بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام
من از آسیاتک اینترنت 2 مگ می گرفتم تا ماه پیش ، snr خطم روی 18 بود . این ماه 10 مگ گرفتم ولی بازم همون سرعت 2 مگه ، پشتیبانی میگه خطتون نمی کشه بیشتر از این رو .
می خواستم بدونم راست می گن یا باز زدن تو فازپیچوندن ؟؟

سلام
من از آسیاتک اینترنت 2 مگ می گرفتم تا ماه پیش ، snr خطم روی 18 بود . این ماه 10 مگ گرفتم ولی بازم همون سرعت 2 مگه ، پشتیبانی میگه خطتون نمی کشه بیشتر از این رو .
می خواستم بدونم راست می گن یا باز زدن تو فازپیچوندن ؟؟
شما اول ببین داخل مودمتون پهنا باندتون چند هست؟!!!
اگر نوسان در پهنای باند داشتید درسته ولی اگر همیشه ثابت بود دروغه محضه...
شما باید Data Rate رو ببینید چنده نه SNR
SNR نسبت نویز خط رو نشون میده

پهنای باندم روی 2048 بسته شده و تاحالا نوسانی نداشته .

باز باید یه دعوای حسابی با آسیاتک راه انداخت .
سیامک از طریق 192.168.1.1 اول نگاه کن ببین Downstram رو روی چند بستن.
اگر کمتر از 10 مگ بود زنگ بزن به محض این که گفت "با سلام اوه اوه چقدر نویز دارین" (همیشه همین رو می‌گن :| زنگ بزنی تشکر کنی هم همین رو می‌گه باز :| :دی) فحش بده :|

سیامک از طریق 192.168.1.1 اول نگاه کن ببین Downstram رو روی چند بستن.
اگر کمتر از 10 مگ بود زنگ بزن به محض این که گفت "با سلام اوه اوه چقدر نویز دارین" (همیشه همین رو می‌گن :| زنگ بزنی تشکر کنی هم همین رو می‌گه باز :| :دی) فحش بده :|

رو ٢٦٠ بستن فكر كنم . دقيقا خود ٢ مگه .
ديگه سر نويز نمي تونن گير بدن ولي باز ميگه هر چي رو خط داريد رو باز كنيد تا ما بررسي كنيم ببينيم خطتون كشش داره يا نه :| وقت كردم يه حال اساسي ازشون مي گيرم پا تلفن

رو ٢٦٠ بستن فكر كنم . دقيقا خود ٢ مگه .
ديگه سر نويز نمي تونن گير بدن ولي باز ميگه هر چي رو خط داريد رو باز كنيد تا ما بررسي كنيم ببينيم خطتون كشش داره يا نه :| وقت كردم يه حال اساسي ازشون مي گيرم پا تلفن

اصلا چیزی به اسم 260 نداریم در Downstream.
260 امکان داره مربوط به UpStream باشه...سرعت آپلود

اگر 2مگ باشه باید نوشته باشه 2048 . اگر غیر از این بود حالت نوسان بهش میگن که خط شما بیشتر نمیکشه...

اصلا چیزی به اسم 260 نداریم در Downstream.
260 امکان داره مربوط به UpStream باشه...سرعت آپلود

اگر 2مگ باشه باید نوشته باشه 2048 . اگر غیر از این بود حالت نوسان بهش میگن که خط شما بیشتر نمیکشه...

گفتم خدمتتون كه down stream رو ٢٠٤٨ بسته شده و جلوش ماكزيموم سرعت دانلود يا ٢٦٠ kbps رو نوشته .
يه سري هم قبلا downstram رو روي ٥١٢ بسته بودن كه با دعوا پاي تلفن كردنش ٢٠٤٨

گفتم خدمتتون كه down stream رو ٢٠٤٨ بسته شده و جلوش ماكزيموم سرعت دانلود يا ٢٦٠ kbps رو نوشته .
يه سري هم قبلا downstram رو روي ٥١٢ بسته بودن كه با دعوا پاي تلفن كردنش ٢٠٤٨

آره درسته...پس محدودتون کردن...
512؟ واقعا بی انصافیه.................................................... میشه 45 تا 55 KB در ثانیه!!!!!

آره درسته...پس محدودتون کردن...
512؟ واقعا بی انصافیه.................................................... میشه 45 تا 55 KB در ثانیه!!!!!

موقعي كه سرويس رو از ١ مگ به ٢ مگ تغيير دادم اين اتفاق افتاد :| به پشتيباني ميگم خطم رو رو ٥١٢ بستيد ميگه نويز داري ، ميگم خط مستقيم از سرخط كشيدم تا بالا نويز نداره .... بعد يه دعواي حسابي تنظيمات رو تغيير داد و مودم ريست شد و رو ٢٠٤٨ بسته شد :| منم مريض نيستم پول ١٠ مگ رو بدم و بجاش بهم همون ٢ مگ رو بدن
مزخرفترين قسمت آسياتك بعد از حجم دزديشون ، پشتيباني بي سواد و ضعيفشونه .

موقعي كه سرويس رو از ١ مگ به ٢ مگ تغيير دادم اين اتفاق افتاد :| به پشتيباني ميگم خطم رو رو ٥١٢ بستيد ميگه نويز داري ، ميگم خط مستقيم از سرخط كشيدم تا بالا نويز نداره .... بعد يه دعواي حسابي تنظيمات رو تغيير داد و مودم ريست شد و رو ٢٠٤٨ بسته شد :| منم مريض نيستم پول ١٠ مگ رو بدم و بجاش بهم همون ٢ مگ رو بدن
مزخرفترين قسمت آسياتك بعد از حجم دزديشون ، پشتيباني بي سواد و ضعيفشونه .

بنده هم عرض کردم باید اول پهنای باند رو مشخص کنید بعد اقدام به خرید سرویس کنید.نه تنها آسیاتک بلکه بقیه آی اس پی ها هم همین مشکل رو دارن..

دوستان چه طور نت 3G گوشی سامسونگ گرند 2 رو فعال کنم؟؟؟!
راستی چه طور میشه از ی سیم کارت به سیم کارت دیگه شارژ فرستاد؟؟!هر دو رو واسه همراه اول میخوام.

سلام
دوستان من از شرکت حسابگر سرویس2مگ حجمی گرفتم
اما مدتیه هر چند ساعت یا بعضی وقتا هر چند دقیقه چراغ adsl خاموش میشه و دوباره روشن میشه
زنگ میزنم شرکت میگه ایراد از خطه و نویز داره
سرعتمو اوردن پایین درست شد اما با اون سرعت پایین پینگم بالای300میشد
الان چندباره تماس گرفتم گفتم سرویسو بزارن رو حالت قبل چون افتضاح شده بود
دوستانی که اطلاعات دارن کمک کنن چجوری نویز خطو کم کنم؟و نظرشونو بگن ممنون

سلام
دوستان من از شرکت حسابگر سرویس2مگ حجمی گرفتم
اما مدتیه هر چند ساعت یا بعضی وقتا هر چند دقیقه چراغ adsl خاموش میشه و دوباره روشن میشه
زنگ میزنم شرکت میگه ایراد از خطه و نویز داره
سرعتمو اوردن پایین درست شد اما با اون سرعت پایین پینگم بالای300میشد
الان چندباره تماس گرفتم گفتم سرویسو بزارن رو حالت قبل چون افتضاح شده بود
دوستانی که اطلاعات دارن کمک کنن چجوری نویز خطو کم کنم؟و نظرشونو بگن ممنون

این کاره شرکت کاملا به جا و صحیح بوده....نویز بالای خط و همچنین پهنای باند بالا باعث میشه لینک مودم قطع و وصل بشه...
شما از اسپلیتر استفاده کن...بقیه پریزهای تلفن هم اگر تلفن بهش وصل هست بکش.ببینید باز این مشکل رو دارید یا نه...
شاید هم از سیم کشی ساختمان باشه...سیم کشیهای ساختمان زیره و اصلا مشخص تیست.امکان داره سیم تلفن از کناره یک کابل برق رد شده باشه یا قطعی یا پوسیدگی در بین راه باشه.
شما باید سیم کشی رو چک کنید....اگر باز درست نشد مربوط به مرکز مخابراتی شماست که اگر 1000 بار هم به مخابرات بگید هیچ کاری واستون انجام نمیده چرا؟ چون مخابرات میگه خط تلفنتون بوق داره شما هم میگید بله.میگه پس مشکلی نیست....ما در حوزه اینترنت همیشه ضعیف میمونیم چون زیر ساختها خرابن..این رو چند روز پیش هم گفتم به دوستان...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or