pooyax75
کاربر سایت
متاسفانه کنسولتون میخواد غزل خئاحافظی رو بخونه زود ببر ردش کن تا چراغ زرد نشده یه اسلیم از این مدل جدید بگیر
ممنون که جوابمو دادید. اسلیم جدیدا اینطوری دیگه نمیشن؟
متاسفانه کنسولتون میخواد غزل خئاحافظی رو بخونه زود ببر ردش کن تا چراغ زرد نشده یه اسلیم از این مدل جدید بگیر
نه کنسول های اسلیم مرگ ندارنممنون که جوابمو دادید. اسلیم جدیدا اینطوری دیگه نمیشن؟
ببخشید حامد جان کی گفته که مرگ ندارن ؟؟؟؟ من یه دستگاه اسلیم دارم اصلا روشن نمیشه به کام مرگ رفت به همین سادگینه کنسول های اسلیم مرگ ندارن
من منظورم ازش کار کشیدن بود وگرنه یهو نوسان برق بزنه ضربه بخوره و ... مشخصه میمیره منظورم این بود که اگه یه جای ثابت باشه و صبح تا شب هم ازش کار بکشی عین یه تراکتور کار میکنن :dببخشید حامد جان کی گفته که مرگ ندارن ؟؟؟؟ من یه دستگاه اسلیم دارم اصلا روشن نمیشه به کام مرگ رفت به همین سادگی
دادمش به یه تعمیرکاره خوب ببینم میتونه درستش کنه
من منظورم ازش کار کشیدن بود وگرنه یهو نوسان برق بزنه ضربه بخوره و ... مشخصه میمیره منظورم این بود که اگه یه جای ثابت باشه و صبح تا شب هم ازش کار بکشی عین یه تراکتور کار میکنن :d
دوستان ارور 8002291b رو میدونین چجوری میشه فیکس کرد؟؟؟
ارور تروفی هستش ظاهرا
بازی homefrontرو از اینترنت dlکردم بد نصب کردم بازی رو توmultiman loadکردم ید اپدیت خواست داشته اپ میشود سیستم خاموش روشن شدبد multi man این پیغام رو می گه(an erro occurred during the start operation.(80010017
سلام به همگی چند روز پیش داشتم بازی میکردم صدای فن بالا رفت فک کنم لول2یا 3 رفت چند ساعت بعدشم باز امتحان کردم ولی باز همونطوری بود 2بار بازش کردم تمیزش کردم خمیر سلیکونشم عوض کردم ولی بازلول فن بالا میره مدل فت 80 گیگ رفری نیست 3یا4 ساله دارم فریز هم نمی کنه فقط لول خیلی بالا میره لطفا راهنمایی کنید؟
پی اس تری هیت یعنی چی؟ مثلا جی پی یو سوخته یا قطعه یی دیگه...داداش من هم مثل شما بودم تعمیر کردم فایده نداشت تا دیر نشده از من میشنوی اگر می خوای مثل مئن 2 تا ps3 ضرر نخوری سریعآ بفروشش و یه slim بخر برو فضا..!!! مثل خر کار میکنه هیچ طوریشم نمیشه فقط تا دیر نشده بفروشش چون کلا کنسولی که heat بشه دیگه نمیشه بهش اعتماد کرد یه جورایی درست بشو نیست..!!!این از تجربه ی من هست حالا خودتون بهتر میدونید.موفق باشید.
منظور ایشون از هیت همون گرما زیاد هست که منم با ایشون موافقم اگر پول داری برو عوضش کن برات بهترپی اس تری هیت یعنی چی؟ مثلا جی پی یو سوخته یا قطعه یی دیگه...