بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

هیچی یه دعوای تاریخی بین من و مصطفی هست که اون میگه از داخل التیمیت رو فیلتر کردن، من میگم از بیرون تحریم کردن و هیچکدوم هم نتونستیم اون یکی رو قانع کنه :D
دیروزم تو لایو یوتیوب یه نفر که التیمیت بازی میکنه داشت در مورد همین میگفت که از طرف ea تحریم شدیم
یعنی FC26 تعطیل ؟

هیچی رفته یه trash یوتوبر ایرانی رو دیده گفته تحریمه التیمیت و شده منبع خبر =))
والا فقط تو داری میگی فیلتره.خود ea رسما گفته تحریم کردیم ولی قبول نمیکنی.نه ما بلکه بلاروس و روسیه هم خیلی ها هنوز میان میگن وصل نمیشن
الان برو بگو آقای ea من وصل نمیشم از ایران، ببین چی بهت میگه

والا فقط تو داری میگی فیلتره.خود ea رسما گفته تحریم کردیم ولی قبول نمیکنی.نه ما بلکه بلاروس و روسیه هم خیلی ها هنوز میان میگن وصل نمیشن
الان برو بگو آقای ea من وصل نمیشم از ایران، ببین چی بهت میگه
من الان اتفاقا وصلم آقای بارسا :))

دی ان اس خاصی زدی؟ من واسه آنلاین شدن دث استرندینگ ۲ مشکل دارم. با الکترو وصل می‌شه ولی هی وسط بازی قطع می‌شه. داشتم با باس فایت می‌جنگیدم، یهو پیغام اومد قطع شد. بعد ول کن هم نبود، دوباره تلاش می‌کرد وصل بشه، باز پیغام می‌داد :))
من واسه دیابلو 4 شلتر میزنم ولی برای گیرز یا کاد چیز خاصی لازم نیست

اقا برای بار دوم وصل شدم به سرورهای eaبدون مشکل
چه بازی؟بتلفیلد؟
من با شاتل بدون مشکل به سرور ea وصل میشم و آنلاین هم میشه و داخل منو بازی هم میره ولی نمدونم چرا nat type رو بسته و نمیشه حریف پیدا کرد وگرنه راحت بدون هیچی میتونستم بازی کنم 😩

رفقا واتساپ کد رو فرستاد
ولی اینستا کد نمیفرسته!
شما هم مشکل دارید
شایع شده بود که جلوی ارسال کد اینها رو گرفتند...حالا چقدر واقعیت داشته یا امکان فنیش هست رو نمیدونم!
ولی نکته اینجاست که کلا اینستاکرام برای ارسال کد همیشه مشکل داشته من هر وقت میخواستم ازش کد بگیرم مجبور بودم چند بار امتحان کنم تا یه بار جواب بده!!!

بلایی بر سر اینترنت آوردن باید صد مدل اینترنت داشته باشی

مبین نت وصله به دکل همراه اول اما سرعتش از همراه اول بیشتر هر دو اپراتور وصل میشن به باند 7 ، سرعتش تا 40 مگ میره ، یه دی ان اس میزنی همه چیز باز میشه ! در عوض به هیچ فندوق شکنی وصل نمیشه و پر از پکت لاست.

حالا خود همراه اول بزور 8مگابیت سرعت میده پکت لاست نداره حدود 20ms تا پینگش پایینتر ولی به همه چیش وصل میشه !

ایرانسلم که کلا اُسکل یهو میپره رو حالت FD و میشه 4G+ ! یعنی TD کلا از دسترس خارج 🤡

ما راجع به اینترنت استارلینک و وایرلس 5ghz صحبت میکنیم نه مودم ADSL
الان یه مودم 15 میلیونیم وایرلس5ghz داره تقریبا مادربرد های گیمینگ و لپ تاپای گیمینگ بالا 90 میلیونم Wi-Fi 6E داره

مگه همه چی به 5GHZ ـه ؟ مودم 2 تومنیم 5ghz داره اصلا ربطی به اون نداره فقط تداخل کمتری توی نویز داره

مهمترین بخش استفاده وای فای ها از Half Duplex برای دریافت و ارسال اطلاعاته ( یعنی ارسال و دریافت در لحظه مثل کابل صورت نمیگیره )
مورد بعدی نویز زیاد به خاطر تداخل با بقیه وسایل الکترونیکیه که باعث میشه هم jitter در لحظه زیاد شه هم پینگ ثابت نباشه و نوسان بزنه

از همه مهمتر ACK هست، چون وای فای برای ارسال و دریافت داده ها باید اونا رو رمز گشایی و تایید صلاحیت کنه بعد از خودش عبور بده

کلا دلیل زیاد داره که وای فای و گیمینگ اصلا به درد همدیگه نمیخورن !

این شاتل انگار یکی یکی داره درست میکنه
الان برا من کانتر و LOL و استار وارز بتلفرانت بدون مشکل وارد بازی میشن ولی فیفا و ایپکس خرابن! جالبه فیفا و ایپکس سرور EA هستن و بتلفرانت هم هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or