من نگفتم که ایراد نیست ! من میگم فقط گرافیک توی یک گیم مهم نیست ! خودتون دارین میگین گیم !بعدشم شما به دمو بودن هم توجه کن ! هیتمن 3 دموشو یادته ؟ 10000000 تا فرق با نسخه org ء داشت !خوب برادر یه حداقل هایی باید تو این نسل رعایت بشه دیگه ، 576 کمه نسبت به استاندارد های روز ، برای بازی که 60،70 دلار براش پول میدن کمه وگرنه بازیهای کوچیک تر که گرافیک آنچنانی ندارن ولی تمرکز بر گیم پلی و اون 100 تا چیز دیگه دارن قیمتشون و سر و صدا و تبلیغاتشون هم اینقدر نیست. به هر حال نسبت به بازی های هم رده تو این نسل ضعیفه. تازه کلی هم تاخیر و ادا اصول داشتن تا حالا.
درود
MazingerDUDE
توسط Pixel Ratio و یه محاسبه به دست آورده. اینطور هم که سرچ کردم ایشون آدم معتبری است و در Digital Foundry قبلا فعالیت داشته...یک سوال از کجا فهمیده که 576 من که چیزی نمیفهمم از این عکس کسی هست توضیح علمی بده ؟
والا سریع تایپ کردم واسه همین بجای C اشتباهی S گذاشتم.:biggrin1:آقا تو دیگه توقعت خیلی بالاست!
Tom Clancy!
درسته اونها هم 720p نبودند، ولی نه دیگه انقدر افتضاح!منم حالم گرفت از این قضیه به احتمال زیاد هم نسخه ی نهایی هم اینطوری میشه . این ubisoft بدبخت بجای اینکه این همه مدت گرافیک را پولیش میکرد بجاش بازی را hd میکرد :biggrin1:
ولی یاداوری کنم mgs4 هم یادتون بیاد hd نبود ولی از خیلی سایتها بهترین گرافیک سال انتخاب شد ! mw هم همینطور .
خب کاری نداره که.بشین دونه دونه پیکسل هاش رو بشمار معلوم میشه.:biggrin1:خوشبختانه کم هم هست راحت میشه شمارد:biggrin1:dیک سوال از کجا فهمیده که 576 من که چیزی نمیفهمم از این عکس کسی هست توضیح علمی بده ؟
1-اول دعا کن بیاد واسه pc دو هفته تاخیر خوردخب کاری نداره که.بشین دونه دونه پیکسل هاش رو بشمار معلوم میشه.:biggrin1:خوشبختانه کم هم هست راحت میشه شمارد:biggrin1:
و اینجاست که باز هم قدرت PC معلوم میشه.HD با AA بالا میزنیم حالشو میبریم:biggrin1:
ولی این 576*1024 ـه که فقط یه ذره با 480p یا همون SD فاصله داره!
حالا یه کم اغراق کردم ولی من رزولوشن دیگه ای رو نمیشناسم که بین این دوتا قرار بگیره! یعنی رسما یه پله با SD بودن فاصله داره.بابک کجا یه ذره !
تا اونجا که من میدونم 480p همون 480*640 هست اونوقت این کجا و 576*1024 کجا ؟