بحث پیرامون مجله بازیرایانه

هیچ کدوم از شما اون شماره از مجله رو که روش عکس POP داره رو گرفتین؟توی شیراز که هنوز نیومده!!
سه یا چهار روز بعد از عرضه توی تهران توی شیراز هم عرضه شد، تازه من خودم از مرودشت گرفتم، نمایندگی مجله توی شیراز اینجاست "میدان ولیعصر پاساژ ولیعصر خدمات کامپیوتری ارژنگ(اسمش را مطمئن نیستم)، توی اکثر دکه ها هم عرضه شده مجله.

تازه من خودم از مرودشت گرفتم،
چه جالب! منم از مرودشت گرفتم. البته رفته بودیم خونه ی فامیلامون (تو مرودشت) اونجا دیدم دکه هه اوورده. خیلی برام جالب بود. منم سریع گرفتم.:cheesygri

سلام به همگی..................
راستی ماکان جان مگه شما تو ژاپن زندگی نمیکنی؟:blushing::blushing:
چطوری پک رو واسه ژاپن سفارش دادی..........:eek::eek:
یا من شما رو اشتباه گرفتم:confused::confused:
یا علی مدد
بابا من ژاپن زندگی نمیکنم! اصلا هم ژاپنی نیستم! به قول رفیقمون Made In Iran هستم...من فقط دانشگام انجاست....شروع ترم جدید هم از 14 شهریور هست...راستی با سامان هم دانشگاهی از آب در آمدیم(^_^)!!

بلاخره DVD ها بدست منم رسید! خیلی خوب بود! فقط خیلی از Tailer هاش HD نبودند! بعضی هاشون هم از آنهایی بودند که از رو تلوزیون ضبط شدند!! ولی در مجموع خوب بود...

فقط مونده شماره جدید.....

فقط من یک چیز دیگر هم درمورد DVD ها اضافه کنم و آنهم اینست که اگر هنوز سفارش نداده اید ، قسمت تریلرهای قدیمی را سفارش ندهید. چون خیلی تریلرهای جالبی نیستند و اکثرشان از یک یا دو بازی خاص است:-"
تریلرها هم سانسور نشده اند و مثل DVD مجله ( POP ) افتضاح نشده است:biggrin1:

من فقط دانشگام انجاست
جالبه. حداقل برای تو ماکان فرقی نداره زبان بازی چیست:cheesygri

منم 2 شنبه dvd ها رو گرفتم ولی چون دسترسی به کامپوتر نداشتم نمیتونستم پست بدم
dvd ها نسبتا خوب بودن البته دوستان گفته بودن 95 درصد تریلرا HD هست که فکر کنم منظورشون 5 درصد بود
البته من از کیفیتش راضیم ولی انصافا درصد کمیشون HD بودن در ضمن کیفیت کنفرانس ها هم خوب نبود و ایکاش مصاحبه ها زیر نویس داشت که ارزش محصول رو چند برابر میکرد
در کل از دوستان در مجله تشکر میکنم و انشالله در ارایه محصولات جدید فروشگاهشون هم موفق باشند

راستی بچه ها خوب شد حرفش افتاد.منم می خوام این E3 رو از مجله بگیرم.اما وقتی رفتم تو سایت دیدم 3 تا پک با قیمت های مختلف هستش:confused: نفهمیدم جریان چیه.
آیا پک سوم سامل پک 1و2 هم میشه ؟؟ یا هر کودوم جداگانن؟؟
در ضمن ارزش خرید داره ؟؟ جریان چیه ؟؟:-"

خب وقتی نمی تونید مجله رو سر وقت بدید، واسه چی جو می گیرتتون دو تا دو تا مجله میدین بیرون؟ هفته دوم مرداد هم تموم شد و هیچ خبری از مجله نبود. مثل اینکه فقط کسی که کاور طراحی میکنه کارش رو سر وقت انجام میده!

خب وقتی نمی تونید مجله رو سر وقت بدید، واسه چی جو می گیرتتون دو تا دو تا مجله میدین بیرون؟ هفته دوم مرداد هم تموم شد و هیچ خبری از مجله نبود. مثل اینکه فقط کسی که کاور طراحی میکنه کارش رو سر وقت انجام میده!
:thanks: هر موقع اومد من خودم ميام اعلام مي‌كنم.

تا اونجایی که من اطلاع دارم هر هفته 7 روزه
هفته‌ی اول مرداد میشه از اول مرداد تا هفتم مرداد
و هفته‌ی دوم مرداد هم میشه از هشتم مرداد تا 14م مرداد

طبق تقویم امروز یازدهمه مرداده؛ پس یعنی الان توی هفته‌ی دوم هستیم؛ و این هفته‌ی دوم تا دوشنبه که میشه 14م مرداد ادامه داره؛ به عبارت دیگه هفته‌ی دوم مرداد هنوز تموم نشده

اگر جدیدا هفته‌ها 5 روزه شدن بگین که ما هم بدونیم

حالا بیخیال تعداد روزای هفته اقا بهزاد اصلا هفته 10 روزه چطوره ؟:laughing::p
حالا مجله کی به نمایندگی ها میدین چون نمایندگیتون با خونمون 10 دقیقه فاصلست !!
پس شد چند روز و 10 دقیقه ؟ اقا شهریار ما منتظریم !!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or