بررسي دمو قابل بازي Splinter Cell: Conviction

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بنده خودم بیشتر از هر چیزی تو این سایت دنبال مقاله ها و نوشته های جناب MANIX هستم!و باید از ایشون به خاطر این قلم و نوشتار قوی تشکر کرد!

ممنون داداش عالی بود
میگم اینجور که به نظر میرسه دیگه مخفی کاری نیست:-"
کی دانلود کردی که بازی کردی کی نوشتی؟:biggrin1:
تو اون ربع ساعت که دمو رو بازی کردم :
چرا مخفی کاریم داره ولی اکشنش خیلی بیشتر شده نسبت به نسخه های قبل .
کلا چیزه توپی ازآب دراومده بود .

آقا ایول کارت حرف نداشت نمیدونم چرا هر زمان پیش خودم میگفتم کاش یه مطلبی راجب فلان چیز بود که کامل همه چیشو توضیح میداد همون زمان میدیدم که ایشون یه مطلب دقیقا همونی رو که میخواستمو گذاشته(alan wake heavyrain و الان هم splintercell)

آخرین ویرایش:
متاسفانه باید بگم از نظر من یکی این بازی از بدترین قسمتهای این سری هست.......... (((البته با توجه به دمو این حرف رو میزنم)))بازی کاملا اکشن شده و جالبه که من رو درجه Realistic رفتم هوش مصنوعی واقعا قابل قبول نبود......نکته دیگه اینه که هنگامی که به یه دیوار بچسبید و کاور بگیرید به صورت نشسته فقط میتونید این کارو انجام بدین و امکان ایستاده کاور گرفتن رو ندارید.........نکته بد دیگه اینه که شما تبدیل که Killing Machine شدید و بعد از کشتن دشمنها فقط میتونید اسلحه هاشونو بردارید و امکان مخفی کردن جسدشون رو هم حتی ندارید...حرکات سم نرم شده ولی این نرمی بیشتر غیر واقعی نشون میده تا طبیعی گرافیک بازی خوبه و اونجوری که تو تریلرها نشون داده بودن نبود و لبه ها و تیزیهای زیادی رو میشد دید.......کات سینس هایی که نشون دادن واقعا در شان این بازی نیست چراکه گرافیک خود بازی و محیط از اون کات سینس ها بالاتر و طبیعی تر هست........
در کل بازی نکات مثبت هم داره ولی متاسفانه نکات بد بازی بیشتر به چشم میاد.........البته این رو هم بگم که شاید این دمو رو قبل از زمانی که اعلام کردن میخوان بازی رو پولیش کنن و تغییراتی بدن اماده کرده باشن و نسخه اصلی با این دمو فرقهای بسیاری بکنه...........امیدواریم که این طوری باشه....;)
ضمن تایید حرفهای شما، منم همچین حسی رو نسبت به بازی دارم! یعنی با اون چیزی که فکر می کردم خیلی فاصله داره! :( کلا اکشن شده و دیگه المان های Stealth درش خیلی کم شده! من Double Agent رو بیشتر می پسندم! ;) هوش مصنوعی هم که در حد مرغ! توی اون قسمت Infiltrate warehouse، اونجایی که باید از Pipeها آویزون بشی و 5 6 نفر رو بکشی، من جلوی چشمشون دو نفر رو Execute میکردم، اصلا هیچ توجهی نمی کردن و به رژه رفتنشون دور محیط ادامه میدادن!
امیدوارم توی نسخه ی نهایی حداقل هوش مصنوعی از این بهتر باشه! گیم پلی و المان های Stealth رو که دیگه نمیشه کاریش کرد! :(
همون قدر که انیمیشن راه رفتن سم زیبا بود و سم رو خوش استایل نشون میداد، انیمیشن دویدنش آدم رو وادار به خنده میکرد! :lol:
ممنون بابت بررسی زیبات حمید! :دی

آخرین ویرایش:
درود
حمید جان عالی بود.مثل همیشه.:smile: دیشب نخوندم گفتم اول خودم دمو رو انجام بدم بعد بخونم!:biggrin1:
متاسفانه باید بگم از نظر من یکی این بازی از بدترین قسمتهای این سری هست.......... (((البته با توجه به دمو این حرف رو میزنم)))بازی کاملا اکشن شده و جالبه که من رو درجه Realistic رفتم هوش مصنوعی واقعا قابل قبول نبود......نکته دیگه اینه که هنگامی که به یه دیوار بچسبید و کاور بگیرید به صورت نشسته فقط میتونید این کارو انجام بدین و امکان ایستاده کاور گرفتن رو ندارید.........نکته بد دیگه اینه که شما تبدیل که Killing Machine شدید و بعد از کشتن دشمنها فقط میتونید اسلحه هاشونو بردارید و امکان مخفی کردن جسدشون رو هم حتی ندارید...حرکات سم نرم شده ولی این نرمی بیشتر غیر واقعی نشون میده تا طبیعی گرافیک بازی خوبه و اونجوری که تو تریلرها نشون داده بودن نبود و لبه ها و تیزیهای زیادی رو میشد دید.......کات سینس هایی که نشون دادن واقعا در شان این بازی نیست چراکه گرافیک خود بازی و محیط از اون کات سینس ها بالاتر و طبیعی تر هست........
در کل بازی نکات مثبت هم داره ولی متاسفانه نکات بد بازی بیشتر به چشم میاد.........البته این رو هم بگم که شاید این دمو رو قبل از زمانی که اعلام کردن میخوان بازی رو پولیش کنن و تغییراتی بدن اماده کرده باشن و نسخه اصلی با این دمو فرقهای بسیاری بکنه...........امیدواریم که این طوری باشه....;)

ضمن تایید حرفهای شما، منم همچین حسی رو نسبت به بازی دارم! یعنی با اون چیزی که فکر می کردم خیلی فاصله داره! :( کلا اکشن شده و دیگه المان های Stealth درش خیلی کم شده! من Double Agent رو بیشتر می پسندم! ;) هوش مصنوعی هم که در حد مرغ! توی اون قسمت Infiltrate warehouse، اونجایی که باید از Pipeها آویزون بشی و 5 6 نفر رو بکشی، من جلوی چشمشون دو نفر رو Execute میکردم، اصلا هیچ توجهی نمی کردن و به رژه رفتنشون دور محیط ادامه میدادن!
امیدوارم توی نسخه ی نهایی حداقل هوش مصنوعی از این بهتر باشه! گیم پلی و المان های Stealth رو که دیگه نمیشه کاریش کرد! :(
همون قدر که انیمیشن راه رفتن سم زیبا بود و سم رو خوش استایل نشون میداد، انیمیشن دویدنش آدم رو وادار به خنده میکرد! :lol:
ممنون بابت بررسی زیبات حمید! :دی
من بر خلاف شما دو نفر فکر نمیکنم بازی کلا اکشن شده باشه.بازی هنوز هم به شدت بر پایه ی مخفی کاری جلو میره!با این تفاوت که استایل مخفی کاری به کلی عوض شده.دیگه اون حالت کند(که خودم عاشقش بودم و هستم:love:)رو نداره.امکان نداره فقط به صورت اکشن بشه بازی رو ادامه داد.حتی تو این دمو و حتی رو درجه ی سختی نرمال.
شما مشکلتون اینه که هنوز این تفاوت تو مخفی کاری رو هضم نکردید.هنوز همون انتظاری رو رو دارید که از شماره های قبلی داشتید.درسته تو شماره های قبلی تا حد امکان نباید کسی رو میکشتی.نباید توسط دشمن دیده میشدی.ولی اینجا میشه گفت اینها همه برعکس شده تا جایی که دیگه سم همه رو میکشه.ولی این کشتن همه و تیراندازی و اینجور چیزا دلیل بر Stealth نبودن بازی نیست.
به قول حمیدرضا که تو همین Review هم گفته اکشن و مخفی کاری تو این قسمت بالانس شده.یعنی شما باید به صورت مخفی پیش برید.ولی اگه یه موقع توسط دشمن دیده شدید چی!؟ اینجاست که بر خلاف سری های قبلی که اگه تو همچین موقعیتی قرار میگرفتین(مثلا همزمان سه تا گارد می اُفتادن دنبالتون!) خیلی سخت بود که از محلکه جون سالم به در ببری(چون سیستم اکشن بازی زیاد روون نبود) این بالانس توانایی خودشو نشون میده!
من رو درجه Realistic رفتم هوش مصنوعی واقعا قابل قبول نبود
هوش مصنوعی هم که در حد مرغ! توی اون قسمت Infiltrate warehouse، اونجایی که باید از Pipeها آویزون بشی و 5 6 نفر رو بکشی، من جلوی چشمشون دو نفر رو Execute میکردم، اصلا هیچ توجهی نمی کردن و به رژه رفتنشون دور محیط ادامه میدادن!
هر کسی یک انتظاراتی از هوش مصنوعی داره.شاید در بعضی جاها یه ایراداتی در تشخیص شما داشته باشه(شخصا به همچین موردی بر نخوردم!) ولی وقتی شما رو شناسایی کرد جدا خیلی سخت بشه زنده موند(مخصوصا رو Realistic)
حرکات سم نرم شده ولی این نرمی بیشتر غیر واقعی نشون میده تا طبیعی گرافیک بازی خوبه و اونجوری که تو تریلرها نشون داده بودن نبود و لبه ها و تیزیهای زیادی رو میشد دید.......کات سینس هایی که نشون دادن واقعا در شان این بازی نیست چراکه گرافیک خود بازی و محیط از اون کات سینس ها بالاتر و طبیعی تر هست........
بابا دیگه این یه قلمو دیگه بیخیال.مثل روز روشنه انیمیشنهای سم بی نظیره تو این نسل!منظورتون رو از غیر واقعی متوجه نمیشم!؟به نظر من ایرادی بهش وارد نیست.
در مورد کات سینهایی که نشون میده(منظورم اونیه که اول نشون میده و از مراحل کل بازیه و یک نفر هم همراهش صحبت میکنه است چون فکر میکنم منظور شما هم به همونه!)شاید اونها ماله قبل از پولیش و این برنامه هاست.چون همش هموناییه که این مدت به عنوان تریلر تو سایتهای مختلف اومده.بعید هم نیست یه بهبود گرافیکی قابل توجه رو تو بازی اصلی نسبت به دمو ببینیم!
احمدرضا مثل اینکه تو کلا آدم شوخ طبعی هستی!:biggrin1:زود خندت میگیره.چیه این دویدنش خنده داره!؟

آخرین ویرایش:
داداش جدا مارو نا امید کردی:(

این یه مورد رو هم اصلا نمیتونم تحمل کنم !
بعد از کشتن دشمنها فقط میتونید اسلحه هاشونو بردارید و امکان مخفی کردن جسدشون رو هم حتی ندارید...

خوب اونایی که میگن آسون شده باید بیان رو حالات سخت تر بازی کنند.
ولی کلا بعد از تمام کردن نسخه دمو نمیتونم یک ماه صبر کنم. داره گریم میگیره

البته باید به این نکته اشاره داشته باشید که می تونید تمام بازی را مخفیانه برید.من دو دور دمو را رفتم,بار اول با مخفی کاری و بار دوم با شوتینگ!واقعا بار اول خیلی به من چسبید.به خصوصا گروگان گریریش عالی بود!

منم دمو رو بازی کردم، نظر من:
در مورد ظاهرش، بهتره فعلا صحبت نکنم، چون جایی که بازی میکردم، اصلا مناسب بازی نبود :دی
اما در مورد خود گیم پلیش:
شخصا اسپلینتر رو از شماره یکش شروع کردم و باید بگم عاشق این سری بازی هستم (البته به جز Double Agent که بهم نچسبید) و کاملا به اون سبک کند بازیش و اینکه به قول دوستمون، میشد بدون کشتن حتی یه نفر مرحله رو تموم کنید عادت کردم
اما باید قبول کنم، تغییراتی که توی شماره جدیدش اعمال شده، جالب و به موقع بود
همین که به قول حمید خان، مراحل خطی نیست و با چندین روش میشه یه مأموریت رو انجام داد، یا سریعتر شدن سرعت بازی و احتیاج به برنامه ریزی دقیق تر برای انجام هر کار، برام خیلی جالب بود
Mark & Execute هم که با دیدن تریلر ها فکر میکردم به ساده شدن بازی کمک کرده، بر خلاف نظرم اینطور نیست (فقط 1 بار این قابلیت رو به دست آوردم)
اما مشکلاتی هم به نظرم داشت،
مثلا وقتی از پشت یه نفر با سرعت زیاد بهش نزدیک میشدم، بر خلاف نسخه های قبلی که به صدای پا و صداهای دیگه باید توجه میکردیم و تا حد امکان با آرومترین قدم زدن ها به کنار دشمن میرفتیم، دشمن متوجه حضور من نشد
یا همین که نمیشه جسد دشمن ها رو مخفی کرد (که اگه به خاطر نسخه دمو، حذف نشده باشه، شاید به خاطر ریشه داستانی این شماره و حس انتقامجویی سم هست)

در مورد هوش مصنوعی هم، با اینکه روی نرمال رفتم، چیزی به نظرم نیومد که بگم هوش مصنوعی دشمن پایینه

در کل، بازی به نظرم قشنگتر از چیزی که انتظار داشتم بود، ( مخصوصا قسمت Hint اش که روی محیط اعمال میشه) و مطمئنا وقتی بازی نهایی بیاد، تا چند بار انگیزه تموم کردن بازیش رو دارم (تکبیر :دی)

راستی، اگه یکم جستجو بکنید، میبینید که بعضی از کسایی که دمو به مذاقشون خوش نیومده، میشه از سابقشون توی سایت، چیزهای جالبی فهمید :smile:

ببینید دوستان من نمیدونم چرا سعی در توجیه کردن خودتون و دیگران دارید......بازی دارای نکات مثبت هست اما .چیزی که مشخصه اینه که بازی در سطح انتظار این سری پر طرفدار نیست......دلایل هم روشنه چون مستند از خود بازی برداشت شده.....مثلا نرم شدن حرکت سم یعنی اینکه از یه فاصله 2 متری بپری میله بالاسرت رو بگیری میشه گفت نرم؟؟؟؟ :confused: (شبیه همون ایرادی هست که به انچارتد سر پریدن شخصیت میگرفتن و فکر میکنم که همه دیگه قبول داشته باشن) یا اینه که به اون طرز نافرم بدویی؟؟؟؟؟:confused:
بعدشم میگید هر کس از هوش مصنوعیی انتظاراتی داره.......درست منتها مگه غیر از اینه که اولا سازنده ها خودشون گفته بودن توی Realistic شاید نزدیک 2 برابر بیشتر طول بکشه بازی رو تموم کنید اما من حداقل توی این دمو همچین چیزی رو ندیدم........یا مثلا من انتظار دارم که دشمنی رو که میکشم نگهبان بعدی که پیداش میکنه نیاد بالای سرش و فقط بگه OOh F U C K و درست سر جایی که اون قبلی مرده بایسته و حتی اطرافشم نگرده..........
بعد دوست عزیز TCSCELL شما میگید مخفی کاری بیشتر شده بفرمایید ببینم برنداشتن جسد دشمنا و عدم امکان مخفی کردنشون رو شما چطور مخفی کاری میدونید.........:confused:
من از دوستانی که بی دلیل میخوان ایرادات بازی رو توجیه کنن پیشنهاد میکنم حداقل اسپلینتر سل 1 رو بازی کنید بعد با این بازی یه مقایسه 2 دوتا 4 تا کنید..........خیلی راحت.......
در ضمن در مورد کات سینس ها احیانا تو دمو 2 تا کات وجود داره یکی اول بازی که اون اتفاقا اصلا برام مهم نبود ولی اونی بعد از اعتراف گرفتن از اون فرد داخل دستشویی هست بیشتر منو نامید کرد........;)

آخرین ویرایش:
من دمو رو بازی کردم
چند ایراد کوچیک بازی داره
1. انیمیشن گزوشتن یا برداشتن night vision خوب کار نشده همش کلشو بالا پایین میکنه
2. ایراده بعدی که که داره هم مربوط میشه به انیمیشن عوض کردن اصلحه که اون هم خیلی سری انجام میشه
یاده توی یکش میگفت صدای اصلحه هم نباید شنیده شه
و خوبیهاش که زیاده
گرافیک خوب
AI عالی
صدا گزاری زیبا
effect های جالب
گیم پلی عالی

ببینید دوستان من نمیدونم چرا سعی در توجیه کردن خودتون و دیگران دارید
ببین دوست من,دیگران رو کاری ندارم ولی من سعی در توجیه چیزی ندارم.چیزی که مشخصه اینه که اینها نظرات شخصی شماست و من هم بهش احترام میزارم.دلیل بحث هم اینه که نظر شما با نظر من فرق میکنه.این رو همین طور کلی گفتم.
.......................
مثلا نرم شدن حرکت سم یعنی اینکه از یه فاصله 2 متری بپری میله بالاسرت رو بگیری میشه گفت نرم؟؟؟؟ :confused: یا اینه که به اون طرز نافرم بدویی؟؟؟؟؟:confused:
یعنی شما میگی فاصله ی سم از میله ی بالای سرش 2 متر بوده و شما بدون کمک گرفتن از دیواری,لوله ی عمودی ای چیزی همین طوری دو متر پریدی هوا و میله رو گرفتی!!!؟:confused: من که با یه همچین صحنه ای روبرو نشدم.جالبه تو بازی دکمه ای برای پرش بر خلاف قسمتهای قبلی نیست.اون A هم در جاهای خاصی کاره پرش رو انجام میده.
در مورد طرز دویدنش هم شما خوشت نیومده دیگه دلیل بر ضعف بازی نیست که.
بعدشم میگید هر کس از هوش مصنوعیی انتظاراتی داره.......درست منتها مگه غیر از اینه که اولا سازنده ها خودشون گفته بودن توی Realistic شاید نزدیک 2 برابر بیشتر طول بکشه بازی رو تموم کنید اما من حداقل توی این دمو همچین چیزی رو ندیدم........یا مثلا من انتظار دارم که دشمنی رو که میکشم نگهبان بعدی که پیداش میکنه نیاد بالای سرش و فقط بگه OOh F U C K و درست سر جایی که اون قبلی مرده بایسته و حتی اطرافشم نگرده..........
در این مورد کمی بهتون حق میدم.بعضی ایرادات جزئی داره ولی نه اینطور که شما کوبوندینش.در درجه ی سختی Realistic همونطور که قبلا گفتم اگه دیده بشین خیلی سخته که زنده بمونین.به نظرم به جز چند ایراد جزئی که بیشتر مربوط به اینه که نسخه ی دمو هست ایراد زیادی من به هوش مصنوعی وارد نمیبنم.
بعد دوست عزیز TCSCELL شما میگید مخفی کاری بیشتر شده بفرمایید ببینم برنداشتن جسد دشمنا و عدم امکان مخفی کردنشون رو شما چطور مخفی کاری میدونید.........:confused:
شما اون پست قبلیه من رو کامل خوندین!!؟
این همه من گفتم آقا استایل مخفی کاری بازی عوض شده!باز شما میگین چرا نمیشه اجساد رو تکون داد!بعد از اون طرف ربط به داستان بازی هم داره(تکون ندادن اجساد رو نمیگم,تغییر استایل مخفی کاری رو میگم)سم دیگه واسه TE کار نمیکنه و داستان جنبه ی انتقامی داره.حالا میخواین سم راه بیاُفته تو تاریکی یک ساعت منتظر باشه تا یکی رو ناک اَوت کنه بعد جسدش رو هم بزاره تو تاریکی که کسی نبینه!!!!
در ضمن در مورد کات سینس ها احیانا تو دمو 2 تا کات وجود داره یکی اول بازی که اون اتفاقا اصلا برام مهم نبود ولی اونی بعد از اطراف گرفتن از اون فرد داخل دستشویی هست بیشتر منو نامید کرد........;)
خُب پس من اشتباه حدس زدم.حالا مگه اون دمو چشه که شما میگی در شان این بازی نیست و گرافیک خود بازی و محیطش از اون دمو بالاتر و طبیعی تره!!؟
من از دوستانی که بی دلیل میخوان ایرادات بازی رو توجیه کنن پیشنهاد میکنم حداقل اسپلینتر سل 1 رو بازی کنید بعد با این بازی یه مقایسه 2 دوتا 4 تا کنید..........خیلی راحت.......
احیانا فکر نمیکنین که من بدون اینکه SC1 رو بازی کرده باشم اومدم دارم جواب میدم!!؟
در کل اینها همه بر میگرده به انتظاراتی که از این Splinter cell دارید.اگه با 4 شماره ی قبلی حال کردین و نمیخواین یه تغییر رو تجربه کنین,خُب دور Conviction رو خط بکشین.ولی اگه میخواین یه تغییر رو تجربه کنین,Conviction به نظر من به بهترین وجه ممکن این تغییرات رو انجام داده.
پ.ن:من هم خودم زیاد با این تغییرات موافق نبودم ولی کسی نمیتونه بگه اگه قسمت پنجم هم همون استایل مخفی کاریه قبلی هارو داشت باز هم به موفقیت میرسید یا نه.به همین دلیله که من دارم سعی میکنم خودم رو با این تغییر ها وفق بدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or