اگرم فعال شد و استعلام تلفنی گرفتی بازم اینترنت نداشتی یعنی خطت بیت استریم هست یا مشکلی از سمت مخابراتهمون پس پنل برای من هنوز فعال نشده میزنه ارسال شده به مخابرات
اگرم فعال شد و استعلام تلفنی گرفتی بازم اینترنت نداشتی یعنی خطت بیت استریم هست یا مشکلی از سمت مخابراتهمون پس پنل برای من هنوز فعال نشده میزنه ارسال شده به مخابرات
خیلی خنده داره امروز بالاخره تونستم با پشتیبانیش تماس بگیرم گفتن اره اعلام شده که امکان سرویس دهی نداریماگرم فعال شد و استعلام تلفنی گرفتی بازم اینترنت نداشتی یعنی خطت بیت استریم هست یا مشکلی از سمت مخابرات
از سایت FFTX نگاه کن منطقه شما تعهد فیبر نوریش با چه شرکتی هست ؟خیلی خنده داره امروز بالاخره تونستم با پشتیبانیش تماس بگیرم گفتن اره اعلام شده که امکان سرویس دهی نداریم
دلم میخواست هرچی از دهنم در میاد بگم بهش اما گفتم اینم فقط یه کال سنتر عه
در کل فهمیدم خطی که تا هفته پیش روش شاتل اینترنت داشتم دیگه نمیشه اینترنت گرفت روش چون کافو فیبر نوری ثبت شده و adsl نمیشه گرفت
الان باید چیکار کنم از کجا پیگیری کنم برای فیبر یا اصلا باید پول بدم تا کابل کشی کنن یا نه الان دیگه رایگان میشه کابل و ایناش
فقط مخابرات عهاز سایت FFTX نگاه کن منطقه شما تعهد فیبر نوریش با چه شرکتی هست ؟
https://iranfttx.ir/coverage
فرضا آسیاتک هست به سایت آسیاتک برو و وارد بخش اعتبار سنجی شو اگر ثبت نام یا پیش ثبت نام داره انجام بده و منتظر تماس باش
جواب سوالت اینکه نمیدونم چون من 2 تا خط دارم هر دوش فیبر هست ، شما تا زمانی که پرداخت نکنی و به مرحله عملیاتی نرسه نمیتونن بفهمن قصه چیه یعنی اعتبار سنجی سایت میگه ADSL ارائه میدیم بعد که هزینه رو میدی مشخص میشه بیت استریم هست و امکان ارائه سرویس نیستفقط مخابرات عه
یه سوال
من الان یه چیزی فهمیدم
ما 2 تا خط تلفن داریم یکی به نام پدرم یکی به نام خودم
اونی که به نام پدرم هست براش sms اومده از مخابرات که ما فیبر میدیم میخوای بیا بگیر حدود 1 سال هم هست که اون خط تخلیه مونده ( با همین خط از آسیاتک اینترنت گرفتم که خوب برگشت خورد )
اما خطی که به نام خودم هست تا هفته پیش روش از شاتل اینترنت داشتم تا حالا هم پیامی برای فیبر نیومده
فکر کنم با همین خط خودم هنوز میتونم اینترنت adsl بگیرم
سرعت دانلودش با سرور داخلی اوکیه اما کلا هیچ وی پی ان ای روش وصل نمیشه و انگاری ملی شدهایرانسل دقیقا دیشب حوالی ساعت شیش هفت ترکید خیلی داغون شده نمیدونم چرا
مودمُ خاموش روشن کن ، از Exitlag یا برنامه های مشابه استفاده کنView attachment 401056
سلام. این وضعیت جیتر و Downstream و Upstream منه، به وضوح مشخصه که مشکلاتی هست، بخصوص اون گراف که هر ثانیه داره یه خط بلند قرمز میندازه!
مهم تر از اون اینه که خودم تشخیص میدم تیرهام به خوبی رجیستر نمیشه، یه موقع هایی خوبه، یه موقع هایی افتضاح این تو بازی شوتر بشدت خودش رو نشون میده.
راه حلش چیه دوستان؟
اگزیت لگ که خدادتومن پولشه ارجینالش، اشتراکیشم باید یه اکانت دیگه بگیری.مودمُ خاموش روشن کن ، از Exitlag یا برنامه های مشابه استفاده کن
را حل بعدی : بزار رو عدد 1 یا 2
View attachment 401065