بررسي دمو قابل بازي Splinter Cell: Conviction

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلا به همگی
من حدود 1 ساعت پیش دموی قابل بازی SC رو بازی کردم مطلبی که این پایین نوشتم نظر شخصیمه :
لودینگ بازی خیلی خوب بود تایم خاصی رو نمی گرفت
اولین سکانس بازی که تو دستشوئی بود از لحاظ گرافیکی بی نظیر بود جوری که اولش جا خوردم فکر نمی کردم Real Time باشه ، Antialiaising فوق العاده بالاست و کیفیت Lightmap ها عالی بود*
بنظر میرسه تو این شماره از SC ، موتور Unreal بشدت آپدیت شده .
بعد از تموم شدت سکانسهای تو دستشوی و پخش یه دموی سینماتیک خیلی ضعیف وارد یه محیط جدید میشیم که با کمال تعجب تو این محیط جدید کیفیت گرافیکی بازی حداقل تا 30 درصد افت میکنه ، بعضی جاها Textureهای محیط خوب و بعضی جاها بد کار شده حتی antialiasing بازی به حالت معمولی 2X کاهش پیدا میکنه(نمی دونم چرا)

از گرافیک که بگذریم هوش مصنوعی بازی یه چیزی تو مایه های افتضاح بود رفتار های سربازای تو بازی (enemy)به هیچ عنوان طبیعی نیستند و خیلی موقع ها برای Detect کردن سم فیشر بکلی گیج میزنن.
با همه اینا یه چیز آزار دهنده ی دیگه خود سم فیشره ، کنترل و حرکت سم فیشر نسبت به شماره ی قبلیش یکمی سنگین تر شده .

در هر صورت امیدوارم نسخه ی اصلی بازی این نباشه

از مسئول تاپیک هم عاجزانه خواهش میکنم چون از بازی انتقاد کردم کامنت منو پاک نکنه
ممنون

آخرین ویرایش:
البته من دمو چند بار رفتم و هر بار سعی کردم از یک راه جدید برم در کل بازی بر روی مخفی کاری طراحی شده اما می تونید اکشن هم برید چون طبق داستان بازی سم دیگه اون مامور قبلی نیست و این بار از هیچ چیزی نمی ترسه ولی خوب مثل Double Agent نیست

البته اون جور که من شنیدم از مخفی کاری بازی کم شده. چون دوستان میگن نمیشه اجساد رو حکل کرد !

درسته ، اجساد رو نمیشه تکون داد ولی این قضیه رو میشه رو حساب ضعف بازی دونست
چون اتمسفر بازی هنوزم مخفی کاریه البته یه نکته رو هم باید اضافه کنم که تکون دادن یا
تکون ندادن اجساد زیاد به شما کمک نمیکنه چون حتی با دیده شدن اجساد توسط enemyهای
داخل محیط هیچ خطری شما رو تهدید نمیکنه

خوب من هم بازی کردم دمو رو.
1-خیلی کوتاه بود!:دی
2-با اینکه رزولشن بازی همونطور که قبلا گفته شده بود افتضاح بود ولی گرافیک کلی قابل قبول بود.
3-گیم پلی بازی به نظرم سخت شده و یک کم شاس میزنه سم!:دی
4-با اون چیزی که من توی ذهنمه فاصله داره ولی در کل خوب بود.ولی بعد از این همه تاخیر باید بهتر از اینا باشه.

این طور که من متوجه شدم برای انجام ماموریتها و برای رسیدن به ماموریت دو راه وجود داره...
1-اینه که در گیری کلی ایجاد کنید!!!(راست)
2-به صورت مخفیانه بکشید!!!(چپ)

مثلا تو ورن دمو اگه توجه کنید اگه از راههای راست برای اتمام مراحل استفاده کنید هیچ راهی برای مخفیکاری و یا اینکه نکشتن و عبور از انها وجود ندارد!!!در صورتی که از راه های چپ لوله و ... وجود دارد که کار را بسیار راحتتر میکند!!!

استنباط شخصی بود!!!!

دوستان من هم دمو رو بازی کردم
باید بگم گرافیک قابل قبول بود هرچند از UnReal بیشتر انتظار میره
ولی نکته ای که واقعا تو ذوق میزنه هوش مصنوعی دشمنان هست!! از افتضاح هم فراتر رفته
من تو اون صحنه ای که از تو کانال باید واسه پیدا کردن اون دانشمنده بریم به حدی نزدیک سرباز ها شدم که گفتم الان میمرم ولی در کمال ناباوری اصلا اونها تو باغ نبودن!!
جالبتر اینکه حدود 15 دقیقه گذاشتمشون سر کار و از پشت یکی رو میزدم سریع میرفتم تو کانال ولی به هیچ وجه نفهمیدن که من اونجام تا اینکه همه رو کشتم
حتی به صدای شلیک هم زیاد حساس نیستند...
وقتی با عناوینی مثل MetalGear مقایسه کنید میبینید که هوش مصنوعی واقعا افتضاحه
خدا کنه درست بشه تا ماه بعد

دوستان من هم دمو رو بازی کردم
باید بگم گرافیک قابل قبول بود هرچند از UnReal بیشتر انتظار میره
ولی نکته ای که واقعا تو ذوق میزنه هوش مصنوعی دشمنان هست!! از افتضاح هم فراتر رفته
من تو اون صحنه ای که از تو کانال باید واسه پیدا کردن اون دانشمنده بریم به حدی نزدیک سرباز ها شدم که گفتم الان میمرم ولی در کمال ناباوری اصلا اونها تو باغ نبودن!!
جالبتر اینکه حدود 15 دقیقه گذاشتمشون سر کار و از پشت یکی رو میزدم سریع میرفتم تو کانال ولی به هیچ وجه نفهمیدن که من اونجام تا اینکه همه رو کشتم
حتی به صدای شلیک هم زیاد حساس نیستند...
وقتی با عناوینی مثل MetalGear مقایسه کنید میبینید که هوش مصنوعی واقعا افتضاحه
خدا کنه درست بشه تا ماه بعد

با نظر شما کاملا موافقم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or