بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان یه سوال که شاید جاش اینجا نباشه:
یه مودم asus دارم که از pptp پشتیبانی میکنه و یه مودم فیبر نوری حالا میخوام اینترنت فیبر رو با کابل لن بدم به مودم asus و از vpn استفاده کنم ولی وقتی کابل رو وصل میکنم تداخل ip پیدا میکنه و وقتی میزنم که ip جدید بگیره روی 99 درصد گیر میکنه کسی راه حل عملی داره برای این مشکل ؟

الان از مخابرات اومدن برای مشکل تلفن که قطع شده بود بعد تا باکس رو باز کرد گفت یکی کابلت رو کشیده قطع شده.حالا یا میخواسته ببره دیده کابل رفته داخل خونه بیخیال شده یا مرض داشته 😐
نگفتم بهت .از ما که فقط کرم ریزی میکنن

امروز خیل بیشتر ریدن تو نت بین الملل، با شاتل دیگه اصلا نمیشه از استیم دانلود کرد.
بسته ایرانسل گرفتم بزور با چنصد کیلوبایت داره دانلود میکنه
خدا کنه استارلینک یجوری رایج بشه مث ماهواره

امروز خیل بیشتر ریدن تو نت بین الملل، با شاتل دیگه اصلا نمیشه از استیم دانلود کرد.
بسته ایرانسل گرفتم بزور با چنصد کیلوبایت داره دانلود میکنه
خدا کنه استارلینک یجوری رایج بشه مث ماهواره
میشه هیچ تفاوتی باهمدیگه ندارن. شایدم با این وضع مملکت کمتر از ۱ درصد بتونن بهش وصل شن حتی اوکی شه.

روز به روز افتضاح تر ٬ همین فرومم الان با بدبختی باز کردم
یه چیزی که برام عجیبه اینه که adsl هم شده مثل اینترنت سیم کارتی یعنی یه ساعاتی بهتر میشه یه ساعاتی اصلا هیچ کاری نمیشه باهاش کرد در صورتی که قبل از این جریانات حداقل adsl ثبات داشت.مثلا پینگش همیشه ثابت بود برای من ولی الان یهو میبینی صبح خوبه(خوب که یعنی در حدی که بشه رفت تو بازی) ولی عصر اصلا نمیشه بازی کرد.قندشکن یهو کار مکینه، 2 ساعت بعد هیچی کار نمیکنه 😐

یه چیزی که برام عجیبه اینه که adsl هم شده مثل اینترنت سیم کارتی یعنی یه ساعاتی بهتر میشه یه ساعاتی اصلا هیچ کاری نمیشه باهاش کرد در صورتی که قبل از این جریانات حداقل adsl ثبات داشت.مثلا پینگش همیشه ثابت بود برای من ولی الان یهو میبینی صبح خوبه(خوب که یعنی در حدی که بشه رفت تو بازی) ولی عصر اصلا نمیشه بازی کرد.قندشکن یهو کار مکینه، 2 ساعت بعد هیچی کار نمیکنه 😐
من SNR م نوسان پیدا میکنه :)) صبح میبینی 14 ایناست. عصر ها میشه 9-10 و هر 2 دقیقه یه بار نت قطع میشه، باز یهو شب میبینی شده 18 و مثل بنز کار میکنه :|
هر بارم که برق قطع میشه ( اینجا صبحا قطع میشه) تا شبش نت گو* گیجه داره مدام قطع و وصل میشه و بعد 24 ساعت تازه به خودش میاد، یک روز استفاده میکنی دوباره فرداش برق قطع و ادامه روال :|
همراه اول و ایرانسلم که کلا برای من تو دیوارن. با هیچ کدوم و با هیچ DNS ی چه پولی چه رایگان کلا یوپلی لاگین نمیشه و بازیای یوبیسافت رو نمیشه بازی کرد. بازیای انلاین استیم رو تست نکردم ولی بعید میدونم اونام اصن بشه کاری کرد. تنها اپشن نسبتا کار بکن من adsl عه که اونم یه روز درمیون با کلی قطعی و نوسان....

• Sad
Reactions: hamid_barca
دوستان من دوست دخترم بنده خدا کارش با اینترنته (کلاس آنلاین) و نیاز به سرعت آپلود معقول حداقل 6 مگابیت داره. ما اصفهان هستیم و این حروم*اده ها فیبر نوری ارائه نمیدن هرکاری می کنیم. از یه طرف نت خط هم که بعد از ج*گ افتضاح شده. اینا هم خونشون 2 طبقست فکر نکنم بشه سیستم رادیویی راه انداخت. میشه یه کمکی کنید یه پیشنهادی راهنمایی ای چیزی بدید؟ خیلی سر این موضوع اعصابمون خورده

دوستان من دوست دخترم بنده خدا کارش با اینترنته (کلاس آنلاین) و نیاز به سرعت آپلود معقول حداقل 6 مگابیت داره. ما اصفهان هستیم و این حروم*اده ها فیبر نوری ارائه نمیدن هرکاری می کنیم. از یه طرف نت خط هم که بعد از ج*گ افتضاح شده. اینا هم خونشون 2 طبقست فکر نکنم بشه سیستم رادیویی راه انداخت. میشه یه کمکی کنید یه پیشنهادی راهنمایی ای چیزی بدید؟ خیلی سر این موضوع اعصابمون خورده
خواهر منم کارش تدریس زبان به صورت آنلاینه و tdlte ایرانسل استفاده میکنه و فعلا که راضیه.سرعت آپلود هم بالای 6 مگ هست
فقط چیزی که هست باید ببینید اونجا tdlt پوشش داره یا نه.ما یکم دورتر از پوشش بودیم برای همین جای مودم خود ایرانسل رفتم مودم zlt x28 خریدم که قویترین آنتن دهی رو داره و با این مودم تونستیم وصل بشیم.وقتهایی که آنتن زرد میشه حدود 40-50 مگ میشه سرعت ولی وقتی سبز میشه تا 150 مگ هم میره

آخرین ویرایش:
جریان چیه؟
گوگل کروم امروز پشتیبانیش رو از IDM متوقف کرده؟

آخه دیدم IDM رو کروم کار نمیکنه.

View attachment 386062
سر قضیه دانلود یوتوب زورشون گرفته
راه حل کوچ کردن به فایرفاکس هست
من که کلا سر همین محدودیت های که کروم برای اکستنشن میزاره رفتم فایرفاکس

• Like
Reactions: Skylar
تمام سایتایی که بعد از ج.نگ بدون فیلتر بالا نمیومدن مثل همینجا، الان بدون چیزی بالا میان. البته اگر اشتباهی دستشون نخورده باشه و دو ساعت دیگه برنگرده به مدل قبلی

فیبر نوری مخابرات

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or