بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اول شرکتهای دگ الانم مخابراط
مخابراط هم سرعت رو شبا میبره بالا(به اسم شب وب گردی)
از ساعت 2 تا 10 صبح پینگ با 4.2.2.4 همون گوگول خودمون حدودا بین 100 تا 130
از ساعت 10 و 1 دقیقه:dبا 4.2.2.4 پینگ بین 250 تا 300
بهترین زمان بازی از ساعت 2 شب تا 10 صبح است

نمیدونم این پینگم امروز چرا اینطوری شده:D با 8.8.8.8 اینطوریه وگرنه با 4.2.2.4 حدود250 ایناست:|

7dgoyrjgeedzugyfp8e6.png

پارس انلاين - تهران
تقريبا يك هفته اى ميشه كه پينگ از صبح تا شب هيچ تغييرى نمى كنه ميانگين با لندن بين ١٣٠ - ١٥٠ .
اميدوارم به همين صورت باقى بمونه .

پارس انلاين - تهران
تقريبا يك هفته اى ميشه كه پينگ از صبح تا شب هيچ تغييرى نمى كنه ميانگين با لندن بين ١٣٠ - ١٥٠ .
اميدوارم به همين صورت باقى بمونه .
منم پارس انلاینم ولی امروز که اذیت کرد
احتمالن فقط رو کابلی که از عمان میاد پینگ dns گوگل پایین باشه!!(امتحان نکردم ولی مال خودم اینطوره!)

نمیدونم همیشه اینجوری نیست 4.2.2.4 معمولا 200 و پینگ 8 معمولا 60-70 حالا نمیدونم چی شده

دوستان الان ۱ هفته هست که اینترنت بد جور اذیت می‌کنه تو بازی‌های آنلاین
شاتل
های وب ( این‌های وب کلا یک و نیم ماه هست به ... رفته حروم خور های......
هردوشون هی‌ تایم اوت میشن, هی‌ پینگ بالا پایین میره معلوم نیست . دوباره دارن چه غلطی می‌کنن

( به هیچ وضع واسه بازی‌های آنلاین سراغ‌های وب نرید))x

دوستان فقط یک سوال کاملا عجیب :|
تو سایت speedtest نمیدونم چطور باید با لندن پینگ بگیرم یعنی نمیدونم کجاست ؟ ( خیلی شوتم نه ؟):دی
و
چطور میتونم وای فای و فعال کنم که با تلفن همراه بتونم وارد اینترنت بشم !( منظورم تنظیمات مودم است )

آخرین ویرایش:
دوستان فقط یک سوال کاملا عجیب :|
تو سایت speedtest نمیدونم چطور باید با لندن پینگ بگیرم یعنی نمیدونم کجاست ؟ ( خیلی شوتم نه ؟):دی
و
چطور میتونم وای فای و فعال کنم که با تلفن همراه بتونم وارد اینترنت بشم !( منظورم تنظیمات مودم است )

از ایران به سمت شمال غربی حرکت کن تا برسی به یه جزیره ی بزرگ! اونجا انگلیسه!(با علامت GB) همونجا بگردی پیداش میکنی!

صفحه تنظیماتو که باز کنی(192.168.1.1 و یوزر پس admin) قسمت وایرلسو سریع پیدا میکنی! بعدم یه تیک داره داخلش که بزنی فعال میشه!

آخرین ویرایش:
از ایران به سمت شمال غربی حرکت کن تا برسی به یه جزیره ی بزرگ! اونجا انگلیسه!(با علامت GB) همونجا بگردی پیداش میکنی!

صفحه تنظیماتو که باز کنی(192.168.1.1 و یوزر پس admin) قسمت وایرلسو سریع پیدا میکنی! بعدم یه تیک داره داخلش که بزنی فعال میشه!

در مورد تنظیمات اونجا رفته بودم در قسمت وایرلس مک آدرس هیتلر دی اکتیو و زدم فعال میشم ! اما وقتی میخوام صفحه ای در موبایل باز کنم فقط رفت دارم و هیچ برگشتی نمیبینم و صفحه ای باز نمیشه

در مورد تنظیمات اونجا رفته بودم در قسمت وایرلس مک آدرس هیتلر دی اکتیو و زدم فعال میشم ! اما وقتی میخوام صفحه ای در موبایل باز کنم فقط رفت دارم و هیچ برگشتی نمیبینم و صفحه ای باز نمیشه

یه عکس بزار از قسمت وایرلسش! مال من d-linkـه ممکنه تنظیماتش فرق کنه!
البته واسه اطمینان اگه تونستی با موبایل یا لپ تاپ دیگه ای تست کن!

دوستان مخابرات پورت خالی نداره متاسفانه ، لطفا یه ISP تو کرج که نامحدود با قیمت خوب میده معرفی کنید .
( قبلا هم پرسیدم جوابی ندادید ، یه سرویسی باشه که بعد از دانلود یه حجم مشخص سرویس رو نترکونن ! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or