آخه گیرآپ خیلی گرونتره و اگه مجبور باشیم هر ماه بخریم به نظرم ارزش نداره ولی الیت 49 تومنه و اونقدر فشار نمیارهرفتم سایتش اکانت تست و که بسته بود وارد پنل شدم نقره ای باز بود خریدم شیر کردم فرقی نداشت با گیر آپ
ولی از دیشب تا الان گیر آپ خیلی خوب شده و با پینگ 4 خط دارم بازی میکنم!
View attachment 385712
دقیقا به خاطر همین میخوام بی خیالش بشم چون کل 25 رو تا همین سه هفته پیش داشتم شلتر میزدم اون خوبیش اینه مستقیم رو کنسول دی ان اس میخوره ولی خب اونم 130آخه گیرآپ خیلی گرونتره و اگه مجبور باشیم هر ماه بخریم به نظرم ارزش نداره ولی الیت 49 تومنه و اونقدر فشار نمیاره![]()
اینم هست 99 تومن که مستقیم میشه وارد کنسول کنی.برای من الان کار نمیکنه ولی 12 ساعت تست رایگان داره.فقط باید بعد از اینکه دی ان اس رو وارد کنسول کردی بری تو کنترل پنل همین سایت و آی پی رو فیکس کنیدقیقا به خاطر همین میخوام بی خیالش بشم چون کل 25 رو تا همین سه هفته پیش داشتم شلتر میزدم اون خوبیش اینه مستقیم رو کنسول دی ان اس میخوره ولی خب اونم 130
گیر آپ که 315 واقعا نمیصرفه کم پول خود گیم و گیم پس میدیم اینم بیاد اضافه بشه
حقیقتا به این زودیها فکککککک نـــــــکنمکی از دست این پکیج لاست راحت میشیم![]()
من bo6 بازی میکنم dns هم یکی از بچه ها تو تاپیک گیم پس گذاشته بود فقط نمیدونم چرا هر 2 ساعت یه بار باید مودم رو خاموش روشن کنم وگرنه ارور failed to join party میدهکسی روی Xbox با دی ان اس میتونه به چیزی کانکت بشه ؟
یعنی بره داخل سرور بازی.
با چه ISP بازی میکنید ؟ الان پینگ شما چند هستش؟من bo6 بازی میکنم dns هم یکی از بچه ها تو تاپیک گیم پس گذاشته بود فقط نمیدونم چرا هر 2 ساعت یه بار باید مودم رو خاموش روشن کنم وگرنه ارور failed to join party میده
راش شبی میای ؟این حمید که نمیاد از وقتی هم ما برگشتیم رفته تمام ایدی هاشو برداشته یهو بما نخورهرفتم سایتش اکانت تست و که بسته بود وارد پنل شدم نقره ای باز بود خریدم شیر کردم فرقی نداشت با گیر آپ
ولی از دیشب تا الان گیر آپ خیلی خوب شده و با پینگ 4 خط دارم بازی میکنم!
View attachment 385712

ISP تون چیه ؟من bo6 بازی میکنم dns هم یکی از بچه ها تو تاپیک گیم پس گذاشته بود فقط نمیدونم چرا هر 2 ساعت یه بار باید مودم رو خاموش روشن کنم وگرنه ارور failed to join party میده
فیبر مخابرات پینگ هم 85-90با چه ISP بازی میکنید ؟ الان پینگ شما چند هستش؟
من که اصلا آیدیم رو بهت ندادم....ضمن اینکه اکثرا شبها 9 به بعد هستم.الکی برای خودت نوشابه باز نکنراش شبی میای ؟این حمید که نمیاد از وقتی هم ما برگشتیم رفته تمام ایدی هاشو برداشته یهو بما نخوره![]()

با شلتر رو ایرانسل این چند روزه Zenless Zone Zero و The First Descendant بازی کردمکسی روی Xbox با دی ان اس میتونه به چیزی کانکت بشه ؟
یعنی بره داخل سرور بازی.