بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بچه ها من اومدم یع اپارتمان نوساز. بعد سیم کشی تلفن هم داره. ولی مشکلم اینه اینترنت adsl م پارس انلاین میگه باید رو ۶ بذاریم چون نویز داره. الان راهی هست من سیم رو عوض کنم؟ سیم تو دیواره
کسی تجربه داره
توکار بخوای بکشی میشه ولی سخته و احتمالا هزینه زیادتری داره.ولی قبل از اینا اول خودت چک کن ببین تو خونه snr چنده بعد اگه بد بود برو سرخط هم تست بگیر ببین اونجا چنده.اگه سر خط خوب بود ولی داخل خونه بد بود که باید سیم کشی کنی ولی اگه سرخط هم بد باشه یعنی از مخابراته و وظیفه خودشونه پیگیری کنن

اگه این کارها رو بلد نیستی میتونی بگی کارشناس از همون پارس آنلاین بیاد و خودش تست کنه

دوستان کسی با بازی call of duty bo6 تو این چند روز روی کنسول مشکلی نداشته؟ من الان چند روزه روی PS5 Pro دارم memory error 2854957241-3 میگیرم موقع که show message of day و از بازی میافتم بیرون ! بعد از چند بار تکرار هم خود کنسول خاموش میشه !!
حتی بازی پاک کردم و دوباره نصب کردم و خود کنسول هم ریست فکتوری کردم ولی درست نشد !

دوستان کسی با بازی call of duty bo6 تو این چند روز روی کنسول مشکلی نداشته؟ من الان چند روزه روی PS5 Pro دارم memory error 2854957241-3 میگیرم موقع که show message of day و از بازی میافتم بیرون ! بعد از چند بار تکرار هم خود کنسول خاموش میشه !!
حتی بازی پاک کردم و دوباره نصب کردم و خود کنسول هم ریست فکتوری کردم ولی درست نشد !
سیو بازی رو پاک کن درست میشه به احتمال زیاد ربطی به نت نداره.

• Like
Reactions: Farhad1363
سیو بازی رو پاک کن درست میشه به احتمال زیاد ربطی به نت نداره.
دقیقا مشکل همین بود ! سیو که هم از هارد دستگاه و هم از plus پاک کردم درست شد ! توی reddit یکی گفته بود منم همون روز انجام دادم . ممنون بابت پاسخگوییت دوست عزیز 🙏

• Like
Reactions: RoCoCo
در ستایش پیشگامان امسال برای سومین سال متوالی حجمم تموم شد و زنگ زدم برای تمدید طبق معمول اپراتور فروش تو پاچه میخواست بکنه و گفت میتونی 3 ترا حجم بگیری به قیمت 5 تومن. گفتم وصل کنید برای تخلیه خط و اپراتور دوم 12 ترا حجم به قیمت 1300 داد بهم :)) کلا سه سرویسی که تا حالا از پیشگامان گرفتم اینطوری گذشت: دو سال پیش 6ترا 900 تومن (جشنواره خرید اول) پارسال 7ترا 1 تومن (مثل امسال موقع تخلیه خط پیشنهاد دادن) و امسال 12 ترا 1300. درکل برای کسی مثل من که پر مصرفه نعمتیه این شرکت :D

دوستان من اینترنت شاتل ام داره تموم میشه جشنوارش
میخوام بدونم چه اینترنتی دارید و راضی هستید از پینگش ؟ به غیر از شاتل
چون فقط برای بازی انلاین میخوامش پینگش برام مهمه مثلا شاتل سرویس گیمینگ اش واقعا خوب بود ولی دیگه بدون جشنواره ارزش نداره

دوستان من اینترنت شاتل ام داره تموم میشه جشنوارش
میخوام بدونم چه اینترنتی دارید و راضی هستید از پینگش ؟ به غیر از شاتل
چون فقط برای بازی انلاین میخوامش پینگش برام مهمه مثلا شاتل سرویس گیمینگ اش واقعا خوب بود ولی دیگه بدون جشنواره ارزش نداره
درود
زنگ بزنید بهشون بگید اگه جشنواره دارید بگیرم ازتون وگرنه خطو تخلیه کنید از شرکت دیگه بگیرم! خودم با همین روش دو ساله جشنواره جدید میگیرم!

دو روز میشه psn با نت مخابرات خیلی بد شده، به سختی وصل میشه پیام هم نمیشه فرستاد، شما چنین مشکلی ندارین دوستان؟
دقیقا واسه منم همینه
کلا با dns گوگل که مشکل پیدا کرده
دو هفته ایی میشه من کلا با dns پولی لاگین میکنم

• Sad
Reactions: ARTiCiX
دوستان من از آسیاتک اینترنت گرفتم الان ۵ روز شده که وصل نشده
پشتیبانی آنلاین و اینا هم که فداش بشم نداره
پشتیبانی تلفنی هم میزنم برای adsl میگه خط رو بزن
خط رو وارد میکنم میگه اشتباهه
الان من چطوری باید پیگیری کنم چرا وصل نمیشه

دوستان من از آسیاتک اینترنت گرفتم الان ۵ روز شده که وصل نشده
پشتیبانی آنلاین و اینا هم که فداش بشم نداره