میکنم همین اول 3 تا سوت میزنه چراغ زرد میشه یه لحظه بعد پشت سر هم چراغ قرمز چشمک میزنه گفتم شاید از هارد باشه عوض کردم با یه دستگاه دیگم دیدم ربطی نداره مشکل از چیه به نظرتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or