solid2snake
کاربر سایت
من که تا حالا مشکلی برای خرید مجله برام پیش نیومده تو اکثر دکه ها هستند.شما تو پیام بازدیدکننده ای بگو کدوم محلی تا بت بگم.من خودم مجله رو از دکه ی ثابتی نگرفتم زیاد هست.من با اجازه شما کرمانشاه
ایشون راست میگن منم مشکلی برای خرید مجله ندارم راحت گیر میاد خواستی بگو تا آدرس چند جا را بدم که بری بگیریمن که تا حالا مشکلی برای خرید مجله برام پیش نیومده تو اکثر دکه ها هستند.شما تو پیام بازدیدکننده ای بگو کدوم محلی تا بت بگم.من خودم مجله رو از دکه ی ثابتی نگرفتم زیاد هست.
سلامچرا برای شهرستان خرید با پیک موتوری نمیذارید؟؟خیلی از سایت های فروش مثل بازی و فیلم این کارو انجام میدن؟؟
ما اول به نمایندکی احتیاج داریم.چرا برای شهرستان خرید با پیک موتوری نمیذارید؟؟خیلی از سایت های فروش مثل بازی و فیلم این کارو انجام میدن؟؟
شما می تونی از طریق سایت و پست، مجله رو خریداری کنی و اگر هم پیشنهادی برای نمایندگی دارید، حتما به ما اطلاع دهید.==
واقعا نامردیه شهرستان ما توش نبود
نمایندگی منظورتون همون دکه هاستما اول به نمایندکی احتیاج داریم.
شما می تونی از طریق سایت و پست، مجله رو خریداری کنی و اگر هم پیشنهادی برای نمایندگی دارید، حتما به ما اطلاع دهید.
سلام ................لیست کامل نمایندگی ها بزودی در سایت مجله (http://www.bazyraya.com/) اعلام می شه. نمایندگی جدید هم می پذیریم :cheesygri.
امکان خرید مجله از سایت هم ممکن شده که می توانید از طریق http://www.bazyraya.com/shop/ اقدام کنید. دوستانی که مجله را از طریق سایت پیش خرید کنند، یک هدیه هم از بازی رایانه دریافت می کنند.
علت دیر رسیدن DVD های E3 تعطیلات هفته گذشته و اداره پست هست و همه سفارش ها همان هفته گذشته به پست تحویل داده شدند. تاخیر مجله هم به همین دلیل بوده چرا که قرار بود قبل از تعطیلی ها پخش شروع شه اما با برخورد به 4 شنبه و تعطیل شدن 5 (از طرف پخش کنندگان) به تاخیر افتاد. در طول این هفته، ارسال به نمایندگی ها تمام شده و از پنج شنبه یا شنبه هم روی دکه ها میره.
با تشکر از محبت، صبر، تشویق و انتقادات همه دوستان
نه. دکه ها که جدا می گیرند. نمایندگی ها مراکزی هستند که با ما قرار داد بسته و کمی زود تر مجله رو تحویل می گیرند.نمایندگی منظورتون همون دکه هاست
سلام دوست عزیز.سلام ................
من الان نمایندگی بودم...............
کو . ...؟ کجاست.........؟ نمی بینم مجله رو.........؟
بابا مگه ما مسخره شماییم که الکی میگید اومده............ بعد میریم هیچ خبری نیست...
خب چرا الکی اطلاعات غلط میدی.............
این قضیه اپراتور رو نمیدونم. قبلا هم یکی از بچه ها زنگ زده بود بهش گفته بودن مجله تعطیل شده!اوپراتوراتونم که عندشن......... زنگ زدم یه خانومه برداشته میگه دیگه اصلآ مجله چاپ نمیشه