بررسي دمو قابل بازي Splinter Cell: Conviction

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیگه اون حالت کند(که خودم عاشقش بودم و هستم:love:)رو نداره.
شاید منم به همین خاطر زیاد خوشم نیومده! من بعد از سه بار تموم کردن DA (یه بار روی PC دوبار رو 360!) هنوزم بعضی وقتها میشینم بازی میکنم! در کل DA یکی از بهترین بازی های عمرم بوده! :smile:
به قول حمیدرضا که تو همین Review هم گفته اکشن و مخفی کاری تو این قسمت بالانس شده.یعنی شما باید به صورت مخفی پیش برید.ولی اگه یه موقع توسط دشمن دیده شدید چی!؟ اینجاست که بر خلاف سری های قبلی که اگه تو همچین موقعیتی قرار میگرفتین(مثلا همزمان سه تا گارد می اُفتادن دنبالتون!) خیلی سخت بود که از محلکه جون سالم به در ببری(چون سیستم اکشن بازی زیاد روون نبود) این بالانس توانایی خودشو نشون میده!
اتفاقا به یوبیسافت تبریک میگم! گیم پلی بازی رو نسبت به شماره ی قبلش تا حدود زیادی تغییر داده و مثل بعضی ها (IW) نیومده بازیش رو با تغییرات کوچیک، به عنوان شماره ی بعد به خورد ملت بده! (ناگفته نمونه که من خیلی هم از MW2 راضی ام!) ولی نمیدونم چرا وقتی از یه بازی خوشم میاد، انتظار دارم شماره ی بعدیش فقط یه داستان جدید داشته باشه و بقیه ی چیزا تغییری نکنه! شاید به همین خاطره که از MW2 راضیم ولی از SC:C به اندازه ی شماره ی قبلیش راضی نیستم! (نمی دونم این چه دردیه! :دی)
احمدرضا مثل اینکه تو کلا آدم شوخ طبعی هستی!:biggrin1:زود خندت میگیره.چیه این دویدنش خنده داره!؟
شاید! :دی ولی انیمیشن دویدن سم به نظرم خیلی ضایع اومد! اگه توجه کنی، موقع دویدن (با MP5 توی دست) سم چنان قری میده که نگو! :دی انیمیشن راه رفتن سم (مخصوصا با کلت) فوق العاده عالیه!
داداش جدا مارو نا امید کردی:(

این یه مورد رو هم اصلا نمیتونم تحمل کنم !
این ایرادات اکثرا توی نسخه ی نهایی قابل حله! ولی بازم تا خودت بازی رو تجربه نکردی، ناامید نشو! شاید بر خلاف کسایی مثل Dragon و من که خیلی راضی نبودیم، شما عاشقش بشید! (البته اگه DA یا شماره های قبل رو بازی نکرده باشید، 100% میشید! چون برای یکی مثل من با توجه به شماره های قبلی چندان خوب نبود!) در کل همین که اسم Splinter Cell روی یه بازی باشه، قطعا اون بازی جزو بهترین هاست!
خوب اونایی که میگن آسون شده باید بیان رو حالات سخت تر بازی کنند.
کسی نگفت آسون شده، گفت بازی از حالت کاملا استیلث خارج شده و بین استیلث و اکشن تقسیم شده! بر خلاف شماره های قبلی که 90% (بلکه بیشتر) بازی استیلث بود!
واقعا بار اول خیلی به من چسبید.به خصوصا گروگان گریریش عالی بود!
آقا مطمئنی دموی SC:C رو بازی کردی!؟! :دی چون من Interrogate یا همون بازجویی و اعتراف گیری توی بازی دیدم، ولی گروگان گیری ندیدم! شاید منظورت همینه، نیست؟! :confused:
راستی، اگه یکم جستجو بکنید، میبینید که بعضی از کسایی که دمو به مذاقشون خوش نیومده، میشه از سابقشون توی سایت، چیزهای جالبی فهمید :smile:
تا جونت بالا بیاد! من نظرم رو گفتم و فکر نکنم به یه "کاربر سایت" مثل تو ربطی داشته باشه! اگه کسی بخواد چیزی بفهمه، از روی امضا و آواتار من می فهمه و لازم نیست دانشمندی مثل شما وقتش رو به مچ گیری بگذرونه!

آخرین ویرایش:
شاید منم به همین خاطر زیاد خوشم نیومده! من بعد از سه بار تموم کردن DA (یه بار روی PC دوبار رو 360!) هنوزم بعضی وقتها میشینم بازی میکنم! در کل DA یکی از بهترین بازی های عمرم بوده! :smile:
پس تو Pandora tomorrow رو بازی کنی چی میگی!!:biggrin1:
آقا مطمئنی دموی SC:C رو بازی کردی!؟! :دی چون من Interrogate یا همون بازجویی و اعتراف گیری توی بازی دیدم، ولی گروگان گیری ندیدم! شاید منظورت همینه، نیست؟! :confused:
تو اگه B رو نگه میداشتی طرف رو به عنوان سپر انسانی(همون گروگان خودمون:biggrin1:)میگرفت!

پس تو Pandora tomorrow رو بازی کنی چی میگی!!:biggrin1:
اگه باورت بشه، خودمم دلیل این علاقه ای که به DA دارم رو نمیدونم! :دی
تو اگه B رو نگه میداشتی طرف رو به عنوان سپر انسانی(همون گروگان خودمون:biggrin1:)میگرفت!
آها به اینش توجه نکرده بودم! :دی تو اون Control Layoutی که اول دمو نشون میده (به محض شروع شدن قسمت دوم دمو یا همون Warehouse!) نوشته بود دکمه ی B کارش Hand to Hand takedown هست! دیگه Hold رو ننوشته بود، منم نفهمیدم گروگان گیری هم داره! :دی
تاپیک رسما شد چت روم! :دی

آخرین ویرایش:
آها به اینش توجه نکرده بودم! :دی تو اون Control Layoutی که اول دمو نشون میده (به محض شروع شدن قسمت دوم دمو یا همون Warehouse!) نوشته بود دکمه ی B کارش Hand to Hand takedown هست! دیگه Hold رو ننوشته بود، منم نفهمیدم گروگان گیری هم داره! :دی
دیگه توجه نکردن خودت رو ننداز گردن عدم راهنمایی بازی!:biggrin1:
دقیقا زیر همونجایی که نوشته B کارش Hand to Hand takedownـه,نوشته Hold B کارش Human shieldـه!:biggrin1:

خب ایراد نداره متاسفانه ما ایرانی های عزیز اصلا جنبه بحث کردن منطقی و با دلیل و برهان رو نداریم و فقط به خاطر حسی که نسبت به یه بازی یا یه شخصیت توی اون داریم همه چیز رو نادیده میگیریم...... و نکات منفی واضح رو به حساب تخریب کردن اون بازی یا اینکه بگیم نظر شماست و برای خودت مهمه رو تلقی میکنیم......ایرادی نداره و من به شخصه دیگه این بحث رو ادامه نمیدم چون من یا هر کس دیگه هر ایرادی که میبینیم باید بیایم یه عکس یا فیلم از اون صحنه حتما بگیریم و به همه نشون بدیم تا شاید طرف مقابل بحث ایا قبول بکنه یا نکنه؟؟؟ چون ایشون این مشکل رو ندیدن باید حتما بهشون ثابت بشه.....که از نظر من کاریه بس عبث.......
در این حال باید بگم که خوشبختانه یا متاسفانه خیلی های دیگه هم این مسائلی که ذکر شد براشون جز ایراداته بازی حساب شده و فقط من یک نفر نبودم که این ایرادات به چشمم اومده که واقعا جای شکرش باقیه...;)

خب ایراد نداره متاسفانه ما ایرانی های عزیز اصلا جنبه بحث کردن منطقی و با دلیل و برهان رو نداریم و فقط به خاطر حسی که نسبت به یه بازی یا یه شخصیت توی اون داریم همه چیز رو نادیده میگیریم
Dragon جان,بهت بر نخوره ولی اتفاقا این شمایی که جنبه ی بحث کردن نداری.شما میگی بحث کردن با دلیل و برهان! بعد پایین میگی عکس گذاشتن و اینها(که این هم دلیل و برهانه) به نظر من عبثه!ا
و نکات منفی واضح رو به حساب تخریب کردن اون بازی یا اینکه بگیم نظر شماست و برای خودت مهمه رو تلقی میکنیم..
من کی گفتم نظرت برای خودت مهمه!!!!؟:confused: من گفتم این نظر شماست و من هم بهش احترام میزارم ولی باهاش مخالفم. یعنی من به عنوان یک انسان توی یه محیط (مثلا)آزاد حق ندارم با نظر طرف مقابلم مخالف باشم!!!!:confused:دیگه من نمیدونم چطوری باید با یکی بحث کرد.کوچکترین توهینی من تو اون پست به کسی نکردم.
ن یا هر کس دیگه هر ایرادی که میبینیم باید بیایم یه عکس یا فیلم از اون صحنه حتما بگیریم و به همه نشون بدیم تا شاید طرف مقابل بحث ایا قبول بکنه یا نکنه؟؟؟ چون ایشون این مشکل رو ندیدن باید حتما بهشون ثابت بشه.....که از نظر من کاریه بس عبث.......
کجای این کار بس عبثه!!(منظورم عکس گرفتن نیست,اثبات به طرف مقابل هست!)شما پس اصول بحث کردن رو نمیدونی.شما اومدی میگی سم میپره لوله ای که 2 متر بالای سرشه رو میگیره!!!! خُب من که با حدود 10 بار بازی کردن همین دمو این چنین حرکتی رو ندیدم, باید همینجوری رو هوا حرف شما رو قبول کنم!!؟
در این حال باید بگم که خوشبختانه یا متاسفانه خیلی های دیگه هم این مسائلی که ذکر شد براشون جز ایراداته بازی حساب شده و فقط من یک نفر نبودم که این ایرادات به چشمم اومده که واقعا جای شکرش باقیه...;)
خُب این یه چیزه طبیعی هست.هر بازی ای بیاد یه عده خوششون میاد و یه عده هم نه!حالا شما خوشت نیومده اومدی دلیلتو گفتی.من هم خوشم اومد اومدم دلیلم رو گفتم.دیگه این شکر گزاری و اینها برای چیه من نمیدونم!
پ.ن:به شدت شرمنده واسه این چندتا پست پیاپی.میتونستم پست قبلی رو ویرایش کنم ولی بنا به دلایلی تصمیم گرفتم تو یه پست جدا جواب بدم.

به گفته ی یکی از Userـهای Neogaf، دموی بازی در رزولوشن 576p و 2xMSAA اجرا میشه!

SCC_RES.jpg

این که خیلی رزولوشن سطح پایینیه!:eek: من دمو رو بازی نکردم، ولی اگه رزولوشن بازی واقعا همین باشه، مایه تاسفه!

سلام !
یکی لطف کنه حجم دقیق دمو بازی رو بگه
برا من 1.250.836 هست میخوام ببینم درسته؟ (حجم استخراج شدش)
آخه دانلود کردم ناقص شد ، بعد از اون طرف هم با 10 تا برنامه rar repair تعمیرش کردم !
مرسی اگه یکم زود بگید

سلام !
یکی لطف کنه حجم دقیق دمو بازی رو بگه
برا من 1.250.836 هست میخوام ببینم درسته؟ (حجم استخراج شدش)
آخه دانلود کردم ناقص شد ، بعد از اون طرف هم با 10 تا برنامه rar repair تعمیرش کردم !
مرسی اگه یکم زود بگید
سلام
1.280.856.064 bytes

آخرین ویرایش:
یک چیزه جالب AI توی درجه های مختلف فرق میکنه !
فقط خدا کنه انیمیشن اصلحه عوض کردن رو اضافه کنن ! منظورم اینه که بهترش کنن !
از نظره گیم پلی خوداییش عالی بود مخصوص style اصلحه گرفتنش که فوقه عالی هست !
و خوده سم که وای دیوونه شده ! ( همه دیونه ها )
این قسمت که رو دیوار مینویسه هم باهاله نو آوری داره .

من هم دمو رو بازی کردم. حرکات سم اعم از دویدن، مبارزات تن به تن و ... طبیعی نیست. گرافیک شخصیت ها خوب نیست. و کمتر از اونچیزی که انتظار داشتم بود. بیخودی شلوغش نکنید.همش نگید فراتر از انتظار بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or