Death Proxy
مدیر انجمن
اگه منظورت این شماره اخره که تو تهران همه جا هست حالا شیراز رو نمیدونمهیچ کدوم از شما اون شماره از مجله رو که روش عکس POP داره رو گرفتین؟توی شیراز که هنوز نیومده!!
اگه منظورت این شماره اخره که تو تهران همه جا هست حالا شیراز رو نمیدونمهیچ کدوم از شما اون شماره از مجله رو که روش عکس POP داره رو گرفتین؟توی شیراز که هنوز نیومده!!
سه یا چهار روز بعد از عرضه توی تهران توی شیراز هم عرضه شد، تازه من خودم از مرودشت گرفتم، نمایندگی مجله توی شیراز اینجاست "میدان ولیعصر پاساژ ولیعصر خدمات کامپیوتری ارژنگ(اسمش را مطمئن نیستم)، توی اکثر دکه ها هم عرضه شده مجله.هیچ کدوم از شما اون شماره از مجله رو که روش عکس POP داره رو گرفتین؟توی شیراز که هنوز نیومده!!
خودشون میگن اشتباهی چاپ شده ولی تو شماره های جدیدم که قراره بیاد هم درست نکردن شماره درستو
بابا من ژاپن زندگی نمیکنم! اصلا هم ژاپنی نیستم! به قول رفیقمون Made In Iran هستم...من فقط دانشگام انجاست....شروع ترم جدید هم از 14 شهریور هست...راستی با سامان هم دانشگاهی از آب در آمدیم(^_^)!!سلام به همگی..................
راستی ماکان جان مگه شما تو ژاپن زندگی نمیکنی؟:blushing::blushing:
چطوری پک رو واسه ژاپن سفارش دادی..........
یا من شما رو اشتباه گرفتم:confused::confused:
یا علی مدد

جالبه. حداقل برای تو ماکان فرقی نداره زبان بازی چیست:cheesygriمن فقط دانشگام انجاست
:thanks: هر موقع اومد من خودم ميام اعلام ميكنم.خب وقتی نمی تونید مجله رو سر وقت بدید، واسه چی جو می گیرتتون دو تا دو تا مجله میدین بیرون؟ هفته دوم مرداد هم تموم شد و هیچ خبری از مجله نبود. مثل اینکه فقط کسی که کاور طراحی میکنه کارش رو سر وقت انجام میده!
خب وقتی نمی تونید مجله رو سر وقت بدید، واسه چی جو می گیرتتون دو تا دو تا مجله میدین بیرون؟ هفته دوم مرداد هم تموم شد و هیچ خبری از مجله نبود. مثل اینکه فقط کسی که کاور طراحی میکنه کارش رو سر وقت انجام میده!