بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

الیت پینگ کار میکنه ولی 2 مشکل هست.اول اینکه فکر کنم فروش نداره دوم هم اینکه باید از طریق کامپیوتر شیر کنی روی کنسول
رفتم سایتش اکانت تست و که بسته بود وارد پنل شدم نقره ای باز بود خریدم شیر کردم فرقی نداشت با گیر آپ
ولی از دیشب تا الان گیر آپ خیلی خوب شده و با پینگ 4 خط دارم بازی میکنم!
f.PNG

• Like
Reactions: hamid_barca
رفتم سایتش اکانت تست و که بسته بود وارد پنل شدم نقره ای باز بود خریدم شیر کردم فرقی نداشت با گیر آپ
View attachment 385712
آخه گیرآپ خیلی گرونتره و اگه مجبور باشیم هر ماه بخریم به نظرم ارزش نداره ولی الیت 49 تومنه و اونقدر فشار نمیاره :D

آخه گیرآپ خیلی گرونتره و اگه مجبور باشیم هر ماه بخریم به نظرم ارزش نداره ولی الیت 49 تومنه و اونقدر فشار نمیاره :D
دقیقا به خاطر همین میخوام بی خیالش بشم چون کل 25 رو تا همین سه هفته پیش داشتم شلتر میزدم اون خوبیش اینه مستقیم رو کنسول دی ان اس میخوره ولی خب اونم 130
گیر آپ که 315 واقعا نمیصرفه کم پول خود گیم و گیم پس میدیم اینم بیاد اضافه بشه

• Like
Reactions: hamid_barca
دقیقا به خاطر همین میخوام بی خیالش بشم چون کل 25 رو تا همین سه هفته پیش داشتم شلتر میزدم اون خوبیش اینه مستقیم رو کنسول دی ان اس میخوره ولی خب اونم 130
گیر آپ که 315 واقعا نمیصرفه کم پول خود گیم و گیم پس میدیم اینم بیاد اضافه بشه
اینم هست 99 تومن که مستقیم میشه وارد کنسول کنی.برای من الان کار نمیکنه ولی 12 ساعت تست رایگان داره.فقط باید بعد از اینکه دی ان اس رو وارد کنسول کردی بری تو کنترل پنل همین سایت و آی پی رو فیکس کنی

fireops.io

کسی میتونه با نت همراه اول به PS5 وصل شه؟
همش ارور Your internet service provider or your router might be preventing PS5 from connecting to the internet... رو میده و حتی با دی ان اس و وی پی ان هم همین ارور رو میده.

کسی روی Xbox با دی ان اس می‌تونه به چیزی کانکت بشه ؟
یعنی بره داخل سرور بازی.
من bo6 بازی میکنم dns هم یکی از بچه ها تو تاپیک گیم پس گذاشته بود فقط نمیدونم چرا هر 2 ساعت یه بار باید مودم رو خاموش روشن کنم وگرنه ارور failed to join party میده

View attachment 385712
راش شبی میای ؟این حمید که نمیاد از وقتی هم ما برگشتیم رفته تمام ایدی هاشو برداشته یهو بما نخوره :))

• Like
Reactions: omiid72
راش شبی میای ؟این حمید که نمیاد از وقتی هم ما برگشتیم رفته تمام ایدی هاشو برداشته یهو بما نخوره :))
من که اصلا آیدیم رو بهت ندادم....ضمن اینکه اکثرا شبها 9 به بعد هستم.الکی برای خودت نوشابه باز نکن ;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or