بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یه چیزی بگم این سایتی امیر فرستاد سرورش مال آلمان هست ما به سرورهای خیلی نزدیک توی بازی ها کانکت میشیم مثلا توی بازیهای ea به دبی و عمان .و پینگمون بر اساس اون سنجیده میشه و این جیگر و تایم اوت هم شاید متفاوت باشن نسبت به این نتایج از اون سایت .مثلا من پینگ جفت isp ها متفاوت بود ولی توی فیفا اینا جفتشون پینگهاشون یکیه

• Like
Reactions: Coffee Addicted
یه چیزی بگم این سایتی امیر فرستاد سرورش مال آلمان هست ما به سرورهای خیلی نزدیک توی بازی ها کانکت میشیم مثلا توی بازیهای ea به دبی و عمان .و پینگمون بر اساس اون سنجیده میشه و این جیگر و تایم اوت هم شاید متفاوت باشن نسبت به این نتایج از اون سایت .مثلا من پینگ جفت isp ها متفاوت بود ولی توی فیفا اینا جفتشون پینگهاشون یکیه
صرفا یه تسته! بدبختی اینجاست که هنوز خاورمیانه ملاک تست خودِ کشورای خاورمیانه قرار نمیگیره و میندازن به سرورای اروپا انگار ما ساکن اروپاییم!

البته اینکه چه سروری هست زیاد مهم نیست چون پینگ کم و زیاد میشه فقط.
ولی پکت لاس و جیتر وقتی بد باشه یعنی به هر سروری وصل بشی بازم اینترنتت برای بازی بده، حالا چه خاورمیانه باشه چه اروپا.

البته بازم به نظرم این تست معیار خوبی نیست چون نهایتا 20 ثانیه داره تست میگیره ولی من التیمیت که بازی میکنم چندین بار پینگ از 50 میپره رو 70-80 یا حتی بالای 100 و دوباره برمیگرده ولی اینجا تو این تست انگار بهترین اینترنت رو برای بازی دارم.

هنوزم بهترین تست که ته همه چی رو در میاره cloudflare speed test هست که اونجا برای من میزنه اینترنتت برای بازی داغونه و بهتره بیخیال بشی :D

البته اینکه چه سروری هست زیاد مهم نیست چون پینگ کم و زیاد میشه فقط.
ولی پکت لاس و جیتر وقتی بد باشه یعنی به هر سروری وصل بشی بازم اینترنتت برای بازی بده، حالا چه خاورمیانه باشه چه اروپا.

البته بازم به نظرم این تست معیار خوبی نیست چون نهایتا 20 ثانیه داره تست میگیره ولی من التیمیت که بازی میکنم چندین بار پینگ از 50 میپره رو 70-80 یا حتی بالای 100 و دوباره برمیگرده ولی اینجا تو این تست انگار بهترین اینترنت رو برای بازی دارم.

هنوزم بهترین تست که ته همه چی رو در میاره cloudflare speed test هست که اونجا برای من میزنه اینترنتت برای بازی داغونه و بهتره بیخیال بشی :D
هیچ تستی معیار خوبی نیست اما یه چیزی حداقل دستت میاد ، امشب یه ساعت اینترنت درست داشتم یعنی وقتی GPS کمترین اختلال رو داشته باشه TD ایرانسل بهترین ، SINR روی 26 هست سرعت 100 مگ ! کلا مشکل سرعت ندارم همیشه سرعتش بالاست ولی سر GPSقاطی میکنه میشه 3000 پینگ !
در مورد اینکه چه سروری هست ، من بگم کمترین میزان اختلالُ رو سرور Dubai کانتر دارم توی EU در بهترین حالتشم بازم خوب نیست جدای از پینگ بالا 100 ، پکت لاست هرازگاهی میاد و میره ولی رو dubai استیبلِ
تو بازی Insurgency sandstorm با سرور EU ذره ای مشکل نداره برا همینه من insrugency زیاد بازی میکنم😇
حالا برو سرورای DAYz رو بازی کن یه هفته ای آدم cancer میگیره😖
برخی اپراتورا که کلا پکت لاست داخلی و خارجی دارن یکیش این مبین نت از 30 روز 29 روز داغون !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hamid_barca
نت خونه الان دقیقه نزدیک ۲ماهه قطع شده به ۲۰۲۰زنگ‌ زدم گفت مشکل اژ کابل هوایی هست ژنک بزن به ۱۱۷پیگیزی کن زنگ زدم کاری نشد
به ۱۹۵ شکایت کردم زنگ زدن گفتن از کارت ONUهست تا ۲۴ ساعت تعویض می کنیم
ولی شد ۱ ماه جالبیش اینه تلفن هم قطع شد بعدش

الان میخوام فردا برم یه مبین نت بخزم برا خونه اینقدر نت گوشی زدیم برا خونه فایده نداره

نت خونه الان دقیقه نزدیک ۲ماهه قطع شده به ۲۰۲۰زنگ‌ زدم گفت مشکل اژ کابل هوایی هست ژنک بزن به ۱۱۷پیگیزی کن زنگ زدم کاری نشد

الان میخوام فردا برم یه مبین نت بخزم برا خونه اینقدر نت گوشی زدیم برا خونه فایده نداره
داداش این 2 ماه معلومه سخت گذشته...(ر) و (ز) رو خیلی مشکوک تلفظ میکنی :D

ولی مبین نت نخر.اگه آنتن میده و بودجه داری برو مودم zlt-x28 با tdlt ایرانسل بخر.مبین نت چند ماهه خیلی بد شده.من هر دو رو دارم

داداش این 2 ماه معلومه سخت گذشته...(ر) و (ز) رو خیلی مشکوک تلفظ میکنی :D

ولی مبین نت نخر.اگه آنتن میده و بودجه داری برو مودم zlt-x28 با tdlt ایرانسل بخر.مبین نت چند ماهه خیلی بد شده.من هر دو رو دارم
😂😂😂

مشکل کیبورده 🤣🤣
مبین نت دارم برا سر کار این مدت خیلی اذیت کرده
اسیاتک چطوره؟ lte

• Like
Reactions: IMANOKA
😂😂😂

مشکل کیبورده 🤣🤣
مبین نت دارم برا سر کار این مدت خیلی اذیت کرده
اسیاتک چطوره؟ lte
آسیاتک فقط adsl دارم
ولی tdlt هم مبین نت و هم ایرانسل دارم که ایرانسل خیلی بهتره.ایرانسل با مودم zlt وقتی سیگنال سبز باشه 100 تا 150 مگ هم سرعت میگیرم.مبین نت الان چند هفته هست که در حالت نیمه قطعه

آسیاتک فقط adsl دارم
ولی tdlt هم مبین نت و هم ایرانسل دارم که ایرانسل خیلی بهتره.ایرانسل با مودم zlt وقتی سیگنال سبز باشه 100 تا 150 مگ هم سرعت میگیرم.مبین نت الان چند هفته هست که در حالت نیمه قطعه
حمید tdlte ایرانسلت درست شد؟
برای من همچنان سیگنالش خیلی ضعیفه

زیتل بخر به نظرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or