بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دمت گرم، پدر منم رشته اش برق بوده، بهش گفتم حمید جی پی تی میگه کابل ممکنه طی این سالها خراب شده باشه، گفت آپدیت جدید بریز، حمید جی پی تی 5 اومده :D @hamid_barca
بی شوخی گفت اون کابله یکی از بهترین کابل ها بود که گرفته دقیقا بخاطر همین که تو معرض آسیب دیدگی هست هیچیش نشه. میگفت احتمالش خیلی کمه از کابل باشه.

به قول دوستان، احتمالا همون مسیر مخابرات تا خونه هست.

عجیب بودنش اینجاست که با هر بار ریست کردن مودم، رفتار متفاوتی داره نشون میده، یعنی آقا خب اگر خط ما مثلا 12 مگ کشش داره، ولی تو دوران 12 روز، من حداقل 10 روزش، سرعت دانلودم ثابت ثابت 1.7-1.8 بود، اصلا سر همین ماجرا اشتراک سایت فیلم و سریال گرفتم :)) گلی هم گیم دانلود کردم خیر سرم :D
که بشینم حداقل فیلم ببینم تو اون تایم

الان اینطوری شده که، یهو میشه 1.7 بعد میشه 1، بعد میشه 1.2، بعد میشه 1.5 :/

عصری برق رفت اومد، تست کردم سرعت شده 1.2 :))

یه توضیح درست برای این مساله میخوام واقعا.
برای اینکه بفهمی مشکل از کابل خودته یا مخابرات باید بری سر خط با یه سیم کوتاه تست کنی.اگه اونجا هم نویز داشت معلومه از مخابراته و باید به isp بگی که خودش بیاد تست کنه بعد دیگه وظیفه اونا هست که به مخابرات بگن ولی اگه سرخط نویز نداشتی معلوم میشه کابلت مشکل داره

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
دمت گرم، پدر منم رشته اش برق بوده، بهش گفتم حمید جی پی تی میگه کابل ممکنه طی این سالها خراب شده باشه، گفت آپدیت جدید بریز، حمید جی پی تی 5 اومده :D @hamid_barca
بی شوخی گفت اون کابله یکی از بهترین کابل ها بود که گرفته دقیقا بخاطر همین که تو معرض آسیب دیدگی هست هیچیش نشه. میگفت احتمالش خیلی کمه از کابل باشه.

عجیب بودنش اینجاست که با هر بار ریست کردن مودم، رفتار متفاوتی داره نشون میده، یعنی آقا خب اگر خط ما مثلا 12 مگ کشش داره، ولی تو دوران 12 روز، من حداقل 10 روزش، سرعت دانلودم ثابت ثابت 1.7-1.8 بود، اصلا سر همین ماجرا اشتراک سایت فیلم و سریال گرفتم :)) گلی هم گیم دانلود کردم خیر سرم :D

کابل‌های زیر زمین استهلاک دارن مهدی دقیقا همچین نویزی میندازن. اون کابلی پدر محترم کشیدن توکار هست یا روکار بعد داخل داکت هست یا نه ؟ کابل آفتاب نخوره بارون هم بهش نخوره هیچیش نمیشه البته داخل داکت هم باشه یا داخل فلان روکش هیچیش نمیشه

• Like

سلام، پارسال همین موقع ها که هنوز adsl داشتم تقریبا همین مشکل رو داشتم، کلی هم به پشتیبانی و شکایت 195 و این چیزا رسیدم اما تهش مشخص شد آداپتور مودم مشکل داشت :D
یک تست بکنید بد نیست.

• Poker Face
بررسی زومیت نشان می‌دهد در روزهای اخیر سه سایت مخابراتی در تهران جمع‌آوری شده؛ دو سایت متعلق به ایرانسل و یکی به همراه اول. کارشناسان هشدار می‌دهند این تصمیم، پوشش شبکه را کاهش داده و زندگی روزمره و فعالیت اقتصادی شهروندان را مختل می‌کند
تصاویر منتشرشده از عملیات نشان می‌دهد تجهیزات گران‌قیمت بدون رعایت اصول فنی آسیب دیده‌اند؛ جایگزینی آنها با توجه به تحریم‌ها و کمبود واردات، هزینه‌بر و زمان‌بر است؛ این چالش تازه، بهبود کیفیت اینترنت را با مانع جدی روبه‌رو کرده.
GyKO7wpXAAALd2e.jpg
امروز آنتن رایتل کلا پریده بود:)]

• Angry
Reactions: ultimate team 2

من پستای قبلو نخوندم شما از مودم چک کردی snr خط چجوریه؟
این چیزی که شما میگی انقدر نوسان سرعت داره بخاطر نویز و عدم کشش خطه بعدم زیاد دنبال کشش ۱۶مگ نباش انقدر پارامترای مشکل ساز هست که حتی اگه ۱۶ بکشه خطت بازم به مرور زمان بخاطر خیلی چیزا استیبل بودنشو از دست میده و اینم اضافه کنم اگه برای گیم و استریم میخوای اون سرعت هیچ دردسری نداره برات (کلا دور ۱۶مگ ای دی اس ال هم برای گیم خط بکش حتی کشش هم داشته باشه رو پایینتر فیکس کنی برای گیم بهتره) صرفا فیکسش کن رو یه سرعت که استیبل باشه و snr خوب بده من خط خونم فکر کنم روی ۸یا شایدم ۱۰مگ فیکسه ۱.۲مگ دانلود میگیرم ۲۴ ساعته دارم یوتیوب ۱۰۸۰ استریم میکنم بدون هیچ مشکلی اگه نخوام دم به دیقه هی ویدیو هارو بزنم جلو فکر میکنم ۱۴۴۰ هم بکشه ولی تست نکردم

• Like
@ultimate team 2 @hamid_barca @S0NY
مرسی از تمامی عزیزان بابت راهنمایی هاتون.

من پستای قبلو نخوندم شما از مودم چک کردی snr خط چجوریه؟
این چیزی که شما میگی انقدر نوسان سرعت داره بخاطر نویز و عدم کشش خطه بعدم زیاد دنبال کشش ۱۶مگ نباش انقدر پارامترای مشکل ساز هست که حتی اگه ۱۶ بکشه خطت بازم به مرور زمان بخاطر خیلی چیزا استیبل بودنشو از دست میده و اینم اضافه کنم اگه برای گیم و استریم میخوای اون سرعت هیچ دردسری نداره برات (کلا دور ۱۶مگ ای دی اس ال هم برای گیم خط بکش حتی کشش هم داشته باشه رو پایینتر فیکس کنی برای گیم بهتره) صرفا فیکسش کن رو یه سرعت که استیبل باشه و snr خوب بده من خط خونم فکر کنم روی ۸یا شایدم ۱۰مگ فیکسه ۱.۲مگ دانلود میگیرم ۲۴ ساعته دارم یوتیوب ۱۰۸۰ استریم میکنم بدون هیچ مشکلی اگه نخوام دم به دیقه هی ویدیو هارو بزنم جلو فکر میکنم ۱۴۴۰ هم بکشه ولی تست نکردم
احتمالا منم دوباره برگردم روی 8 مگ. نه خیلی کار خاصی نمیکنم، صرفا میخواستم سرعتم بالاتر بره بهتر بشه برای تماس تصویری یکم بعضی اوقات اذیت میکنه و همینطور گفتم شاید سرعت بالاتر، برای این وضعیت ف*لترینگ مضخرفی که هست، بهتر باشه و بتونه سریعتر به چیز پی ان ها وصل بشه.

چند سالی هست 8 مگ میگرفتم، ولی این مشکل قطع و وصلی، حدود 7-8 ماهی داره میشه اتفاق افتاده، البته کمتر شده الان... ولی چیزی که تو ذهنم هست اینه که حداقل هر یک روز درمیون، یه قطعی دارم و یهو سرعت کم میشه، بعضی اوقات هم پشت سرهم مثلا به فاصله 10 دقیقه، دوباره قطع و وصل میشه و سرعت ها تغییر میکنه.

معمولا، مجبورم خودم دستی باز خاموش روشن کنم تا انگار پایدار تر و بهتر بشه! کلا عجیبه :D یه رفتار ثابت، یه توضیح درست و حسابی نه از اتفاقات میتونم بدم نه اینکه دلیلش چی میتونه باشه هم همچنان سواله...

به قولی، باید باهاش کنار بیام، ولی احتمالا از ماه بعد دوباره برگردم همون 8 مگ. فقط دو سال اول 16 مگ گرفته بودم، که همون موقع ها هم دیدم سرعت 1.3-1.4 بیشتر نیست، منتها اون موقع زیاد زنگ نمیزدم آی اس پی بگم ببر بالا، میگفت همینه، بیشتر از این نمیشه، کشش نداره.

اخیرا، من اشتراک سالانه میگیرم، آخرای اردیبهشت تموم شد، گفتم بذار یه ماه تستی فعلا 16 مگ بگیرم، ببینم تفاوتی کرده یا نه... بعد خوردیم به اون 12 روز... که به طرز عجیبی، بدون اینکه اصلا من بگم، یا چی، سرعتم شده بود 1.8 ثابت، محشر، اصلا هیچوقت همچین سرعتی نداشتم :))
بعد دوباره برام سوال شد که چرا الان نمیشه؟ چرا فقط تو همون تایم بخصوص همه چیز درست و تر تمیز داشت کار میکرد.

@ultimate team 2 @hamid_barca @S0NY
مرسی از تمامی عزیزان بابت راهنمایی هاتون.

احتمالا منم دوباره برگردم روی 8 مگ. نه خیلی کار خاصی نمیکنم، صرفا میخواستم سرعتم بالاتر بره بهتر بشه برای تماس تصویری یکم بعضی اوقات اذیت میکنه و همینطور گفتم شاید سرعت بالاتر، برای این وضعیت ف*لترینگ مضخرفی که هست، بهتر باشه و بتونه سریعتر به چیز پی ان ها وصل بشه.

چند سالی هست 8 مگ میگرفتم، ولی این مشکل قطع و وصلی، حدود 7-8 ماهی داره میشه اتفاق افتاده، البته کمتر شده الان... ولی چیزی که تو ذهنم هست اینه که حداقل هر یک روز درمیون، یه قطعی دارم و یهو سرعت کم میشه، بعضی اوقات هم پشت سرهم مثلا به فاصله 10 دقیقه، دوباره قطع و وصل میشه و سرعت ها تغییر میکنه.

معمولا، مجبورم خودم دستی باز خاموش روشن کنم تا انگار پایدار تر و بهتر بشه! کلا عجیبه :D یه رفتار ثابت، یه توضیح درست و حسابی نه از اتفاقات میتونم بدم نه اینکه دلیلش چی میتونه باشه هم همچنان سواله...

به قولی، باید باهاش کنار بیام، ولی احتمالا از ماه بعد دوباره برگردم همون 8 مگ. فقط دو سال اول 16 مگ گرفته بودم، که همون موقع ها هم دیدم سرعت 1.3-1.4 بیشتر نیست، منتها اون موقع زیاد زنگ نمیزدم آی اس پی بگم ببر بالا، میگفت همینه، بیشتر از این نمیشه، کشش نداره.

اخیرا، من اشتراک سالانه میگیرم، آخرای اردیبهشت تموم شد، گفتم بذار یه ماه تستی فعلا 16 مگ بگیرم، ببینم تفاوتی کرده یا نه... بعد خوردیم به اون 12 روز... که به طرز عجیبی، بدون اینکه اصلا من بگم، یا چی، سرعتم شده بود 1.8 ثابت، محشر، اصلا هیچوقت همچین سرعتی نداشتم :))
بعد دوباره برام سوال شد که چرا الان نمیشه؟ چرا فقط تو همون تایم بخصوص همه چیز درست و تر تمیز داشت کار میکرد.
اون قطعی که شما داری و بعدش سرعت تغییر میکنه بخاطر همون استیبل نبودنه تو پنل مودم میتونی ببینی دقیقا 192.168.1.1 و admin/admin
صد در صد snr خط مناسب نیست بعد قطعی و وصل مجدد هم میتونی ببینی سقف سرعت پایینتر اومده کلا اتومات همیشه نویز زیاد باشه رو سرعت پایینتر فیکس میشه ضمن اینکه لزوما لازم نیست 8 فیکس بشه 9-10-11 هم میتونن فیکس کنن درمورد فیلترشکن هم فیلترشکن خوب بگیر ربطی به سرعت نتت نداره
اون 12 روز هم بار اینترنت کلا کم بوده دلیلی نداره چون اون موقع کشش داشته الانم داشته باشه خیلی چیزا توش دخیله

• Like
تست پکت لاس | Packetloss.ir
سنجش کیفیت اینترنت در مرورگر جهت گیم ، انجام تماس تصویری ، لایو...
این سرویس رایگانه و اشتراک گذاریش میتونه حمایت بزرگی باشه

View attachment 389092
درود
تست مبین نت بنده ! البته از سیم کارت 360 که از دکل همراه اول استفاده میکنه رو دارم!

Screenshot 2025-08-14 215722.jpg

جالبه شاتل با پروفایل بازی فعال از مبین نت بدتره!

Screenshot 2025-08-14 215446.jpg

درود
تست مبین نت بنده ! البته از سیم کارت 360 که از دکل همراه اول استفاده میکنه رو دارم!

View attachment 389098

جالبه شاتل با پروفایل بازی فعال از مبین نت بدتره!

View attachment 389097
یعنی من هی میگفتم این شاتل یه مرگیش هست ولی نمیتونم ثابت کنم...بفرما :D

خودم الان وسط بازی هستم ولی تموم شد میرم با چندتا نت مختلف تست میکنم

خب اینطور که به نظر میاد بازی خودم بده و الکی بهوونه میارم :D (این شاتل با کابل لن)

Screenshot 2025-08-14 221122.png

tdlte ایرانسل به صورت وایرلس.این برای اینترنت سیم کارتی خیلی خوبه و اگه با لن وصلش کنم بهتر هم میشه(مودم zlt-x28)
Screenshot 2025-08-14 221252.png

آسیاتک به صورت وایرلس
Screenshot 2025-08-14 221504.png

مبین نت به صورت وایرلس
Screenshot 2025-08-14 221554.png

چقدر اینقدر ناشکری میکنی آخه؟؟؟؟[-(

چرا نمیبینی هنوز 0.8 درصد بدون پکت لاس هست؟ ;))
درست میگی ، خواستم نیمه ی پر لیوانو ببینم ولی برق قطع بود🤌
میاد تو 10 ثانیه تست میگیره خب بعدش خراب میشه :/
TD ایرانسل ، در چند ثانیه وضعیتش اینه ولی تو 5 دقیقه تست بگیری یهو 30 ثانیه پینگت رو 3000 هست !
Screenshot 2025-08-14 233723.png
مبین نت
Screenshot 2025-08-14 233616.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or