من میخوام از تجربه خودم با مودم X28 پرو و روتر گوگل AC1304 براتون بگم.
View attachment 389390View attachment 389391
مدتی بود کامنتهای برخی کاربران اینجا و چند جای دیگه رو راجب این مودم x28 شنیده بودم. خودم مودم سیمکارتی هواوی i60 داشتم که زمان خودش یکی از خوبهای سیمکارتی 4G بحساب میومد.
سیمکارت مورد استفاده رایتل هست به دلیل استفاده از بسته های شبانه اش مورد استفاده قرار گرفته و پوشش شبکه منطقه ای که هستم هم صرفا 4G هست.
با مودم هواوی i60 بالاترین سرعتی که طی یکی دوسال اخیر گرفته بود 24Mbps بود و در طول روز کمی کمتر از 16Mbps .
مودم X28 دارای پنل سوپرادمین انلاک هست و با تست اول و بدون هیچ تغییرات مثل قفل دکل یا قفل شبکه به سرعت حدود 40Mbps رسیدم.
اما این انتهای کار نبود. کلیه نکات در مورد قفل دکل ، ققل شبکه و قفل باند رو یاد گرفتم.
اولین کاری که کردم چون رایتل قابلیت رومینگ داره از آنتن رایتل به آنتن ایرانسل وصل شدم.
سپس باندهای زیادی رو تست کردم و سه تا باند مناسب رو تجمیع کردم که به نظرم بهترین ترکیب روی اون دکل بود.
حتی با اینکه +4g پلاس نشده و سیگنال دکل نصف هست اما حالا سرعتی که دریافت میکنم حدود 150 تا 190 هست. حتی با سرورهای خارجی یا دانلود از استیم. دقیقا با همون سیمکارت و همون لوکیشنی که قبلا بودم.
View attachment 389387View attachment 389388View attachment 389389
بطور کلی برای کسایی که امکان استفاده از فیبر رو ندارن و دنبال سرعت بالا و حجم دانلود بالا هستند پیشنهاد میکنم. اما خب باید بگم وقتی میگیرید باید بهترین تنظیمات ممکن برای محل زندگی و نوع سیمکارت رو براش پیاده کنید.
در مورد روتر گوگل هم واقعا گفتنی ها زیاده و مطالب زیادی راجبش خوندم. که اونم سر فرصت راجبش یه پست میذارم. فقط میتونم بگم تجربه وصل به دنیای آزاد اینترنت بدون استرس و دردسر حتی در شرایط نت ملی کمترین چیزی هست که فقط از عهده این روتر بر میاد.