بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ولی مبین نت نخر.اگه آنتن میده و بودجه داری برو مودم zlt-x28 با tdlt ایرانسل بخر.مبین نت چند ماهه خیلی بد شده.من هر دو رو دارم
من ایرانسل دارم فقط میخوام تموم شه برم مبین نت بگیرم. منطقه به منطقه فرق داره حمید جان
دیروز از ظهر تا آخر شب کامل ایرانسل قطع بود واسه من. قسمت زجر اورش اینه که تو خونه همه از من انتظار دارن یه کاریش بکنم 😂 این یکی دو ماه بار سوم با چهارمه به مشکل میخورم. زنگ هم میزنی میگن باید صبر کنین همکارا دارن روش کار میکنن

حالا دیدم یه سیمکارتایی میفروشن به اسم مبین نت 360 که آنلاکه و رو هر مودمی میشه استفاده کرد. کسی اینجا تست کرده؟

• Like
Reactions: hamid_barca
باز می خوان تعرفه اینترنت رو افزایش بدن ! تازه افزایش دادن که 😳 🫨
مدیرعامل ایرانسل در پاسخ به دیجیاتو: اگر تعرفه اینترنت افزایش نیابد، باید منتظر قطعی روزانه ۳ ساعته اینترنت باشیم
«علیرضا رفیعی»، مدیرعامل ایرانسل، در پاسخ به پرسش دیجیاتو درباره تضمین افزایش کیفیت با افزایش تعرفه اینترنت، گفت: «ما از نهادهای مختلف افزایش تعرفه را پیگیری کرده‌ایم؛ چراکه اگر موضوع تعرفه حل نشود باید منتظر روزی سه ساعت منتظر قطعی برق باشیم که این اصلا مطلوب اپراتورها نیست.
مدیرعامل ایرانسل افزود: «کیفیت شبکه اینترنت جزو مطالبات اصلی آقای وزیر است. آقای وزیر شخصا مطالبه کیفیت شبکه اینترنت را دارد. کیفیت شبکه هم تابع عوامل مختلفی از توسعه زیرساخت‌ها، قطعی برق و موارد مختلف است و قطعا تعرفه اثر جدی بر سرمایه‌گذاری اپراتور در شبکه ایفا می‌کند.»
رفیعی افزود: «الآن چندسال است تعرفه تغییر نکرده است و ما چندماه پیش در نامه‌ای از وزیر تقاضا کردیم حداقل ۷۰ درصد افزایش تعرفه داشته باشیم. ما اگر برای توسعه زیرساخت‌ها منابع لازم نداشته باشیم، توسعه مقدور نیست و کیفیت هم افزایش نمی‌یابد.»
😳😐
GyjqHl5W4AAj3sJ.jpg

من ایرانسل دارم فقط میخوام تموم شه برم مبین نت بگیرم. منطقه به منطقه فرق داره حمید جان
دیروز از ظهر تا آخر شب کامل ایرانسل قطع بود واسه من. قسمت زجر اورش اینه که تو خونه همه از من انتظار دارن یه کاریش بکنم 😂 این یکی دو ماه بار سوم با چهارمه به مشکل میخورم. زنگ هم میزنی میگن باید صبر کنین همکارا دارن روش کار میکنن

حالا دیدم یه سیمکارتایی میفروشن به اسم مبین نت 360 که آنلاکه و رو هر مودمی میشه استفاده کرد. کسی اینجا تست کرده؟
سیمکارت360 یعنی وصل میشه به دکل همراه اول من دارم ، نهایت سرعتش 40 مگ و همینم بهت نمیده همون سیمکارت همراه اول هست قیمت بسته هاشم بالاست

باز می خوان تعرفه اینترنت رو افزایش بدن ! تازه افزایش دادن که 😳 🫨
مدیرعامل ایرانسل در پاسخ به دیجیاتو: اگر تعرفه اینترنت افزایش نیابد، باید منتظر قطعی روزانه ۳ ساعته اینترنت باشیم
«علیرضا رفیعی»، مدیرعامل ایرانسل، در پاسخ به پرسش دیجیاتو درباره تضمین افزایش کیفیت با افزایش تعرفه اینترنت، گفت: «ما از نهادهای مختلف افزایش تعرفه را پیگیری کرده‌ایم؛ چراکه اگر موضوع تعرفه حل نشود باید منتظر روزی سه ساعت منتظر قطعی برق باشیم که این اصلا مطلوب اپراتورها نیست.
مدیرعامل ایرانسل افزود: «کیفیت شبکه اینترنت جزو مطالبات اصلی آقای وزیر است. آقای وزیر شخصا مطالبه کیفیت شبکه اینترنت را دارد. کیفیت شبکه هم تابع عوامل مختلفی از توسعه زیرساخت‌ها، قطعی برق و موارد مختلف است و قطعا تعرفه اثر جدی بر سرمایه‌گذاری اپراتور در شبکه ایفا می‌کند.»
رفیعی افزود: «الآن چندسال است تعرفه تغییر نکرده است و ما چندماه پیش در نامه‌ای از وزیر تقاضا کردیم حداقل ۷۰ درصد افزایش تعرفه داشته باشیم. ما اگر برای توسعه زیرساخت‌ها منابع لازم نداشته باشیم، توسعه مقدور نیست و کیفیت هم افزایش نمی‌یابد.»
😳😐
View attachment 389264

سیمکارت360 یعنی وصل میشه به دکل همراه اول من دارم ، نهایت سرعتش 40 مگ و همینم بهت نمیده همون سیمکارت همراه اول هست قیمت بسته هاشم بالاست
قشنگ تو سیرک زندگی میکنیم قطعی اب و برق شنیده بودم قطعی اینترنت نشنیده بودیم بگن نمیخوایم سرویس بدیم با این قیمتا منطقی تره تا بگن گرون نشه 3 ساعت قطعی روزانه داریم
چکار کنیم لابد کمپین یه فیلم کمتر اینترنت بیشتر راه بندازیم؟
درحالی که تو کل دنیا پلن نامحدود 5جی اراثه میشه اینجا هنوز بسته مگابایتی و ساعتی داریم رو نت سیم کارت تازه حرف گرون شدنم میزنن

همه چیزشون از جیب ملت باید بکَنن. این همه برج سازی های شخصی مدیراشون با پول سود هنگفتی که از قیمتای زیاد بسته ها بدست میارن پوشیده می مونه بعد از این میگن که قیمتا باید ببریم بالا. نمیگه چند سال پیش بسته ۱۲۰ گیگابایتی داشتن و بافشار یه اُرگان هایی حذفش کردن و حالا تهش بسته ی ۱۵ گیگی میفروشن اونم هر گیگ 7 8 تومن

امروز سیمکارت TD LTE شارژش تموم شد و پرتش کردم کنار ، سیمکارت آسیاتک پارسال رو شارژ کردم که همون 4g+ ایرانسل هست پینگ بدون نوسانی داره سرعتش رو 20 مگ بیشتر نیست برای بازیم اصلا خوب نیست درست رجیستر نمیشه و کاراکترا تو CSGO 2 برام رقص بندری میرن گاهی اوقات کارکاتر خودم به سمت جلو حرکت میکنم برمیگرده عقب 😳
این TD LTE تنها اینترنتی بود که سرعت زیاد داشت واقعا responsive بود ولی بخاطر اختلال GPS اصن نابود شده بنظرم کلا TD LTE باید تو ایران جمع آوری بشه

من میخوام از تجربه خودم با مودم X28 پرو و روتر گوگل AC1304 براتون بگم.

IMG_20250819_175728_952.jpg IMG_20250819_175727_021.jpg

مدتی بود کامنتهای برخی کاربران اینجا و چند جای دیگه رو راجب این مودم x28 شنیده بودم. خودم مودم سیمکارتی هواوی i60 داشتم که زمان خودش یکی از خوبهای سیمکارتی 4G بحساب میومد.
سیمکارت مورد استفاده رایتل هست به دلیل استفاده از بسته های شبانه اش مورد استفاده قرار گرفته و پوشش شبکه منطقه‌ ای که هستم هم صرفا 4G هست.
با مودم هواوی i60 بالاترین سرعتی که طی یکی دوسال اخیر گرفته بود 24Mbps بود و در طول روز کمی کمتر از 16Mbps .
مودم‌ X28 دارای پنل سوپرادمین انلاک هست و با تست اول و بدون هیچ تغییرات مثل قفل دکل یا قفل شبکه به سرعت حدود 40Mbps رسیدم.
اما این انتهای کار نبود. کلیه نکات در مورد قفل دکل ، ققل شبکه و قفل باند رو یاد گرفتم.
اولین کاری که کردم چون رایتل قابلیت رومینگ داره از آنتن رایتل به آنتن ایرانسل وصل شدم.
سپس باندهای زیادی رو تست کردم و سه تا باند مناسب رو تجمیع کردم که به نظرم بهترین ترکیب روی اون دکل بود.

حتی با اینکه +4g پلاس نشده و سیگنال دکل نصف هست اما حالا سرعتی که دریافت میکنم حدود 150 تا 190 هست. حتی با سرورهای خارجی یا دانلود از استیم. دقیقا با همون سیمکارت و همون لوکیشنی که قبلا بودم‌.

IMG_20250819_175155_443.jpg IMG_20250819_175155_696.jpg IMG_20250819_174807_637.jpg

بطور کلی برای کسایی که امکان استفاده از فیبر رو ندارن و دنبال سرعت بالا و حجم دانلود بالا هستند پیشنهاد میکنم. اما خب باید بگم وقتی میگیرید باید بهترین تنظیمات ممکن برای محل زندگی و نوع سیمکارت رو براش پیاده کنید.

در مورد روتر گوگل هم واقعا گفتنی ها زیاده و مطالب زیادی راجبش خوندم. که اونم سر فرصت راجبش یه پست میذارم. فقط میتونم بگم تجربه وصل به دنیای آزاد اینترنت بدون استرس و دردسر حتی در شرایط نت ملی کمترین چیزی هست که فقط از عهده این روتر بر میاد.

View attachment 389390View attachment 389391

مدتی بود کامنتهای برخی کاربران اینجا و چند جای دیگه رو راجب این مودم x28 شنیده بودم. خودم مودم سیمکارتی هواوی i60 داشتم که زمان خودش یکی از خوبهای سیمکارتی 4G بحساب میومد.
سیمکارت مورد استفاده رایتل هست به دلیل استفاده از بسته های شبانه اش مورد استفاده قرار گرفته و پوشش شبکه منطقه‌ ای که هستم هم صرفا 4G هست.
با مودم هواوی i60 بالاترین سرعتی که طی یکی دوسال اخیر گرفته بود 24Mbps بود و در طول روز کمی کمتر از 16Mbps .
مودم‌ X28 دارای پنل سوپرادمین انلاک هست و با تست اول و بدون هیچ تغییرات مثل قفل دکل یا قفل شبکه به سرعت حدود 40Mbps رسیدم.
اما این انتهای کار نبود. کلیه نکات در مورد قفل دکل ، ققل شبکه و قفل باند رو یاد گرفتم.
اولین کاری که کردم چون رایتل قابلیت رومینگ داره از آنتن رایتل به آنتن ایرانسل وصل شدم.
سپس باندهای زیادی رو تست کردم و سه تا باند مناسب رو تجمیع کردم که به نظرم بهترین ترکیب روی اون دکل بود.

حتی با اینکه +4g پلاس نشده و سیگنال دکل نصف هست اما حالا سرعتی که دریافت میکنم حدود 150 تا 190 هست. حتی با سرورهای خارجی یا دانلود از استیم. دقیقا با همون سیمکارت و همون لوکیشنی که قبلا بودم‌.

View attachment 389387View attachment 389388View attachment 389389

بطور کلی برای کسایی که امکان استفاده از فیبر رو ندارن و دنبال سرعت بالا و حجم دانلود بالا هستند پیشنهاد میکنم. اما خب باید بگم وقتی میگیرید باید بهترین تنظیمات ممکن برای محل زندگی و نوع سیمکارت رو براش پیاده کنید.

در مورد روتر گوگل هم واقعا گفتنی ها زیاده و مطالب زیادی راجبش خوندم. که اونم سر فرصت راجبش یه پست میذارم. فقط میتونم بگم تجربه وصل به دنیای آزاد اینترنت بدون استرس و دردسر حتی در شرایط نت ملی کمترین چیزی هست که فقط از عهده این روتر بر میاد.

دمت گرم
چطوری این تنظیمات و باند های ایده ال رو باید پیدا کرد؟ راهنمایی چیزی هست سطح اینترنت یا باید ازمون خطا کرد؟
کاشکی در مورد روتر هم بیشتر میگفتی شخصا واسه شغلم خیلی به کارم میاد.

• Like
Reactions: Tommy Vercettii
دمت گرم
چطوری این تنظیمات و باند های ایده ال رو باید پیدا کرد؟ راهنمایی چیزی هست سطح اینترنت یا باید ازمون خطا کرد؟
کاشکی در مورد روتر هم بیشتر میگفتی شخصا واسه شغلم خیلی به کارم میاد.
مخلصم
راستش تموم آموزش هاش تو یوتیوب به فارسی هست و من اونجا دیدم.
اگرهم سوالی چیزی داشتید من در خدمتم. پیدا کردن باند های مناسب فقط با آزمون و خطا هست. شما ابتدا باید با پنل مودم آشنا بشید بعدش براحتی میتونید با کمی وقت گذاشتن بگردید و بهترین حالت را برای خودتون پیدا کنید.
در مورد روتر هم مینوسم اگر شد ولی اونم راجبش زیاد تو یوتیوب هست یه سرچ بزنید اطلاعات زیادی میاد. بطور کلی این روتر پشتیبانی از انواع و اقسام پروتوکل ها دور زدن فیلترینگ و تحریم رو داره.

• Like
Reactions: tboy2022 and Rolet

View attachment 389390View attachment 389391

View attachment 389387View attachment 389388View attachment 389389

سلام
این مودم رو زیاد دیدم میگن داغ میکنه و باید به فکر فن بود واسش. درسته؟ خیلی داغ میشه و نیاز به فن داره؟
با سیمکارت tdlte چقدر سرعت میده بهت؟
منزل ما سرعت ایرانسل نابود هست و با مودم S1 فعلی که دارم بین 1 تا 7-8 نوسان داره! این مودم معجزه میکنه یا چون کلا ایرانسل محل ما ضعیفه اونقدر زیاد نمیشه؟
واسه فیبر درخواست زدم با اینکه تو منطقه تحت پوشش هست و تو کوچه هم باکس فیبر هست گفتن فعلا امکان نصب نداریم! باید با همینا سر کنم

کاش مشکل فقط سرعت بود اصلا 100000000000000 گیگابایت بر ثانیه وقتی پکت لاست داره پینگ میپره رو 3000 فایدش چیه ؟
الان تو تصویر پینگ آپلود رو 1800 هست 😖
نمیدونم اینجا کسی با TD LTE مثلا 1 ساعت گیم بازی میکنه ؟ اونم رو PC نه کنسول که هیچی معلوم نیست
بدبختی اینجا پوشش درست 5G هم نداره حالا نمیدونم مودمx28 بگیرم یا نه دیجیکالا هزار مدل x28 گذاشته
مبین نت 2 باند رو تجمیع میکنم اصلا انگار نه انگار باز 7 %درصد پکت لاست داره
من 2 ماه اینترنت ندارم نمیدونم باید چیکار کنم مودم فعلیم B622 Huawei هست

DNS Tester تستر آنلاین
برای تست و مقایسه سرعت پاسخ‌دهی Ping سرورهای DNS مختلفاین پروژه با هدف کمک به کاربران برای یافتن سریع‌ترین و پایدارترین سرور DNS بر اساس موقعیت جغرافیایی و شرایط شبکه
DNS Tester | تستر DNS
Gwj5pxOWEAArcmG.jpg

کاش مشکل فقط سرعت بود اصلا 100000000000000 گیگابایت بر ثانیه وقتی پکت لاست داره پینگ میپره رو 3000 فایدش چیه ؟
الان تو تصویر پینگ آپلود رو 1800 هست 😖
نمیدونم اینجا کسی با TD LTE مثلا 1 ساعت گیم بازی میکنه ؟ اونم رو PC نه کنسول که هیچی معلوم نیست
بدبختی اینجا پوشش درست 5G هم نداره حالا نمیدونم مودمx28 بگیرم یا نه دیجیکالا هزار مدل x28 گذاشته
مبین نت 2 باند رو تجمیع میکنم اصلا انگار نه انگار باز 7 %درصد پکت لاست داره
من 2 ماه اینترنت ندارم نمیدونم باید چیکار کنم مودم فعلیم B622 Huawei هست
مودم x28 فقط پنل سوپرادمین انلاک شده بگیر.یه موقع مدل عادی نگیری . همه هم کارکرده هست. سایت فروش هم نمیدونم میتونم بذار اینجا یا نه. در مورد پکت لاست هم همون سایتی که فرستادی . اینو تازه با vpn روی روتر تست زدم .تو بتلفید هم اوکی بودم باهاش.

تست با x28 + google router

IMG_20250819_211123_167.jpg

همون رایتل با گوشی

IMG_20250819_211758_677.jpg

همراه اول با گوشی

IMG_20250819_211757_159.jpg

نت مخابرات adsl

IMG_20250819_211753_561.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن