من نگفتم که ایراد نیست ! من میگم فقط گرافیک توی یک گیم مهم نیست ! خودتون دارین میگین گیم !بعدشم شما به دمو بودن هم توجه کن ! هیتمن 3 دموشو یادته ؟ 10000000 تا فرق با نسخه org ء داشت !خوب برادر یه حداقل هایی باید تو این نسل رعایت بشه دیگه ، 576 کمه نسبت به استاندارد های روز ، برای بازی که 60،70 دلار براش پول میدن کمه وگرنه بازیهای کوچیک تر که گرافیک آنچنانی ندارن ولی تمرکز بر گیم پلی و اون 100 تا چیز دیگه دارن قیمتشون و سر و صدا و تبلیغاتشون هم اینقدر نیست. به هر حال نسبت به بازی های هم رده تو این نسل ضعیفه. تازه کلی هم تاخیر و ادا اصول داشتن تا حالا.
درود
![]()
MazingerDUDE
توسط Pixel Ratio و یه محاسبه به دست آورده. اینطور هم که سرچ کردم ایشون آدم معتبری است و در Digital Foundry قبلا فعالیت داشته...یک سوال از کجا فهمیده که 576 من که چیزی نمیفهمم از این عکس کسی هست توضیح علمی بده ؟
والا سریع تایپ کردم واسه همین بجای C اشتباهی S گذاشتم.:biggrin1:آقا تو دیگه توقعت خیلی بالاست!
Tom Clancy!
درسته اونها هم 720p نبودند، ولی نه دیگه انقدر افتضاح!منم حالم گرفت از این قضیه به احتمال زیاد هم نسخه ی نهایی هم اینطوری میشه . این ubisoft بدبخت بجای اینکه این همه مدت گرافیک را پولیش میکرد بجاش بازی را hd میکرد :biggrin1:
ولی یاداوری کنم mgs4 هم یادتون بیاد hd نبود ولی از خیلی سایتها بهترین گرافیک سال انتخاب شد ! mw هم همینطور .
خب کاری نداره که.بشین دونه دونه پیکسل هاش رو بشمار معلوم میشه.:biggrin1:خوشبختانه کم هم هست راحت میشه شمارد:biggrin1:dیک سوال از کجا فهمیده که 576 من که چیزی نمیفهمم از این عکس کسی هست توضیح علمی بده ؟
1-اول دعا کن بیاد واسه pc دو هفته تاخیر خوردخب کاری نداره که.بشین دونه دونه پیکسل هاش رو بشمار معلوم میشه.:biggrin1:خوشبختانه کم هم هست راحت میشه شمارد:biggrin1:
و اینجاست که باز هم قدرت PC معلوم میشه.HD با AA بالا میزنیم حالشو میبریم:biggrin1:

ولی این 576*1024 ـه که فقط یه ذره با 480p یا همون SD فاصله داره!
حالا یه کم اغراق کردمبابک کجا یه ذره !
تا اونجا که من میدونم 480p همون 480*640 هست اونوقت این کجا و 576*1024 کجا ؟