بررسي دمو قابل بازي Splinter Cell: Conviction

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
برای بار هزارم:
Ubisoft انجین Unreal 2.5 رو گرفته تمام کدهاشو دوباره نویسی کرده و تکنولوژی های روز رو بهش اضافه کرده ویه اسم L.E.A.D روش گذاشته.
درست همون کاری که با Cryengine کرد و اسمش رو گذاشت DUNYA!

آخرین ویرایش:
درود
برای بار هزارم:
Ubisoft انجین Unreal 2.5 رو گرفته تمام کدهاشو دوباره نویسی کرده و تکنولوژی های روز رو بهش اضافه کرده ویه اسم L.E.A.D روش گذاشته.
درست همون کاری که با Cryengine کرد و اسمش رو گذاشت DUNYA!
کسی منکرش نمیشه ولی در اصل اصل engine ماله unreal هست !

یکی از باحال ترین و موفق ترین و سرگرم کننده ترین بازی های2010 همین کانویکشن میشه حالا ببینید من کی گفتم . دموش که ردیف بود
من با شماره قبلیاش حال نمیکردم اما این یکی رو خیلی خوشم اومد:love:امیدوارم کاملش زود تر بیاد

خوب من هم به لطف فردین عزیز تونستم نسخه ی دمو رو بازی کنم.

به نظر من هنوز هم بازی نوعی بازی مخفی کاری هست. یعنی اگه کسی بخواد بازی رو صرفا Action در نظر بگیره کارش خیلی خیلی سخته.

هوش مصنوعی هم خیلی خوب بود. با کوچکترین شلیکی حواس NPC ها به شما جمع میشد.

خوب من هم به لطف فردین عزیز تونستم نسخه ی دمو رو بازی کنم.

به نظر من هنوز هم بازی نوعی بازی مخفی کاری هست. یعنی اگه کسی بخواد بازی رو صرفا Action در نظر بگیره کارش خیلی خیلی سخته.

من فردین عزیزو نمیشناسم اما اگه کس عزیزی پیدا نمیشه این دمو رو به ما برسونه؟ به خدا دارم دق میکنم.:((

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
نه جون من جمع نشه!! عزیزم اگه Fan نیستی مشخصه و همه قبول دارن که هوش مصنوعی افتضاحه!! این رو حاظرم ثابت کنم! عرض کردم که تو اون کانال امکان نداره تورو پیدا کنن و به راحتی میتونی همه رو بکشی و برگردی خف کنی تو کانال بدون اینکه یک تیر بهت شلیک کنن یا حتی بفهمن کجایی!!
بهتره بگیم بی بخارن:cheesygri

رفتم دمو بازی رو بخرم یارو میگفت 4 تومن!!!
گفتم خوب صبر کنم اصلیش بیاد اونو چقدر میدید گفت 4 تومن!!!
گفتم بابا این دمو بازیه!گفت خب دو ساعت گیم پلی داره.
گفتم باشه ولی باز هم دمو هست.
حالا به نظر شما ارزش 4 تومن پول رو داره یا اینکه صبر کنم کاملشو بگیرم.

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
نه جون من جمع نشه!! عزیزم اگه Fan نیستی مشخصه و همه قبول دارن که هوش مصنوعی افتضاحه!! این رو حاظرم ثابت کنم! عرض کردم که تو اون کانال امکان نداره تورو پیدا کنن و به راحتی میتونی همه رو بکشی و برگردی خف کنی تو کانال بدون اینکه یک تیر بهت شلیک کنن یا حتی بفهمن کجایی!!
بهتره بگیم بی بخارن:cheesygri
درسته ، هوش مصنوعی ایش افتضاحه
فکر نمی کنم تو بازی اصلی هم درست باشه ، حالا میشه دلیل تاخیر های انتشار این بازی رو
فهمید .

رفتم دمو بازی رو بخرم یارو میگفت 4 تومن!!!
گفتم خوب صبر کنم اصلیش بیاد اونو چقدر میدید گفت 4 تومن!!!
گفتم بابا این دمو بازیه!گفت خب دو ساعت گیم پلی داره.
گفتم باشه ولی باز هم دمو هست.
حالا به نظر شما ارزش 4 تومن پول رو داره یا اینکه صبر کنم کاملشو بگیرم.
کدوم دمو 2 ساعت گیم پلی داه؟
این دمو روی درجه سختش بیشتر از 15 دقیقه طول نمیکشه! در ضمن روی DVD معمولی هست و ارزون تر هم هست.خیلی بیارزه 500-1000 تومن.

کدوم دمو 2 ساعت گیم پلی داه؟
این دمو روی درجه سختش بیشتر از 15 دقیقه طول نمیکشه! در ضمن روی DVD معمولی هست و ارزون تر هم هست.خیلی بیارزه 500-1000 تومن.
بابا به خدا اگه بخوای آدرس فروشگاهشو تو پیام خصوصی بهت میدم.یارو هی میگفت این 4 تومن میرزه.خیلی باحاله.2 ساعت گیم پلی داره با یک دمو جدید از بازی که هنوز روی نت نیومده...:eek:
من هم داشتم Just Cause 2 رو می گرفتم دیدم گُرُگُر دارن از این دمو و همون قبلی و بازی فرار از زندان میبرن داشت به زور اون دوتا رو میداد ببرم.گفتم پول ندارم باید پیاده برم خونه.اگه همه رو 8 میدی ببرم یارو گفت نه نمیدم.گفتم خوش بگذره.
پس خوب شد نگرفتم.دم شما گرم داداش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or