بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نمیدونم دیگه چرا دارن ازمون پول اینترنت میگیرن ، این فاکی...ن استارلینک کاش با قیمت اقتصادی و اشتراک ارزون بیم مردم پخش بشه تا از دست این بستردز ها راحت بشیم
تنها دلخوشیم تو این روز ها که دارم از تنهایی می پوسم همین اینترنت ،فیلم و بازی بود که نزدیک 1 ماه اینم ازم گرفتن
f...............k
به زودی میشه...
الان استارلینک مثل adsl توی زمان معرفی خودش هست..حتی توی آمریکا و کشورها غربی هم سرعت بالاش برای مردم عادی هزینه ش زیاد بود ولی با فراگیر شدنش الان وای فای رایگان هم همه جا پیدا میشه!!!
استارلینک هم باید شرکتها مثل آمازون یا وان وب تو اروپا و مخصوصا چینی ها هم به صورت جدی وارد بازار بشند(الان چندین شرکت به طور همزمان دنبال این پروژه هستند) مطمئنم در این صورت قیمتها به شدت افت پیدا میکنه و توی کشوهایی مثل ایران حداقل به صورت اشتراکی بسیار به صرفه تر میشه و برای همیشه حداقل توی این زمینه از شر این زالو صفتهای متحجر راحت میشیم!!!
فقط مسئله زمانه که فکر کنم با این روال حداقل 5 تا 10 سال طول میشکه تا به اون مرحله برسیم!!!

این اینترنت طبقاتی یعنی همه چی برای ما فیلتر
برای خودشان آزاد؟
اره .البته همین الان هم نیمچه طور داره اجرا میشه به خودیا سیم کارتی دادن بدون فیلتر و نامحدود هست طرف گوشیش رو داده بود بچه ش همش از توی گوگل استور بازی دان میکرد من یکم شک کردم دیگه توی این ۱۲ روز نت ما ملی شد این عین ماهی توی اینستا ویدئو لود میکرد فهمیدم سیمکارت مخصوص رو داره .یه زمان ۹۰ میلیون توی بازار آزاد این سیم‌کارت‌ها رو میفروختن البته این شخص جایی وصله

اره .البته همین الان هم نیمچه طور داره اجرا میشه به خودیا سیم کارتی دادن بدون فیلتر و نامحدود هست طرف گوشیش رو داده بود بچه ش همش از توی گوگل استور بازی دان میکرد من یکم شک کردم دیگه توی این ۱۲ روز نت ما ملی شد این عین ماهی توی اینستا ویدئو لود میکرد فهمیدم سیمکارت مخصوص رو داره .یه زمان ۹۰ میلیون توی بازار آزاد این سیم‌کارت‌ها رو میفروختن البته این شخص جایی وصله
این اینترنت طبقاتی چند سالی هست که پیاده شده ، آن دسته از برادرانی که در پلتفرم های فیلتر شده تولید محتوای زرد و جنگی میکنن سیمکارت بخصوص صادر شده است😀
همین تویئتر چند نفری خودشونو لو داده بودن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or