گفته بودند ۶ ماه تا دوسال اگه اشتباه نکنممجلس تصویب کرد هر کس اینترنت استارلینک داشته باشه؛ مجرم، جاسوس و به ده سال زندان محکوم میشه.
اون کانفیگایی که موقع جنگ، کردن تو پاچم و گفتن با نت ملی هم وصل میشه، الان با نت بینالملل هم وصل نمیشن۲۵۰ تومن دادم کانفیگ خریدم ۴ ساعت کار کرد![]()
به زودی میشه...نمیدونم دیگه چرا دارن ازمون پول اینترنت میگیرن ، این فاکی...ن استارلینک کاش با قیمت اقتصادی و اشتراک ارزون بیم مردم پخش بشه تا از دست این بستردز ها راحت بشیم
تنها دلخوشیم تو این روز ها که دارم از تنهایی می پوسم همین اینترنت ،فیلم و بازی بود که نزدیک 1 ماه اینم ازم گرفتن
f...............k
این اینترنت طبقاتی یعنی همه چی برای ما فیلتر
اره .البته همین الان هم نیمچه طور داره اجرا میشه به خودیا سیم کارتی دادن بدون فیلتر و نامحدود هست طرف گوشیش رو داده بود بچه ش همش از توی گوگل استور بازی دان میکرد من یکم شک کردم دیگه توی این ۱۲ روز نت ما ملی شد این عین ماهی توی اینستا ویدئو لود میکرد فهمیدم سیمکارت مخصوص رو داره .یه زمان ۹۰ میلیون توی بازار آزاد این سیمکارتها رو میفروختن البته این شخص جایی وصلهاین اینترنت طبقاتی یعنی همه چی برای ما فیلتر
برای خودشان آزاد؟
این اینترنت طبقاتی چند سالی هست که پیاده شده ، آن دسته از برادرانی که در پلتفرم های فیلتر شده تولید محتوای زرد و جنگی میکنن سیمکارت بخصوص صادر شده استاره .البته همین الان هم نیمچه طور داره اجرا میشه به خودیا سیم کارتی دادن بدون فیلتر و نامحدود هست طرف گوشیش رو داده بود بچه ش همش از توی گوگل استور بازی دان میکرد من یکم شک کردم دیگه توی این ۱۲ روز نت ما ملی شد این عین ماهی توی اینستا ویدئو لود میکرد فهمیدم سیمکارت مخصوص رو داره .یه زمان ۹۰ میلیون توی بازار آزاد این سیمکارتها رو میفروختن البته این شخص جایی وصله
آسیاتک دارم و عملا به هیچی وصل نمیشهبچه ها الان با کذوم شرکت برا adsl وصل میشید به بازی انلاین راحت؟ شاتل که ری*ده
شرکتی سالم مونده؟