بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

@Tommy Vercettii
خب من اون مودم رو یه نگاه کردم دیدم سوپر ادمین چی هست ، این سوپر ادمین تو مودم گیمینگ مبین نت هست😁 با آموزش های یوتیوب مبین نت رو به دکلی قفل کردم که SINR تا 20 هم میره بالا و سرعتش از40 مگ میزنه بالاتر🤣مبین نت روی 40 قفل هست سرعتش
جدول زیر رو ببین همیشه من رو وصل میکنه به دکل PCI 95 نمیدونم چرا ! الان 2 تا باند 40 تجمیع شده رو دکل 119 تونستم یه چیز عالی بگیرم
Screenshot 2025-08-20 002816.png
Screenshot 2025-08-20 004207.png
Screenshot 2025-08-20 003844.png
----------------------------------------------------
پست رو 10 بار ویرایش کردم نمیدونم چرا همه چیش بهم ریخت ، حتی تگ اسم پرید

@Tommy Vercettii
خب من اون مودم رو یه نگاه کردم دیدم سوپر ادمین چی هست ، این سوپر ادمین تو مودم گیمینگ مبین نت هست😁 با آموزش های یوتیوب مبین نت رو به دکلی قفل کردم که SINR تا 20 هم میره بالا و سرعتش از40 مگ میزنه بالاتر🤣مبین نت روی 40 قفل هست سرعتش
جدول زیر رو ببین همیشه من رو وصل میکنه به دکل PCI 95 نمیدونم چرا ! الان 2 تا باند 40 تجمیع شده رو دکل 119 تونستم یه چیز عالی بگیرم
View attachment 389475
View attachment 389480
View attachment 389476
----------------------------------------------------
پست رو 10 بار ویرایش کردم نمیدونم چرا همه چیش بهم ریخت ، حتی تگ اسم پرید
خیلیم عالی. سرعت که قبلا میگرفتی چقدر بود؟
حالا توجه به آنتن های داخلی بیشتری که مثلا x28 داره سرعتای خیلی بیشترم میشه زد.
من با توجه به محلی که هستم سه تا باند تجمیع بیشتر نتونستم بکنم برخی بچه ها تا شش تا باند تونستن تجمیع کنن و سرعتای بالایی رو گرفتن باهاش

خیلیم عالی. سرعت که قبلا میگرفتی چقدر بود؟
حالا توجه به آنتن های داخلی بیشتری که مثلا x28 داره سرعتای خیلی بیشترم میشه زد.
من با توجه به محلی که هستم سه تا باند تجمیع بیشتر نتونستم بکنم برخی بچه ها تا شش تا باند تونستن تجمیع کنن و سرعتای بالایی رو گرفتن باهاش
نهایتا 8 مگابیت 😀 الان 40 مگ شده

خب مبین نت سرعتش واسم درست شده ولی همچنان توی بازی با اینکه پکت لاست نداره و پینگش پایینه خیلی لگ داره اونم خیلی زیاد حداقل تو کانتر اینطوریه بازی های دیگه باید تست کنم
ممکنه فرکانس شبکه هم باشه DNS هم تاثیری نداره
بالاترین SINR هم دکل های ایرانسل دارن کاش همین تنظیماتو رو B622 Huawei داشتم

• Like
Reactions: Tommy Vercettii
سلام من با اینترنت مخابرات نمیتونم بدون وی پی ان وارد انجمن بازی سنتر بشم حتی نمیتونم در کنسول ps5 انلاین بشم با تمام دی ان اس ها هم امتحان کردم اینترنت بین الملل برا من فکر کنم مختل شده , شما چنین مشکلی ندارین ؟

• Like
Reactions: mohsen2019
سلام من با اینترنت مخابرات نمیتونم بدون وی پی ان وارد انجمن بازی سنتر بشم حتی نمیتونم در کنسول ps5 انلاین بشم با تمام دی ان اس ها هم امتحان کردم اینترنت بین الملل برا من فکر کنم مختل شده , شما چنین مشکلی ندارین ؟
کدوم شهری

وزیر ارتباطات: اختلالات GPS به دلیل ملاحظات حضور احتمالی پهپادها و حفاظت از شهروندان است

هاشمی:این تصمیم از سوی نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و نظامی گرفته شده است ، در حال رایزنی هستیم و تلاش می کنیم که این موارد را مرتفع کنیم.بخشی از افت کیفیت ارتباطات به همین دلیل است.

این مورد حل بشه اینترنت TD LTE به شکل اولش برمیگرده توی سیمکارت هیچی مثل اینترنت TD نمیشه یعنی این مبین نت رو به هر دکلی وصل کنی با هر مقدار و عددی آخرش سرعتش برمیگرده رو 5مگ امروز 80 کیلوبایت سرعت داشتم 😀
GyyfNzsWoAABWMH.jpg

بچه ها من اومدم یع اپارتمان نوساز. بعد سیم کشی تلفن هم داره. ولی مشکلم اینه اینترنت adsl م پارس انلاین میگه باید رو ۶ بذاریم چون نویز داره. الان راهی هست من سیم رو عوض کنم؟ سیم تو دیواره
کسی تجربه داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or