<{ALTAIR}>
کاربر سایت
من دارم از روی لایو دانلود می کنم!دموش کجاست منم میخوام دانلود کنم
من دارم از روی لایو دانلود می کنم!دموش کجاست منم میخوام دانلود کنم
تو اون ربع ساعت که دمو رو بازی کردم :ممنون داداش عالی بود
میگم اینجور که به نظر میرسه دیگه مخفی کاری نیست
کی دانلود کردی که بازی کردی کی نوشتی؟:biggrin1:
ضمن تایید حرفهای شما، منم همچین حسی رو نسبت به بازی دارم! یعنی با اون چیزی که فکر می کردم خیلی فاصله داره! کلا اکشن شده و دیگه المان های Stealth درش خیلی کم شده! من Double Agent رو بیشتر می پسندم! هوش مصنوعی هم که در حد مرغ! توی اون قسمت Infiltrate warehouse، اونجایی که باید از Pipeها آویزون بشی و 5 6 نفر رو بکشی، من جلوی چشمشون دو نفر رو Execute میکردم، اصلا هیچ توجهی نمی کردن و به رژه رفتنشون دور محیط ادامه میدادن!متاسفانه باید بگم از نظر من یکی این بازی از بدترین قسمتهای این سری هست.......... (((البته با توجه به دمو این حرف رو میزنم)))بازی کاملا اکشن شده و جالبه که من رو درجه Realistic رفتم هوش مصنوعی واقعا قابل قبول نبود......نکته دیگه اینه که هنگامی که به یه دیوار بچسبید و کاور بگیرید به صورت نشسته فقط میتونید این کارو انجام بدین و امکان ایستاده کاور گرفتن رو ندارید.........نکته بد دیگه اینه که شما تبدیل که Killing Machine شدید و بعد از کشتن دشمنها فقط میتونید اسلحه هاشونو بردارید و امکان مخفی کردن جسدشون رو هم حتی ندارید...حرکات سم نرم شده ولی این نرمی بیشتر غیر واقعی نشون میده تا طبیعی گرافیک بازی خوبه و اونجوری که تو تریلرها نشون داده بودن نبود و لبه ها و تیزیهای زیادی رو میشد دید.......کات سینس هایی که نشون دادن واقعا در شان این بازی نیست چراکه گرافیک خود بازی و محیط از اون کات سینس ها بالاتر و طبیعی تر هست........
در کل بازی نکات مثبت هم داره ولی متاسفانه نکات بد بازی بیشتر به چشم میاد.........البته این رو هم بگم که شاید این دمو رو قبل از زمانی که اعلام کردن میخوان بازی رو پولیش کنن و تغییراتی بدن اماده کرده باشن و نسخه اصلی با این دمو فرقهای بسیاری بکنه...........امیدواریم که این طوری باشه....
متاسفانه باید بگم از نظر من یکی این بازی از بدترین قسمتهای این سری هست.......... (((البته با توجه به دمو این حرف رو میزنم)))بازی کاملا اکشن شده و جالبه که من رو درجه Realistic رفتم هوش مصنوعی واقعا قابل قبول نبود......نکته دیگه اینه که هنگامی که به یه دیوار بچسبید و کاور بگیرید به صورت نشسته فقط میتونید این کارو انجام بدین و امکان ایستاده کاور گرفتن رو ندارید.........نکته بد دیگه اینه که شما تبدیل که Killing Machine شدید و بعد از کشتن دشمنها فقط میتونید اسلحه هاشونو بردارید و امکان مخفی کردن جسدشون رو هم حتی ندارید...حرکات سم نرم شده ولی این نرمی بیشتر غیر واقعی نشون میده تا طبیعی گرافیک بازی خوبه و اونجوری که تو تریلرها نشون داده بودن نبود و لبه ها و تیزیهای زیادی رو میشد دید.......کات سینس هایی که نشون دادن واقعا در شان این بازی نیست چراکه گرافیک خود بازی و محیط از اون کات سینس ها بالاتر و طبیعی تر هست........
در کل بازی نکات مثبت هم داره ولی متاسفانه نکات بد بازی بیشتر به چشم میاد.........البته این رو هم بگم که شاید این دمو رو قبل از زمانی که اعلام کردن میخوان بازی رو پولیش کنن و تغییراتی بدن اماده کرده باشن و نسخه اصلی با این دمو فرقهای بسیاری بکنه...........امیدواریم که این طوری باشه....
من بر خلاف شما دو نفر فکر نمیکنم بازی کلا اکشن شده باشه.بازی هنوز هم به شدت بر پایه ی مخفی کاری جلو میره!با این تفاوت که استایل مخفی کاری به کلی عوض شده.دیگه اون حالت کند(که خودم عاشقش بودم و هستم)رو نداره.امکان نداره فقط به صورت اکشن بشه بازی رو ادامه داد.حتی تو این دمو و حتی رو درجه ی سختی نرمال.ضمن تایید حرفهای شما، منم همچین حسی رو نسبت به بازی دارم! یعنی با اون چیزی که فکر می کردم خیلی فاصله داره! کلا اکشن شده و دیگه المان های Stealth درش خیلی کم شده! من Double Agent رو بیشتر می پسندم! هوش مصنوعی هم که در حد مرغ! توی اون قسمت Infiltrate warehouse، اونجایی که باید از Pipeها آویزون بشی و 5 6 نفر رو بکشی، من جلوی چشمشون دو نفر رو Execute میکردم، اصلا هیچ توجهی نمی کردن و به رژه رفتنشون دور محیط ادامه میدادن!
امیدوارم توی نسخه ی نهایی حداقل هوش مصنوعی از این بهتر باشه! گیم پلی و المان های Stealth رو که دیگه نمیشه کاریش کرد!
ممنون بابت بررسی زیبات حمید!همون قدر که انیمیشن راه رفتن سم زیبا بود و سم رو خوش استایل نشون میداد، انیمیشن دویدنش آدم رو وادار به خنده میکرد!
من رو درجه Realistic رفتم هوش مصنوعی واقعا قابل قبول نبود
هر کسی یک انتظاراتی از هوش مصنوعی داره.شاید در بعضی جاها یه ایراداتی در تشخیص شما داشته باشه(شخصا به همچین موردی بر نخوردم!) ولی وقتی شما رو شناسایی کرد جدا خیلی سخت بشه زنده موند(مخصوصا رو Realistic)هوش مصنوعی هم که در حد مرغ! توی اون قسمت Infiltrate warehouse، اونجایی که باید از Pipeها آویزون بشی و 5 6 نفر رو بکشی، من جلوی چشمشون دو نفر رو Execute میکردم، اصلا هیچ توجهی نمی کردن و به رژه رفتنشون دور محیط ادامه میدادن!
بابا دیگه این یه قلمو دیگه بیخیال.مثل روز روشنه انیمیشنهای سم بی نظیره تو این نسل!منظورتون رو از غیر واقعی متوجه نمیشم!؟به نظر من ایرادی بهش وارد نیست.حرکات سم نرم شده ولی این نرمی بیشتر غیر واقعی نشون میده تا طبیعی گرافیک بازی خوبه و اونجوری که تو تریلرها نشون داده بودن نبود و لبه ها و تیزیهای زیادی رو میشد دید.......کات سینس هایی که نشون دادن واقعا در شان این بازی نیست چراکه گرافیک خود بازی و محیط از اون کات سینس ها بالاتر و طبیعی تر هست........
همون قدر که انیمیشن راه رفتن سم زیبا بود و سم رو خوش استایل نشون میداد، انیمیشن دویدنش آدم رو وادار به خنده میکرد!
داداش جدا مارو نا امید کردیمتاسفانه باید بگم از نظر من یکی این بازی از بدترین قسمتهای این سری هست.......... (((البته با توجه به دمو این حرف رو میزنم)))بازی کاملا اکشن شده و جالبه که من رو درجه Realistic رفتم هوش مصنوعی واقعا قابل قبول نبود......نکته دیگه اینه که هنگامی که به یه دیوار بچسبید و کاور بگیرید به صورت نشسته فقط میتونید این کارو انجام بدین و امکان ایستاده کاور گرفتن رو ندارید.........نکته بد دیگه اینه که شما تبدیل که Killing Machine شدید و بعد از کشتن دشمنها فقط میتونید اسلحه هاشونو بردارید و امکان مخفی کردن جسدشون رو هم حتی ندارید...حرکات سم نرم شده ولی این نرمی بیشتر غیر واقعی نشون میده تا طبیعی گرافیک بازی خوبه و اونجوری که تو تریلرها نشون داده بودن نبود و لبه ها و تیزیهای زیادی رو میشد دید.......کات سینس هایی که نشون دادن واقعا در شان این بازی نیست چراکه گرافیک خود بازی و محیط از اون کات سینس ها بالاتر و طبیعی تر هست........
بعد از کشتن دشمنها فقط میتونید اسلحه هاشونو بردارید و امکان مخفی کردن جسدشون رو هم حتی ندارید...
البته باید به این نکته اشاره داشته باشید که می تونید تمام بازی را مخفیانه برید.من دو دور دمو را رفتم,بار اول با مخفی کاری و بار دوم با شوتینگ!واقعا بار اول خیلی به من چسبید.به خصوصا گروگان گریریش عالی بود!متاسفانه باید بگم از نظر من یکی این بازی از بدترین قسمتهای این سری هست.......... (((البته با توجه به دمو این حرف رو میزنم)))بازی کاملا اکشن شده و جالبه که من رو درجه Realistic رفتم هوش مصنوعی واقعا قابل قبول نبود......نکته دیگه اینه که هنگامی که به یه دیوار بچسبید و کاور بگیرید به صورت نشسته فقط میتونید این کارو انجام بدین و امکان ایستاده کاور گرفتن رو ندارید.........نکته بد دیگه اینه که شما تبدیل که Killing Machine شدید و بعد از کشتن دشمنها فقط میتونید اسلحه هاشونو بردارید و امکان مخفی کردن جسدشون رو هم حتی ندارید...حرکات سم نرم شده ولی این نرمی بیشتر غیر واقعی نشون میده تا طبیعی گرافیک بازی خوبه و اونجوری که تو تریلرها نشون داده بودن نبود و لبه ها و تیزیهای زیادی رو میشد دید.......کات سینس هایی که نشون دادن واقعا در شان این بازی نیست چراکه گرافیک خود بازی و محیط از اون کات سینس ها بالاتر و طبیعی تر هست........
ببین دوست من,دیگران رو کاری ندارم ولی من سعی در توجیه چیزی ندارم.چیزی که مشخصه اینه که اینها نظرات شخصی شماست و من هم بهش احترام میزارم.دلیل بحث هم اینه که نظر شما با نظر من فرق میکنه.این رو همین طور کلی گفتم.ببینید دوستان من نمیدونم چرا سعی در توجیه کردن خودتون و دیگران دارید
یعنی شما میگی فاصله ی سم از میله ی بالای سرش 2 متر بوده و شما بدون کمک گرفتن از دیواری,لوله ی عمودی ای چیزی همین طوری دو متر پریدی هوا و میله رو گرفتی!!!؟:confused: من که با یه همچین صحنه ای روبرو نشدم.جالبه تو بازی دکمه ای برای پرش بر خلاف قسمتهای قبلی نیست.اون A هم در جاهای خاصی کاره پرش رو انجام میده.مثلا نرم شدن حرکت سم یعنی اینکه از یه فاصله 2 متری بپری میله بالاسرت رو بگیری میشه گفت نرم؟؟؟؟ :confused: یا اینه که به اون طرز نافرم بدویی؟؟؟؟؟:confused:
در این مورد کمی بهتون حق میدم.بعضی ایرادات جزئی داره ولی نه اینطور که شما کوبوندینش.در درجه ی سختی Realistic همونطور که قبلا گفتم اگه دیده بشین خیلی سخته که زنده بمونین.به نظرم به جز چند ایراد جزئی که بیشتر مربوط به اینه که نسخه ی دمو هست ایراد زیادی من به هوش مصنوعی وارد نمیبنم.بعدشم میگید هر کس از هوش مصنوعیی انتظاراتی داره.......درست منتها مگه غیر از اینه که اولا سازنده ها خودشون گفته بودن توی Realistic شاید نزدیک 2 برابر بیشتر طول بکشه بازی رو تموم کنید اما من حداقل توی این دمو همچین چیزی رو ندیدم........یا مثلا من انتظار دارم که دشمنی رو که میکشم نگهبان بعدی که پیداش میکنه نیاد بالای سرش و فقط بگه OOh F U C K و درست سر جایی که اون قبلی مرده بایسته و حتی اطرافشم نگرده..........
شما اون پست قبلیه من رو کامل خوندین!!؟بعد دوست عزیز TCSCELL شما میگید مخفی کاری بیشتر شده بفرمایید ببینم برنداشتن جسد دشمنا و عدم امکان مخفی کردنشون رو شما چطور مخفی کاری میدونید.........:confused:
خُب پس من اشتباه حدس زدم.حالا مگه اون دمو چشه که شما میگی در شان این بازی نیست و گرافیک خود بازی و محیطش از اون دمو بالاتر و طبیعی تره!!؟در ضمن در مورد کات سینس ها احیانا تو دمو 2 تا کات وجود داره یکی اول بازی که اون اتفاقا اصلا برام مهم نبود ولی اونی بعد از اطراف گرفتن از اون فرد داخل دستشویی هست بیشتر منو نامید کرد........
احیانا فکر نمیکنین که من بدون اینکه SC1 رو بازی کرده باشم اومدم دارم جواب میدم!!؟من از دوستانی که بی دلیل میخوان ایرادات بازی رو توجیه کنن پیشنهاد میکنم حداقل اسپلینتر سل 1 رو بازی کنید بعد با این بازی یه مقایسه 2 دوتا 4 تا کنید..........خیلی راحت.......