robot.boy81
کاربر سایت
سلام دوستان برای ps3 این مشکل پیش امده چیکار کنم؟
اگر کپی برات مهم نیست که اخرین فریمور رو دانلود کن بریز رو فلش و وصل کن به پی اس 3 و روشن کن و اپدیت کنه یا یه بازی که فریمور اوریجینال روشه بزار تو دستگلهسلام دوستان برای ps3 این مشکل پیش امده چیکار کنم؟
دسته رو پیدا نمیکنه یا وسیله ی دیگه ای مثل موبایل؟سلام
ي سوال و مشکل!
بلوتوث ps3 من رسما کار نميکنه...ميرم تو setting که بخوام با ي ديوايس ديگه pair کنم مينويسه scanning please wait....ي ساعتم صب کنم هيچ ديوايسيو پيدا نميکنه!!
مشکل از کجاست?
ممنون
یا هارد کنسول از جاش در اومده اگه پیچش رو نبسته باشی.بچه ها لطفا کمک کنید
ارور Connot Start The Correct Hard Disk Was Not Found
میده چه مرگشه ?
شما برو به recovery menu دوباره فریمور نصب کن شاید درست بشههارد مشکلی نداره و محکم هم هست
چند وقته اینجوریه؟دوستان مشکلمو دوباره میگم شاید یه فرجی شد یه ps3 دارم که بعد از روشن کردن دو تا بوغ میزنه بعد چراغش میپره و اصلا زرد یا قرمز نمیشه ضمنا سیگنالی هم ندارم (دستگاه فته)
چند وقته اینجوریه؟
احتمالا باید بره برای تعمیر
تهران سراغ دارم اگگه خودتون تهرانید میتونیم با هم قرار بزاریم ببریم پیشش اگه نه بفرست من بدم تعمیر اگه هم خودت میخوای بری برو سراغ کامران رو از فروشگاه های بر خیابون بگیریه چند وقتی هست که اینجوریه اگه یه تعمیر کار درست حسابی میشناسید بیزحمت معرفی کنید thanks
هارد مشکلی نداره و محکم هم هست
متاسفانه کنسولتون میخواد غزل خئاحافظی رو بخونه زود ببر ردش کن تا چراغ زرد نشده یه اسلیم از این مدل جدید بگیرسلام . بنده ps3 م چند ماهه که دیوانه شده. تا روشنش میکنم بعد چند دقیقه فناش میرن رو درجه آخر در صورتی که قبلا اینطوری نبود. توی بازی ها هم خیلی فریز میشه. دستگام جیلبریک نیست .ورژنش هم 4.11 هستش. ریبلد دیتا بیس و ریستور هم کردم ولی همونه که همونه. اگه میشه یه راهنمایی بکنید.