توکار بخوای بکشی میشه ولی سخته و احتمالا هزینه زیادتری داره.ولی قبل از اینا اول خودت چک کن ببین تو خونه snr چنده بعد اگه بد بود برو سرخط هم تست بگیر ببین اونجا چنده.اگه سر خط خوب بود ولی داخل خونه بد بود که باید سیم کشی کنی ولی اگه سرخط هم بد باشه یعنی از مخابراته و وظیفه خودشونه پیگیری کننبچه ها من اومدم یع اپارتمان نوساز. بعد سیم کشی تلفن هم داره. ولی مشکلم اینه اینترنت adsl م پارس انلاین میگه باید رو ۶ بذاریم چون نویز داره. الان راهی هست من سیم رو عوض کنم؟ سیم تو دیواره
کسی تجربه داره
سیو بازی رو پاک کن درست میشه به احتمال زیاد ربطی به نت نداره.دوستان کسی با بازی call of duty bo6 تو این چند روز روی کنسول مشکلی نداشته؟ من الان چند روزه روی PS5 Pro دارم memory error 2854957241-3 میگیرم موقع که show message of day و از بازی میافتم بیرون ! بعد از چند بار تکرار هم خود کنسول خاموش میشه !!
حتی بازی پاک کردم و دوباره نصب کردم و خود کنسول هم ریست فکتوری کردم ولی درست نشد !
دقیقا مشکل همین بود ! سیو که هم از هارد دستگاه و هم از plus پاک کردم درست شد ! توی reddit یکی گفته بود منم همون روز انجام دادم . ممنون بابت پاسخگوییت دوست عزیزسیو بازی رو پاک کن درست میشه به احتمال زیاد ربطی به نت نداره.
کلا سه سرویسی که تا حالا از پیشگامان گرفتم اینطوری گذشت: دو سال پیش 6ترا 900 تومن (جشنواره خرید اول) پارسال 7ترا 1 تومن (مثل امسال موقع تخلیه خط پیشنهاد دادن) و امسال 12 ترا 1300. درکل برای کسی مثل من که پر مصرفه نعمتیه این شرکت دروددوستان من اینترنت شاتل ام داره تموم میشه جشنوارش
میخوام بدونم چه اینترنتی دارید و راضی هستید از پینگش ؟ به غیر از شاتل
چون فقط برای بازی انلاین میخوامش پینگش برام مهمه مثلا شاتل سرویس گیمینگ اش واقعا خوب بود ولی دیگه بدون جشنواره ارزش نداره
دقیقا واسه منم همینهدو روز میشه psn با نت مخابرات خیلی بد شده، به سختی وصل میشه پیام هم نمیشه فرستاد، شما چنین مشکلی ندارین دوستان؟
یک هفته معمولا طول میکشه ، باید پنل کاربری داشته باشی ، پشتیبانی آنلاینم دارهدوستان من از آسیاتک اینترنت گرفتم الان ۵ روز شده که وصل نشده
پشتیبانی آنلاین و اینا هم که فداش بشم نداره
پشتیبانی تلفنی هم میزنم برای adsl میگه خط رو بزن
خط رو وارد میکنم میگه اشتباهه
الان من چطوری باید پیگیری کنم چرا وصل نمیشه
همون پس پنل برای من هنوز فعال نشده میزنه ارسال شده به مخابراتیک هفته معمولا طول میکشه ، باید پنل کاربری داشته باشی ، پشتیبانی آنلاینم داره
اینترنت پرسرعت +ADSL2 - آسیاتک
View attachment 396920