بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

حالا پولیش واقعا جواب میده؟قطعی نداره؟ اصلا ارزش داره با این وضع اینترنت؟
قطعی که نه ولی لگ داره ولی از نظر کانکت شدن انگار از بقیه سرویس ها پوست کلفت تره و وقتی بقیه وصل نشن این میشه، نزدیک عید هم که DNS های دیگه یهو ترکیدن این داشت کار میکرد. به نظر من فقط وقتی ارزش داره که شکن و الکترو و غیره وصل نشن.

• Like
Reactions: aha2012
نمیدونم دیگه چرا دارن ازمون پول اینترنت میگیرن ، این فاکی...ن استارلینک کاش با قیمت اقتصادی و اشتراک ارزون بیم مردم پخش بشه تا از دست این بستردز ها راحت بشیم
تنها دلخوشیم تو این روز ها که دارم از تنهایی می پوسم همین اینترنت ،فیلم و بازی بود که نزدیک 1 ماه اینم ازم گرفتن
f...............k

تا دیشب قبل از اینکه 2 ساعت نت ملی بشه من به سرور ea بدون dns وصل میشدم و برای التیمیت هم از الیت پینگ استفاده میکردم ولی الان با چندتا نت مختلف تست کردم حتی به سرور هم وصل نمیشم چه برسه به بازی کردن 😐

نمیدونم دیگه چرا دارن ازمون پول اینترنت میگیرن ، این فاکی...ن استارلینک کاش با قیمت اقتصادی و اشتراک ارزون بیم مردم پخش بشه تا از دست این بستردز ها راحت بشیم
تنها دلخوشیم تو این روز ها که دارم از تنهایی می پوسم همین اینترنت ،فیلم و بازی بود که نزدیک 1 ماه اینم ازم گرفتن
f...............k

مجلس تصویب کرد هر کس اینترنت استارلینک داشته باشه؛ مجرم، جاسوس و به ده سال زندان محکوم میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or