دوستان اگه جواب بدید ممنون میشم.
به جرات میتونم بگم بهترین آی اس پی حال حاضر هست...
کلا آسیاتک پهنا باند رو تا 10 مگ آزاد میزاره. حالا هرچهقدر خط شما قدرت کشش داشته باشه...
شبانه 2 مگ 120
روزانه هم بستگی به پهنا باند شما داره.......فرق نمیکنه چه سرویسی بگیرید....شیراز که اینجوریه.بقیه نقاط رو نمیدونم...
مرسی رفیق
در رابطه با پینگش هم نظر بده. مثلا با لندن چنده؟ پینگش تو روز و شب چقدر تفاوت داره؟
دوستان لطفا جواب منم بدیددوستان مخابرات پورت خالی نداره متاسفانه ، لطفا یه ISP تو کرج که نامحدود با قیمت خوب میده معرفی کنید .
( قبلا هم پرسیدم جوابی ندادید ، یه سرویسی باشه که بعد از دانلود یه حجم مشخص سرویس رو نترکونن ! )
دوستان لطفا جواب منم بدید![]()
یک توضیح هم درمورد مثلا این سرویس بدید :
![]()
بعد حجم مصرفی دقیقا چه اتفاقی میوفته؟ منظورشو اصلا نمیفهمم
اگه نامحدوده پس چرا حجم داره ؟
پ.ن : آسیاتک ـه .
الان سرعت دانلود این باید روی 60 کیلوبایت باشه دیگه ؟ و منم در طول ماه هرچقدر که بخوام میتونم دانلود کنم ؟چون سرویس های نامحدود در سرعت هم شدیدا محدود میشن منظورشون اینه که شما در ماه بالای 20 گیگ Send , Recived دارید...
الان سرعت دانلود این باید روی 60 کیلوبایت باشه دیگه ؟ و منم در طول ماه هرچقدر که بخوام میتونم دانلود کنم ؟
اول از همه این که چقدر گرون شده :-o من 3 - 4 ماه پیش داشتم 30 تومن میشد، الان با پول "مالیات و ارزش افزودهدوستان لطفا جواب منم بدید![]()
یک توضیح هم درمورد مثلا این سرویس بدید :
![]()
بعد حجم مصرفی دقیقا چه اتفاقی میوفته؟ منظورشو اصلا نمیفهمم
اگه نامحدوده پس چرا حجم داره ؟
پ.ن : آسیاتک ـه .
اول از همه این که چقدر گرون شده :-o من 3 - 4 ماه پیش داشتم 30 تومن میشد، الان با پول "مالیات و ارزش افزوده" میشه 41 احتمالا
دوم این که هر حجمی نوشته رو تقسیم بر 30 (تعداد روز های ماه) کن که برای این سرویس میشه 666 مگ.
روزانه 666 (سه تا 6 داره) مگ بهت سرعت 512 واقعی (سرعت دانلود 50 - 60) میده بعدش سرعت میره روی یک سرویس عقب تر یعنی 256 و سرعت میشه 20 - 30 تا فردا که دوباره 666 مگ بعدی برسه!
کلا آسیاتک نخر![]()
من محدود نداشتم تا حالا ولی برای نامحدود هم خیلی الکی دارن زیاد میگیرن و هم سرعتش خوب نیست.قبول دارم قیمت بالاست اما کیفیت عالیه...بنده چندین ساله مشترک هستم....بهترین کیفیت ممکن بوده..قطعی تقریبا صفر بوده تو این چندین سال.پشتیباتی هم سریعا جواب میدن...پهنا باند هم که تا 10مگ باز هست.دیگه چی میخاید؟!!!من طرفداری این شرکت رو نمیکنم اما وقتی ازش راضیم نمیتونم بگم به درد نخوره...
من محدود نداشتم تا حالا ولی برای نامحدود هم خیلی الکی دارن زیاد میگیرن و هم سرعتش خوب نیست.
شما فکر کن این 512 که نوشته رسما سرعت 256 داره میده. 256 مخابرات 12 هزار تومن هست و این 40 تومن!