کلا نامحدوده، ولی از یه حدی بیشتر استفاده کنی کلا گند میزنن به نتتدوستان به نظرتون 128 نامحدود شاتل یا سپنتا چطورن ؟ یه سوال منظور از حداقل ترافیک تضمین شده در ماه چیه دیگه ؟ یعنی اسم نامحدود داره ولی توی 1 ماه باید 10 گیگ دانلود کرد ؟ بیشتر بشه مشکل ساز میشه ؟
اول آسیاتک(فوق العاده از هر نظر) دوم مخابرات(در صورتی ک کابلت فیبر نوری باشه)
در مورد اسیاتک 2 مگ دارم روزاش پایینه بین 120-180 شباش عالیه حدود 1تا 1.2 مگممنون در حال حاضر مخابرات 512 دارم اما فکر نکنم با این نت بشه آنلاین زد پینگش بالا پایین زیاد میشه قیمتهای آسیاتک و دیدم پس اگه اینطور که شما گفتید باشه حتما سمت این شرکت میرم ممنون
اینو بچه ها چند بار گفتندوستان تروخدا یکی کمک کنه دارم دیوونه میشم منظور از این تبادل حداقل 10 گیگ درماه چیه ؟
مثلا من الان میخوام اسیاتک بگیرم سرویس 128 نامحدود ولی یک مدل داره که اینو نوشته
حامی نامحدود نقره ای ( با 3 گیگ هدیه سرعت بالا و تبادل حداقل 10 گیگ درماه)
یکی هم داره که اینو نوشته
حامی نامحدود طلایی ( با 7 گیگ هدیه سرعت بالا و تبادل حداقل 14 گیگ درماه)
خوب این 2 تا چه فرقی دارن ؟ اگر نامحدوده اون 14 گیگ و 10 گیگ چیه و اینکه چرا نوشته شده حداقل ؟
اون هدیه هم که اصلا نمیفهمم
کجای کرجکرج ( استان البرز )
دوستان بهترین شرکت برای آنلاین بازی کردن و پینگ مناسب و قیمت معقول کدام شرکت است ؟ ( ترجیحا شبانه هم داشته باشد )
کجای کرج
جوابتو دادم فکر کنم مرکز مخابراتت فهمیده هست اولا بهت بگم خیلی شلوغهدرختی . بزرگمهر
بیشترین استفاده من دیگه سمت آنلاین بازی کردن با PS4 میره برای همین پینگ خیلی برام مهمه 10 تا 15 گیگ در ماه کافیه (آسیاتک اگه مناسب باش دانلود شبانه هم دارد و مشکلی باقی نمیمونه)
آقا من راضیم 10 گیگ در ماه با قیمت مناسب داشته باشم ولی بتونم آنلاین بزنمیکی جوابگو باشه
![]()
جوابتو دادم فکر کنم مرکز مخابراتت فهمیده هست اولا بهت بگم خیلی شلوغه
من برای یکی از دوستام دو هفته پیش ثبت نام کرده هنوز وصل نشده
در مورد مبحث دوم و پینگ من تا حالا و فقط یکبار پینگ 120 داشتم همین الان پینگم 230 هست
قطعا برای بازی با اسیاتک نیاز به سرویس کاهش پینگ داری
تو سرورهای ایرانی عالیه مخصوصا که خیلی از سایتهای معتبر مثل میهن دانلود و فارسروید و دانلودها و p30day و .... همشون سرورشون از اسیاتک هست و فوق العاده
ولی تو سرورهای خارجی که من با پارس 150 میگرفتم با این 70-80 میزنم
این کلیت اسیاتک ،حالا تصمیم با خودت هست
با توجه به اینکه مرکز فهمیده همیشه از مرکز گوهردشت بدتر بوده اوضاعش(طبق صحبتهای دوستان)و شلوغترهپست اولتون و دیدم و بله جواب داده بودید برای من آنلاین زندن مهم است و دنبال سرویسی میگردم به کاهش پینگ نیازی نداشته باشم
مودم با یه گوشی وای فای داریا تبلیت یا لپتاپ رو بردار برو اول خونه که سیم تلفنی روش همین اینترنت رو داری سیم رو قطع کن وصل کن به مودم باگوشی وای فای دار یا لپتاپ یا تب لت برو تو وب بروزر بزن 192.168.1.1 یوزر پس adminببین snrفرقی میکنه اگه فرق کرد اشکال از سیمکشی داخل خونه هست باید یه سیم جدا بکشی اگرم فرق نکرد باید دهن مخابرات محله تون رو سرویس کنی تا خط رو درست کننسلام
من یه خط جدید گرفتم SNR downstream 6هه
میتونم کاری کنم واسش ؟![]()