استاد ایدی ها تو از توی bio ت برداشتی .۹ شب بیا راش بزنیم استادمن که اصلا آیدیم رو بهت ندادم....ضمن اینکه اکثرا شبها 9 به بعد هستم.الکی برای خودت نوشابه باز نکن![]()

شلتر مگه پولی نشده؟ dns رایگانش چیه؟با شلتر رو ایرانسل این چند روزه Zenless Zone Zero و The First Descendant بازی کردم
DNS رایگانش رو برداشت منم دیدم همه رایگان های دیگه تقریبا کامل برای من از کار افتادن مجبور شدم اشتراک بخرمشلتر مگه پولی نشده؟ dns رایگانش چیه؟
به طور مرتب هر روز ، توی هر صفحه نوشتم که قطعدوستان اینجا کسی ایرانسل TD LTE داره ؟
وضعیتتون چجوریه؟
برای من مرتبا قطع و وصل میشه. نت خارجی که اصلا بگیر و نگیر داره همین نت داخلی هم قطع وصل میشه.
5g ایرانسل استفاده میکنم در حال حاضر بهترینه برای دانلود و کانکت شدن به vpn . ولی به درد گیم زدن نمیخوره کلی پکت لاست دارم باهاش . از اون طرف 5جی همراه اول وضعش واسه بازی بهتره حداقل سرور های خاورمیانه رو بدون لاست وصل میشم با پینگ 50 تا 80 ولی برای اروپا هنوز توی محدودیته. فیبر نوری آسیاتک هم با کلی ذوق و شوق وصل کردیم (که اره ما هم بعد از مدت ها بالاخره قراره تجربش کنیم) که با سرعت 3mb/s و پینگ وحشتناک مواجه شدم . مودمشو پرت دادم پایین خانواده با اینترنت نوری سریال ایرانی تماشا کنندوستان اینجا کسی ایرانسل TD LTE داره ؟
وضعیتتون چجوریه؟
برای من مرتبا قطع و وصل میشه. نت خارجی که اصلا بگیر و نگیر داره همین نت داخلی هم قطع وصل میشه.
آره خوب ، منم فیبر مخابراتم ، با همون پینگ ۸۰ تا ۹۰ وصل میشم ، ولی قبلا وصل میشد به سرورهای خاورمیانه با پینگ ۳۰ ! الان همش وصل میشه به اروپا با پینگ بالا و لگ فراوان ! من مودم موقع failed to join ریست نمیکنم ، از لابی بیا بیرون ، دوباره ۱ لابی جدید start بزن درست میشه ! dns چی استفاده میکنید ؟فیبر مخابرات پینگ هم 85-90
البته همچنان ارور failed to join گاهی وقتا میاد ولی با یه بار ریست کردن مودم درست میشه
176.99.11.77آره خوب ، منم فیبر مخابراتم ، با همون پینگ ۸۰ تا ۹۰ وصل میشم ، ولی قبلا وصل میشد به سرورهای خاورمیانه با پینگ ۳۰ ! الان همش وصل میشه به اروپا با پینگ بالا و لگ فراوان ! من مودم موقع failed to join ریست نمیکنم ، از لابی بیا بیرون ، دوباره ۱ لابی جدید start بزن درست میشه ! dns چی استفاده میکنید ؟
اون ۹۵ مال کدوم بود ؟DNS رایگانش رو برداشت منم دیدم همه رایگان های دیگه تقریبا کامل برای من از کار افتادن مجبور شدم اشتراک بخرم
حالا پولیش واقعا جواب میده؟قطعی نداره؟ اصلا ارزش داره با این وضع اینترنت؟DNS رایگانش رو برداشت منم دیدم همه رایگان های دیگه تقریبا کامل برای من از کار افتادن مجبور شدم اشتراک بخرم
روتر Open WRT تهیه کنین و اکانت تون رو توش وارد کنین و تمامبچه ها vpn روی پی سی به چی وصل میشید من با v2rayng رو بازی شیر نمیشه وی پی انم
چکار باید کرد رو بازی شیر کنه v2rayng؟
راش و فقط یکبار همون اوابل رفتم زدم زیاد حال نکردم فک کنم واس آبجکتیواش میریراش شبی میای ؟این حمید که نمیاد از وقتی هم ما برگشتیم رفته تمام ایدی هاشو برداشته یهو بما نخوره![]()