Mehrdad Bayern
کاربر سایت
دیگه امروز نت سکتهای هست پینگ هم نوسان داره، عملا همون ملی هست.
شاید اسپلیتر سوخته باشه؟کم مشکل داشتیم بعد امروز برق رفت، وقتی اومد دیگه تلفن کلا قطع شده بود.نه اینترنت نه حتی بوق
حالا نمیدونم ربطی به برق رفتن داره یا نه...فعلا زنگ زدم خرابی تلفن ببینم کی میان.
برای یه بازی آنلاین چطور از 8 جهت آدم مورد عنایت قرار میگیره![]()
نه اصلا اسپلیتر سر راهش نیست.یه کابل مستقیم کشیدم از تو کوچه تا پشت مودم...خیلی عجیبه کلا چون وصل بود ولی 1 ساعت برق رفت و اومد یهو تلفن قطع شد حتی بوق هم نداره.کابل هم رفتم از بالا تا پایین چک کردم مشکلی نداشتشاید اسپلیتر سوخته باشه؟
توی کوچه اگر کابلی از پست نیومده ببین کسی کرم ریزی نکرده باشه کابل رو قطع کنه واس ما تاحالا دوبار یه از خدا بی خبر کابل رو قطع کرده بودنه اصلا اسپلیتر سر راهش نیست.یه کابل مستقیم کشیدم از تو کوچه تا پشت مودم...خیلی عجیبه کلا چون وصل بود ولی 1 ساعت برق رفت و اومد یهو تلفن قطع شد حتی بوق هم نداره.کابل هم رفتم از بالا تا پایین چک کردم مشکلی نداشت![]()
نه اون کابل سر جاشه بعد ما 2 تا خط داریم که یکیش وصله و مشکلی ندارهتوی کوچه اگر کابلی از پست نیومده ببین کسی کرم ریزی نکرده باشه کابل رو قطع کنه واس ما تاحالا دوبار یه از خدا بی خبر کابل رو قطع کرده بود
جالبه که همین سرویس ها هم از قطعی مصونیت ندارن، الانم یکی دو ساعته دوباره قطع شدنحیف این پولایی که صرف رادار و این دسته آشغالا میشه هر چند خدا میدونه پشت این پروژه ها چه بودجه هایی بوده و خورده شده که سرورای داخلیشونم همیشه تایم اوت دارن
من رو کروم استفاده میکنم با همه قندشکنها هم کار میکنه.فقط با اون قندشکنایی که پروکسی هستن باز نمیشهسلام دوستان، عذرمیخوام اینجا مطرح میکنم: یه مدته وبسایت Behance برای من رو مرورگر نمیاد تا همین چند وقت پیش بدون مشکل چند سال بود استفاده میکردم (فی* لتره)
فقط و فقط اپلیکیشن گوشی میاره الان، و با هر مرورگر، با وای فای و دیتا گوشی تست کردم، رو مرورگر بالا نمیاد اصلا که کار رو دشوار میکنه برام چون پلتفرم اصلی این سایت رو دسکتاپه.
VP&N های مختلف هم تست کردم، دیشب از چت جی پی تی پرسیدم گفت با T0r تست کن، با اونم تست کردم، خود سایت Adobe باز میشه، ولی Be نمیاد.