بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

امروز با همراه اول بعد از یک ماه CSGO 2 رفتم ، همه چیز خوب بود تا اینکه یهو پینگ شد 300 ! این همون اینترنت 1401 تا 1403 سیمکارتی هست !
هیچ راهی جز استفاده از سرویس های کاهش پینگ اونم نه آشغالای داخلی که محدودیت سرعت و پهنای باند دارن نیست ، همه گیم ها هم اجازه استفاده از وارپ رو نمیده مثل Dayz و CSGO 2

DNS های داخلی همشون ایراد دارن همون قدیمشم وضعیت استیبل تر بود از DNS های داخلی استفاده نمیکردم ، برای Rainbow six دی ان اس 1.1.1.1 خیلی خوب بود اپراتور های مختلف جواب گو بود ،
الکترو و رادار و حتی سرورای داخلی رادار قبل از جنگم خدای تایم اوت و پکت لاست بودن !

این وضعیت من با وارپ هست یه چیزیه که میشه روش حساب باز کرد
Screenshot 2025-07-08 151150.png
حیف این پولایی که صرف رادار و این دسته آشغالا میشه هر چند خدا میدونه پشت این پروژه ها چه بودجه هایی بوده و خورده شده که سرورای داخلیشونم همیشه تایم اوت دارن

گویا یکی از کسانی که فیلترینگ دستش هست و رئیس کار گروه فضای مجازی هست (اسمش یادم نیست )گفته این فیلترینگ جواب نمیده و باید کار دیگه انجام داد ،دشمن خیلی راحت با اینترنت نفوذ میکنه .خلاصه دلیل این گربه رقصونی های جدید رو هم این بدونید .

کم مشکل داشتیم بعد امروز برق رفت، وقتی اومد دیگه تلفن کلا قطع شده بود.نه اینترنت نه حتی بوق :D
حالا نمیدونم ربطی به برق رفتن داره یا نه...فعلا زنگ زدم خرابی تلفن ببینم کی میان.

برای یه بازی آنلاین چطور از 8 جهت آدم مورد عنایت قرار میگیره 😩

• Sad
Reactions: Sarvior
کم مشکل داشتیم بعد امروز برق رفت، وقتی اومد دیگه تلفن کلا قطع شده بود.نه اینترنت نه حتی بوق :D
حالا نمیدونم ربطی به برق رفتن داره یا نه...فعلا زنگ زدم خرابی تلفن ببینم کی میان.

برای یه بازی آنلاین چطور از 8 جهت آدم مورد عنایت قرار میگیره 😩
شاید اسپلیتر سوخته باشه؟

• Like
Reactions: hamid_barca
شاید اسپلیتر سوخته باشه؟
نه اصلا اسپلیتر سر راهش نیست.یه کابل مستقیم کشیدم از تو کوچه تا پشت مودم...خیلی عجیبه کلا چون وصل بود ولی 1 ساعت برق رفت و اومد یهو تلفن قطع شد حتی بوق هم نداره.کابل هم رفتم از بالا تا پایین چک کردم مشکلی نداشت 😐

نه اصلا اسپلیتر سر راهش نیست.یه کابل مستقیم کشیدم از تو کوچه تا پشت مودم...خیلی عجیبه کلا چون وصل بود ولی 1 ساعت برق رفت و اومد یهو تلفن قطع شد حتی بوق هم نداره.کابل هم رفتم از بالا تا پایین چک کردم مشکلی نداشت 😐
توی کوچه اگر کابلی از پست نیومده ببین کسی کرم ریزی نکرده باشه کابل رو قطع کنه واس ما تاحالا دوبار یه از خدا بی خبر کابل رو قطع کرده بود

• Like
Reactions: hamid_barca
توی کوچه اگر کابلی از پست نیومده ببین کسی کرم ریزی نکرده باشه کابل رو قطع کنه واس ما تاحالا دوبار یه از خدا بی خبر کابل رو قطع کرده بود
نه اون کابل سر جاشه بعد ما 2 تا خط داریم که یکیش وصله و مشکلی نداره

• Like
Reactions: ultimate team 2
دارن یه غلطای کلی و جدیدی میکنن...اونم نه این چند روز....بلکه چند ماهه

اینایی که میگم مثلا بصورت کوتاهه یعنی یکی دو ساعته بعد دوباره مثل سابق میشه.

توی همین 3 ماه چند بار بصورت اتفاقی و به مدت یکی دو ساعت کل اینترنت برام باز بود یعنی چیزی به نام فیلتر وجود نداشت چه یوتیوب ، چه شبکه های اجتماعی و سایتهای خبری و ....حتی با یه گوشی و سیستم دیگه امتحان کردم دیدم بله کلا نت آزاده.

همین چند روز پیش هم بازم اینطوری شد یوتیوب و... یکی دوساعت باز بودن.

اینا یعنی دارن یه چیزی رو روی فیلترینگ تست میکنن.

نتی که استفاده میکنم هم فیبر مخابراته.

امروز وضعیت بسیار عجیب بود ، البته بازم گفتم وضعیت اینترنت سیمکارتی از سال 1401 تا 1403 دقیقا همین شکلی بود ،شاید کنسول گیمرها فقط متوجه دیر لود شدن و پکت لاست موقع بازی بشن.
بعد رفع فیلترینگ واتس اپ همه چیز اوکی شده بود راحت به وارپ وصل میشد و حتی با DNS های خارجی خیلی از مشکلات دیگه برطرف میشد.

اما متاسفانه با اختلال GPS که کار همگام سازی بین دکل های BTS رو انجام میده و حملات DDOS گذشته همه چیز بهم ریخت ،شرکت داتین گفته این حمله از نظر پیچیدگی و گستردگی، در کشور بی‌سابقه بوده و به‌گونه‌ای طراحی شده بود که مراکز داده اصلی، پشتیبان و بحران دو بانک مورد هدف، ظرف چند دقیقه از دسترس خارج شدند
Screenshot 2025-07-08 211518.png
الانم ساعاتی خوبه و دوباره شروع میشه !

حیف این پولایی که صرف رادار و این دسته آشغالا میشه هر چند خدا میدونه پشت این پروژه ها چه بودجه هایی بوده و خورده شده که سرورای داخلیشونم همیشه تایم اوت دارن
جالبه که همین سرویس ها هم از قطعی مصونیت ندارن، الانم یکی دو ساعته دوباره قطع شدن

سلام دوستان، عذرمیخوام اینجا مطرح میکنم: یه مدته وبسایت Behance برای من رو مرورگر نمیاد تا همین چند وقت پیش بدون مشکل چند سال بود استفاده میکردم (فی* لتره)
فقط و فقط اپلیکیشن گوشی میاره الان، و با هر مرورگر، با وای فای و دیتا گوشی تست کردم، رو مرورگر بالا نمیاد اصلا که کار رو دشوار میکنه برام چون پلتفرم اصلی این سایت رو دسکتاپه.

VP&N های مختلف هم تست کردم، دیشب از چت جی پی تی پرسیدم گفت با T0r تست کن، با اونم تست کردم، خود سایت Adobe باز میشه، ولی Be نمیاد.

سلام دوستان، عذرمیخوام اینجا مطرح میکنم: یه مدته وبسایت Behance برای من رو مرورگر نمیاد تا همین چند وقت پیش بدون مشکل چند سال بود استفاده میکردم (فی* لتره)
فقط و فقط اپلیکیشن گوشی میاره الان، و با هر مرورگر، با وای فای و دیتا گوشی تست کردم، رو مرورگر بالا نمیاد اصلا که کار رو دشوار میکنه برام چون پلتفرم اصلی این سایت رو دسکتاپه.

VP&N های مختلف هم تست کردم، دیشب از چت جی پی تی پرسیدم گفت با T0r تست کن، با اونم تست کردم، خود سایت Adobe باز میشه، ولی Be نمیاد.
من رو کروم استفاده میکنم با همه قندشکنها هم کار میکنه.فقط با اون قندشکنایی که پروکسی هستن باز نمیشه

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or