بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان اینجا کسی ایرانسل TD LTE داره ؟
وضعیتتون چجوریه؟
برای من مرتبا قطع و وصل میشه. نت خارجی که اصلا بگیر و نگیر داره همین نت داخلی هم قطع وصل میشه.

وضعیتتون چجوریه؟
برای من مرتبا قطع و وصل میشه. نت خارجی که اصلا بگیر و نگیر داره همین نت داخلی هم قطع وصل میشه.
به طور مرتب هر روز ، توی هر صفحه نوشتم که قطع 😀

احتمالا تا مدت طولانی درست نشه چون TD LTE برای هماهنگی زمانی بین دکل ها BTS نیاز به GPS داره، روش های بدون نیاز به GPS هم وجود داره که آقایان صلاح نمیبینن انجام بدن چون هزینه داره و هیچی جز چیز مفت از شکمشون پایین نمیره😀

• Like
Reactions: Augustus
وضعیتتون چجوریه؟
5g ایرانسل استفاده میکنم در حال حاضر بهترینه برای دانلود و کانکت شدن به vpn . ولی به درد گیم زدن نمیخوره کلی پکت لاست دارم باهاش . از اون طرف 5جی همراه اول وضعش واسه بازی بهتره حداقل سرور های خاورمیانه رو بدون لاست وصل میشم با پینگ 50 تا 80 ولی برای اروپا هنوز توی محدودیته. فیبر نوری آسیاتک هم با کلی ذوق و شوق وصل کردیم (که اره ما هم بعد از مدت ها بالاخره قراره تجربش کنیم) که با سرعت 3mb/s و پینگ وحشتناک مواجه شدم . مودمشو پرت دادم پایین خانواده با اینترنت نوری سریال ایرانی تماشا کنن

• Like
Reactions: Augustus
فیبر مخابرات پینگ هم 85-90
البته همچنان ارور failed to join گاهی وقتا میاد ولی با یه بار ریست کردن مودم درست میشه
آره خوب ، منم فیبر مخابراتم ، با همون پینگ ۸۰ تا ۹۰ وصل میشم ، ولی قبلا وصل میشد به سرورهای خاورمیانه با پینگ ۳۰ ! الان همش وصل میشه به اروپا با پینگ بالا و لگ فراوان ! من مودم موقع failed to join ریست نمیکنم ، از لابی بیا بیرون ، دوباره ۱ لابی جدید start بزن درست میشه ! dns چی استفاده میکنید ؟

آره خوب ، منم فیبر مخابراتم ، با همون پینگ ۸۰ تا ۹۰ وصل میشم ، ولی قبلا وصل میشد به سرورهای خاورمیانه با پینگ ۳۰ ! الان همش وصل میشه به اروپا با پینگ بالا و لگ فراوان ! من مودم موقع failed to join ریست نمیکنم ، از لابی بیا بیرون ، دوباره ۱ لابی جدید start بزن درست میشه ! dns چی استفاده میکنید ؟
176.99.11.77
80.78.247.254

• Like
Reactions: Farhad1363

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or