بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خبریه؟! :-/ :دی
dd7c4d16cffe98c1654326d8114ee06119b92860.jpg

کلا تایم اوت ندارم، پینگ هم که می‌بینید.
512 نامحدود مخابرات
منم 512 نامحدود
یعنی درست شد؟:d
برای من قبلا isp م یزد و اصفحان بود الان با 2 شروع میشه و برای کرج هست
ارطباط با games5 هم 15mb/s شده
خدا کنه همینطوری بمونه
فکر میکنم چون تهرانیا رو میدادن به اصفحان و یزد(ای پی با 5 شروع میشه) اینطوری میشد
خدایا شکرت
من که از ترسم دگ مودم رو خاموش نمیکنم:d

آقا امروز کسی با یاهو و گوگل مشکل نداشته؟ اصلا نمیشه ایمیل فرستاد حتی یه فایل صد کیلو بایتی هم نمیشه اتچ کرد. ای اس پی آسیا تکه. ولی با اینترنت 3g رایتل هم همین مشکل رو دارم. پشتیبانی ای اس پی هم که میگه همه چی گل و بلبله. از 5 شنبه به اینور سرعت نت خیلی پایین اومده. دیگه واقعا اعصابم خرد شده. کسی مشکل مشابهی داره؟

دوستان نت الانم پارس انلاینه با توجه به این که دانلود شبانش برداشته کدوم شرکت برم؟ قبلا اسیا تک داشتم راضی نبودم.ملاکم یکی پینگ خوب ، یکی دانلود شبانه و سرعت خوب
نظر خودم صبانت کسی از صبانت ناراضی هست؟اگر هست دلیلشم بگه

دوستان نت الانم پارس انلاینه با توجه به این که دانلود شبانش برداشته کدوم شرکت برم؟ قبلا اسیا تک داشتم راضی نبودم.ملاکم یکی پینگ خوب ، یکی دانلود شبانه و سرعت خوب
نظر خودم صبانت کسی از صبانت ناراضی هست؟اگر هست دلیلشم بگه
اگر پینگ خوب میخای مخابرات....ارون هم هست نسبت به شرکت خصوصیا...البته نامحدود

سلام دوستان؛
من میخوام سرویس ART 3 شاتل بگیرم (256 نامحدود)، کسی میدونه چقدر سرعت میده این سرویس؟ (تقریبی) و اینکه شنیدم اگه پشت سرهم دانلود کنی سرعتت میشه 1 به 8 و باید بین هر 1 گیگ 1 ساعت رست بدی، حقیقت داره این موضوع و اگه آره، این روش جواب میده؟

سلام دوستان؛
من میخوام سرویس ART 3 شاتل بگیرم (256 نامحدود)، کسی میدونه چقدر سرعت میده این سرویس؟ (تقریبی) و اینکه شنیدم اگه پشت سرهم دانلود کنی سرعتت میشه 1 به 8 و باید بین هر 1 گیگ 1 ساعت رست بدی، حقیقت داره این موضوع و اگه آره، این روش جواب میده؟
من این سرویس رو دارم سرعت شما اولش از 200 شروع می‌شه بعد به نسبت دانلودتون هی کم می‌شه تا بشه 15:d در کل هم نباید دانلودتون زیاد باشه (هرچند الان این شاتلند راه اندازی شده برای دانلود بد نیست جای خوبیه از حجمتون هم نصف کم می‌کنه) در کل اگر باهاش مدارا کنید خوبه ولی اواخر ماه من خودم مشکل می‌خورم

من این سرویس رو دارم سرعت شما اولش از 200 شروع می‌شه بعد به نسبت دانلودتون هی کم می‌شه تا بشه 15:d در کل هم نباید دانلودتون زیاد باشه (هرچند الان این شاتلند راه اندازی شده برای دانلود بد نیست جای خوبیه از حجمتون هم نصف کم می‌کنه) در کل اگر باهاش مدارا کنید خوبه ولی اواخر ماه من خودم مشکل می‌خورم
پس هیچی...:| من فکر میکردم میشه هرچقدر دوست داری دانلود کنی، چه خوش خیالم من!!! فک کنم باید بچسبم به همین مخابرات...
مرسی دوست عزیز، خیلی خیلی لطف کردی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or